100131

sov riktigt länge idag. galet skönt. va i stan m mamma och pappa och handlade lite, till deras sovrum och sen blev det några lampor till nya huset me. och en stoor glödlampa till min garderob, riktigt snyggt. och becka ville att jag skulle komma t henne och fira att hon är hemma själv en vecka! så det blev kladdkaka, dip och gurka/morot och pirates of the caribbean. och det är min händelserika söndag. och imon tar jag sovmorgon för att jag ska t tandläkaren. få se om jag tar mig in t skolan efter det. hade ju inte vart helt fel o va lite ledig..

Linnea

100131

och så va snart januari slut. och kulturnatten gick riktigt bra! jävligt stressigt för att springa mellan aulan och danssalen men det gick. sceniska gick ju åt... men det andra, riktigt bra! ska försöka gå och lägga mig, är aptrött. men har ingen ork att ta bort 5kg smink och vill helst bara kolla på scrubs hela natten. men lär ju somna.
trippeltångat hår och grön/brun/svarta ögon.
Linnea

100130

igår var det projektdag i skolan. dans i fyra timmar. det satt till slut. stannade på hemmakväll på hem vägen. hade bestämt mig innan för att köpra scrubs s7 för 159 kr. sen låg ju sex and the city boxen där me, och 30 %. så räknade ut hur mycket det blev. gick ut, ångrade mig och gjorde världens impulsköp genom att köpa sex and the city boxen för 489.50 :- AWESOME. så lite mer serier till min samling. pirates of the caribbean boxen var ju inte dyr heller, lite farligt. men den köpte becka. och på kvällen åkte vi till emelie i moheda! och festade med tilda o anna. och jävlar vad kul det va! vet inte om jag vill se bilderna..
vaknade vid 8 (!) idag, fy. visst har jag fått mycket gjort, men ska dansa från kl 3 till 9 idag. godis it is! kulturnatten i stan, så vi har dansuppvisning och uppvisning m sceniska. be there.

allt blir spegelvänt i photobooth.
Linnea

100128

när alla andra i växjö kommun idag var lediga, va jag tvungen att gå upp klockan 7, åka till skolan kl8 för att ha dans hela dan med sceniskt musikprojekt. inte alls för kul. sjöng hela morgonen, sen dansade vi seriöst förräns kvart över tre. gick igenom gamla danser under de många timmarna vi hade hål.. och stannade kvar för att träna till kulturnatten. så ungefär 6h dans idag har det blivit. och har tänkt på mina val i trean. det är fan inte lätt, och så ska det in om två veckor.. men det blir nog naturkunskap B och engelska C. sen ska jag ju ha mer val.. och vet inet om det blir klädsömnad B för vill gärna sy min balklänning. men vill jag gå själv? nej. och så kul är det inte. jag vill gå där enbart för att sy klänningen. GAH. dessa val..
och imon blir det projektdag från kl 12 med övning inför kulturnatten. ännu mer dans.. vill spy lite på det nu, eller på kulturnatten. men på lördag smäller det och sen är det över.

Linnéa

100127

ge mig sommar. NU. är riktigt trött på snön nu. bara det är snö i österrike när vi åker, men annars så. och givetvis snöstorm idag också, älskar det..
och imon är alla lediga utom sceniska. yes. sjunga i en o en halvtimme, sen hål på 4.5 h!! för att dansa en timme. jättekul.
men har fixat lite vår/sommar vibbar genom att beställa lite mer från hm.. ett illblått nagellack och en ny hatt. så värmen kom.. så jag kan börja använda converse utan att frysa ihjäl, och så jag kan ha köpt mina ray-ban och gröna fjällräven jacka. längtar.
ett par boots vill jag me ha, till tunna svarta strumpbyxor. men då får jag köldskador på benen, och kontot blir ungefär 400 kr fattigare. men vad gör det? nu när jag har tusenlappar på mitt konto, ALDRIG haft så mycket pengar innan, och jag älskar det, dessvärre är det farligt.. blir säkert något nytt imon..

