you lost me at hello

dree hemingway

dagen efter är aldrig lika rolig. har iaf städat till huset en del efter gårdagens förfest. och jag själv börjar återställa mig, börjar dagen me chips, perfekt återställare. och hade självklart lika kul igår! lyckas alltid med fredagar. blev klackad ett antal gånger, och det är inte smärtfritt. och kunde inte motstå bootsen från hm, så de beställde jag, och en ormskinns tshirt, som kommer bli awesome med ett par svarta stuprör (det måste jag köpa) och bootsen. yeah, längtar lite till hösten nu, men först, två veckor kvar till magaluuuuuuuuf!
Linnea

red light

en bild från mars/april med en gigantisk finne i pannan. plus att min hatt försvann på p&l. inte okej..
och en bild från idag. är lite sugen på mörkt hår och lugg igen, men nej, nu ska jag va blond till studenten.
vilken äckeldag det är. regn regn och lite mer regn skulle jag tro? har varit hos tandläkaren och hämtat min bettskena, helt hemskt är det inte, ska dock ha den i minst ett år.. men bättre med det än tråden iaf. köpte även brüno idag, halva priset, och kan ju vara en av de roligaste filmerna som finns, så varför inte? och sitter just nu o kollar på The road. vet inte om jag tycker den är bra eller inte, få sen när den är klar.

it's your lucky day

vad gör jag och vad har jag gjort?!
det jag gör är att jobba, jobba och lite mer jobb. men det funkar ändå, när jag har lisa på jobbet! och festar, och lite mer fest. lite hemmafest och utång. men jag älskar det. det är ju sommar!! och idag kan ju ha varit en av de bättre dagarna! jag har lyckats övertala kjellberg, så den 14e augusti åker vi till magaluf!!! där resten av gänget är. och det är bokat och klart! jag har beställt en ny mobil, som gynnar min ekonomi i form av nytt abonnemang. bra försäljare det där. det blir x10 mini pro. pytteliten! hihi. PLUS att jag har tagit bort rälsen på övre tänderna, så nu jävlar är tänderna polerade, för vitare blev de! ska dock sova me bettskena.. men värt det!!
och lite jobb kväll och natt nu.

Linnea

you can't take a woman out of her shoes

mitt skohjärta gråter lite varje gång jag tänker på de här skorna, sen inser det att jag faktiskt har de. att de står på min tvbänk i mitt rum. det gör mig lycklig.

Linnea

party rock

bild på patrick becka jag och anna från i lördags. rockfest!
dagarna går ut på att jobba och undvika klädberget som har växt över hela huset, och det där diskberget som bara växer. jag kan inte vara hemma själv, i två veckor! kan inte laga mat, så lever på snabbmakaroner och varierar mig mellan kyckling och köttbullar. det är den nivån min matlagning ligger på.
hann med liserberg och shopping i tors-fre, grymt kul! sen fest på fredagen, stressigt var det efter gbg, men vi hann. och kul blev det! fest även på lördag, rockfest, och sen efterfest hemma. nu längtar jag efter lite långledigt då jag och anna tar bilen till öland och stugan!

Linnea

peace & love

jag har vart iväg på en av de bästa veckorna. mellan onsdag o söndag va vi ett helt gäng, närmare bestämt 13 st på peace & love i borlänge! 6 tält i vårt camp. hur bra som helst. GRYMMA artister. grymt väder, förutom när vi satte upp tälten, då öppnade sig himlen, så allt va fuktigt i några dagar.. men oj vad kul det har vart! träffat mycket nytt folk, hur gött som helst. sömnen har man väl inte tagit vara på, i snitt två timmar per natt, och det slår till nu. men inte ska man sova på festival. plus att jag åkte på ögoninflammation andra dagen och tappade rösten hela veckan, men vad gör det?
de fyra bästa konserterna.
KENT - det var magiskt. helt klart en av deras bästa spelningar, och finalen när de spelade mannen i den vita hatten, hur vackert som helst.
Billy Talent - oj oj, vad bra de var. jag och amina stod längst fram, benjamin stod mitt framför mig. aaa, så bra de var!
Familjen - det var helt galet, va precis som att va på en nattklubb. hela publiken dansade till deras grymma musik. hög bas.
Jay Z - okej, vem tyckte han va dålig?! det var mäktigt så in i helvete. och där stod vi också och hängde på staketet, hur bra platser som helst. vilken känsla det var, rysningar och tårar i ögonen blev det allt. och att han får igång en publik på 45000 pers på det sättet, det är makt.
Linnea

RSS 2.0