Linnea

100126

igår kom lönen in på kontot, ohyeah! kontot fick en chock, första gången jag har så mycket pengar. så idag satte jag lite sprätt på kontot, så det blev en vit tshirt en svart hood gråa jenastights o true blood säsong 1. yes. nu har jag en vår framför mig med massor av serier. har en förkärlek för serier, helst lite sjuka. men att jag får ångest över att köpa en tröja för 200:-, men känner mig mer lycklig när jag köper en box för 400, serier är något för mig.
och blir dans ungeför varenda dag den här veckan. och är inte alls pepp på det. har tappat all dansglödje pga mycket. kommer väl igång efter kulturnatten! och då har vi flyttat. o herregud..
och har nu lite övertid på mitt sovschema. men sov tio minuter i eftermiddags, tro fan jag inte är trött nu då..
Linnea

100124

sitter o försöker fribilt få bort mde två stoppljusen som har dykt upp på min haka. det är inte okej nånstans.
och så va helgen slut igen. och vi håller på å flyttar. har fortfarande inte fattat att vi verkligen ska göra det, fast hälften av min garderob hänger i nya huset. sorligt.
men fredagen bestod av filmkväll, saw IV. och emelie färgade håret på mig. riktigt snyggt blev det. och igår va va emelie hos mig o vi drack lite vin o åt chips. riktigt mysigt. och idag består dagen an att flytta.. becka kommer hot snart så vi kan dansa lite, o snabba cash på bio ikv!
Linnea

100120

lång dag i växjö idag. skola t halv fyra, sen hämta mitt smink jag glömde i simhallen, o det fanns kvar! YES. sen var det bio på schemat med becka o annie! avatar, äntligen. o jävlar vad bra den va! galet bra effekter och en riktigt handling. love it. imon blir en lång dag också, inte allt för pepp. är bara trött nu för tiden..

Linnea

100119

nu börjar träningen smått komma igång igen. skönt! fast verk i kroppen kommer jag nog ha en månad framåt.. men det känns bra iaf. och på torsdag tar jag tag i gymmet! härligt.
det är förövrigt farligt att vara inne på forever21.com snygga kläder för det priset får man leta efter! det får mig att vilja gå in på flygbilligt.se (lr nåt) boka den första billiga flygbiljetten till new york och bara vara borta en helg. jag har ju pengar nu, som jag kommer spara (HAHA), men det skulle kunna gå. jag vill till new york igen! kär i staden.

Linnea

shoe problem

hm
monki

100118

började tjugo i tolv idag, love it. men lyckades lik förbannat försova mig. hade en 25 minuter på mig å göra mig iordning, men det gick. fick tom. vänta på bussen! gick lite på stan, blev en nagelfil o en mascara, det tär på plånboken att behöva köpa såna saker. och hittade ett par skinnbyxor på monki, halva priset, är lite tveksam då de är liiiiiite för stora i grenen. jakten fortsätter..
och provet gick väl som det gick. hade jag pluggat mer hade det gått mycket bättre, men så pepp va inte jag på å plugga. och sen var  det körskoleteori, bara 4 måndagar kvar..
äntligen började dansen också! modern. jag är inte riktigt på danshumör nu, men det kommer! ska bli så kul i vår.
och nu sitter jag här med världens ilands problem. jag vill beställa en hatt, då måste jag betala frakt på 40 spänn. plus att jag inte vet om jag ska köpa svarta kilklack i mocka med dragkedja från hm för 199;- eller ett par kilklack i skinn med spännen från monki för 450 ;-. ska jag ta de billiga för att ha lite mer pengar till den übersnygga röda skinnjackan, eller go for it och köpa de dyra...... att det kan va så svårt.

Linnea

100117

och så var helgen slut igen. syster o robin kom hem i onsdagskväll, kul! och hela helgen har gått åt att flytta, inte för att jag ahr varit den bästa flytthjälpen, men lite. nu börjar det kännas lite att vi ska flytta. det blir bara mindre och mindre grejer här i huset, och mer och mer i det nya. men i fredags blev det god mat och efterrätt m hela familjen minus min bror. och sen kom becka o emelie hit. kollade på film och masserade varann i skift, haha. och i lördags blev det emelie o becka igen. först lite kortspel m min familj sen stack vi bort t andersson och kolladepå saw II och saw III. älskar filmerna.
och nu sitter jag här med kulturhistorian. har prov imon, börjar idag. min vanliga taktik. men vem vill plugga på en helg!?

så har haft lite paus i pluggandet och kollade på bilden frå öland i somras med becka. vill ha ljustblont hår och en massa fräknar.



Linnea

100112+

andra dagen i skolan. redan skoltrött. kommer ju gå bra det här. och det blir en sen kväll idag med, måste läsa igenom med. grundkursen en gång till. FAN vad mycket det är. somnade en timme innan när jag skulle plugga, och sover ALDRIG på eftermiddagen. ser bra ut det här.
men ser fram emot allt som händer. vi flyttar snart, längtar lite faktiskt, just för då kan jag börja träna mer, är alldeles för lat för att gå ner, och slipper gå långt till bussen, jag kan se bussen komma från mitt rum. sen ska jag vara barnvakt lör-sön. fast från kl 07.00 på en lördag morgon!!! GAH. och säkert till 19.00 söndag kväll. kommer jag va trött? ja. men det ska bli kul, gillar barnen så. och sen taggar vi österrike!!! och sen sceniska, musikalen, april 18 års fest! maj då jävlar smäller det!!! och vips så var det sommar. tiden går fort ändå.

Linnea

100112




först helvita väggar. sen lite randigt på en vägg, sen randigt på en till vägg, sen en röd rand och helt plötsligt var hela rummet randigt.

Linnea

100110

sista dagen på lvoet, vad tycker vi om det!? men taggar till att det är ungefär 6 veckor tills vi åker t österrike! YEAH. men igår blev det fest långt in på natten. riktigt kul. och idag målade jag och rebecka äntligen klart garderoben. citatet får vänta. och resultatet blev galet snyggt. vi gillar det. fast tog väl 20 minuter att måla, tog oss en timme att börja, låg i mamma o pappas nya sängar, farligt sköna, och med fjärrkontroll m, så där låg vi och snackade skit!
men nu börjar vårterminen, vart tar tiden vägen!? men ett steg närmare våren, inlines, dagar vid sjön, 18!!!! och sen sommar. åååh.
Linnea

100109

skola på måndag. helvete känner jag.
och igår blev det pulkaåkning i hanaslöv m emelie, becka, simon, simon o micke. jävligt kul! det gick rätt fort. blev ine så mycket, lagom jobbigt o gå upp hela tiden. och sen blev det film, kollade på saw.
och idag, sov länge, love it. sen åkte jag in t växjö m pappa, kollade på lite grejer t badrummet och sånt. och nu har jag börjat rensa bland smyckena och nu lite kläder. fattar inte att vi flyttar om tre veckor..
och får se vad som händer ikväll, ska iaf måla klart garderoben.

Linnea

100108

de tre senaste dagarna har gått åt att måla min garderob, och damn vad snygg den blir! jag och becka har våra idéer. walk-in-closet. den skulle först vara hel vit, inga problem. det gjorde vi klart på några timmar. men något fattades. vi började spåna på några idéer, och det började med en randig vägg och sen olika citat i rummet. det blev till slut en randig bård i svart, grått, vitt, blått och rött. GALET snyggt. och det är verkligen min stil. jag menar randigt. och det tar tid, först skulle vi bara ha det på en vägg, men helt plötsligt blev det runt hela rummet. vi är riktigt imponerade att vi gjort allt utan hjälp. och längst upp ska det iaf stå "if the shoe fits - it's too expensive". word. har även hunnit med lite jobb, mer cash. och ikväll blir det pulkaåkning i hanaslöv! och tänker bort allt vad skola och prov nästa vecka heter.
Linnea

is it true

det slog mig nu. jag kan nu säga att jag börjar trean i höst och att jag tar studenten nästa år!!!!!!!!!!!!!! ahhhh, jävlar vad jag längtar. alla studentfester, sista året, balen och hela studenten!!

Linnea

100106

vaknade alldeles för tidigt för min kropp idag. 10.00 ringde klockan, jag ställde om till 10.15. mitt huvud och min nacke kändes som bly, fick typ lyfta halva kroppen för att vända mig inatt. hoppas det bara är träningsverk efter mitt lilla träningspass igårkväll, annars...
blev fika på scåres idag m några från klassen, ritkigt trevligt. och sen hem och på med skidkläderna och sen upp till backen igen. fast blev inte så länge idag. plus att jag åkte snowboard, HAHA. det gick ju som det gick.
och nu ikväll har emelie och becka vart här, snackat en massa och kollat lite på madagascar 2 och the hangover. classic!

Linnea

casio

underställ och min nya favorit.

100105

en veckas jullov till. och det får gärna vara mer dagar, inga problem m det. vaknade halv tolv, somnade om (!) tills pappa väckte mig 45 minuter senare och frågade om jag vill m till stan. klart. kollade på handtag till köket, och blev ett par stavar till mig också. som jag premiäråkte med idag, en helkväll i hanaslöv m fröken kjellberg! lika kul som alltid. alldeles för mycket folk bara, lång kö till liften.. och jag klarade mig helt utan vurpor, trodde jag. tills det att tobbe tyckte jag skulle åka på railen, sagt och gjort. och jag kände hur ena skidan glev av, och jag därefter. fet smäll i bakhuvet. och även en liten vurpa när jag stod upp och helt plötsligt låg jag ner. haha. och idag ska jag sova tidigt, eller försöka. för imon ska jag och kjellberg ta bussen till stan 11.25 och träffa natta och andra från klassen. trevligt trevligt. och givetvis hanaslöv på kvällen. får ju passa på nu och hålla tummarna att jag inte bryter något innan österrike.
Linnea

life's awesome

låter rubriken tala för sig själv

100103

och det blev fest i lördagskväll. riktigt trevligt och det slutade i bastun till slut. va mindre pigg när jag vaknade alldeles för tidigt. men god mat hos mormor o morfar gjorde det bättre. och skidor! åkte upp t hanaslöv, härligare känsla får man leta efter, att åka  fort som fan nerför backen! och ännu en bastukväll m becka sofie o martina. så det ska va.

Linnea


just for you

och mina favorit09or får ett alldeles eget inlägg för att jag helt eknelt glömde nämna de i förra inlägget. men att de va på besök i småland januari och juli är ju något av det bästa! juli va en farlig vecka, sov hela dagarma och åt choklad och kladdkaka. men är det sommar så är det!



Linnea

100102

det blev en lugn kväll idag. kunde behövas haha. jag becka o emelie gick ner till ica, förbannat kallt vare, och köpte en b&j phish food, och hör och häpna. 5 liter cola. det var billigt. och kan aldrig få för mycket av cola. gick hem till micke för att hämta rebeckas mobil som hon så smart tappade igår. vi blev kvar där ett tag o sen följde vi m simon simon erik o micke å handla. och sen upp t simon och laga mat och äta tortillas. blev ltie filmtittande också, yesman.
och nu borde jag sova. fast först scrubs och cola.

Linnea

happy new year


100101

2010. kunde nyår bli bättre? blev en så jävla lyckad kväll! om man bortser från lite småsaker såsom att jag steg på glas så det rann rejält m blod, min kamera är sönder, skärmen har spruckit, brännsår på foten och förbannat ont i ryggen. men allt blev försenat på dan, jag o emelie sega som vanligt, kom lite sent t elin, och förrätten åt vi inte förrän vid halv fem. och det var då det började gå utför. och sen varmrätt och efterätt och vinet korkades upp. sen var det bara på m mjukisbyxorna (förbannat kallt) och gå ner till bussen. och vänta lite i stan på bussen so mtog oss t telleborg. och party! lite lamt i början, hokcey på tvn, tråkigt, men sen jävlar! snackar alldeles för mycket gör jag också, men vem gör inte. och steg på glasbit gjorde jag också, helt plötsligt började det rinna rejält m blod. haha, märkte knappt nåt. och klockan tolv belv det asti, farligt gott, och efter tolv började festandet igen. jag becka emelie micke o erik stack hem t mig sen, i hopp om att bada badtunna, för det hade de här hemma lovat, men trofan att de öppnat proppen och hällt ut allt vatten? lagom arg. men satte på bastun ist och bastade och drack t klockan fem i morse. jävligt skönt. mår bättre än jag borde, men klagar inte, för en sjukt lyckad kväll!

Linnea

RSS 2.0