like back in the days

här sitter jag som way back in the days, uppe alldeles för sent, slötitta på tv och äta något. jag vet inte om jag gillar det. men samtidigt har jag flängt runt den senaste veckan att det är så otroligt skönt att faktiskt kunna göra det. typ som att imon jag kan sova ungefär hur länge jag vill, för att sedan ta tag i dagen, så som att handla dammsuga, baka bröd och simma. sen är det inte så mycket mer egentligen. rätt gött ändå. nu börjar how i met your mother på tvn sen ska jag minsann sova, tror jag.

mensies

något jag har funderat på de senaste dagarna, det är min mens. och när jag nu tänkte på detta, tänkte jag samtidigt om jag hade skrivit om detta innan, och det hade jag minsann. men nu ska ni få den uppdaterade versionen. jag hatar fortfarande mens, det gör jag, men nu hatar jag den lite mindre. efter att ha gått på akupunktur 6 gånger för mina allergier, astma och mag-problem i hopp om att bli bättre, så nämnde jag även om min fruktansvärda pms jag har två gånger i månaden. MEN nu har jag haft mens två gånger sedan jag började, och vet ni vad? det är helt underbart. abso-fricking-wonderful. det är som en helt ny värld för mig. mensen varar i ungefär 4 dagar, innan var det 7-8 dagar. det var alla pms-besvär man kan tänka sig. nu har jag "bara" svårt att somna och uppblåst under mensen och mensvärk under en dag. det är ALLT. förstår ni vilken lättnad det här är ?! så nöjd.

what's my favourite colour?

 YELLOW. det får mig osökt att tänka på citron. och min lilla mani som har vuxit fram i mig de senaste dagarna. det börjar ju äntligen bli sol, inte en enda svensk är ledsen över detta, och då är det ju dags att ta tag i den där stora balkongen vi har. och visst har jag gjort det. i den mån att vi har köpt ett citronträd och en paprika-växt. paprika finns redan, ska bara vänta ut bekämpningsmedlena. citronen är pyttesmå och de är gröna. MEN det slutade ju inte här. för innan de här växterna hade jag ju även sex olika kryddor och en sallads-planta, och där började det. så nu kära läsare har jag i mitt huvud fått för mig att jag ska balkong-odla och jag börjar stort. fick en paprikaplanta och en physalisplanta (!!), och sen vill jag ju inte sluta där, (är numera med i blomsterlandets medlemsklubb), så jag köpte mig en tomatplanta och lyssna nu, blåbär!!! är så löjligt nöjd över detta, och jag ska ta hand om växterna som om de vore mina barn. vet inte om det här blev ett sammahängande inlägg, men ni förstår nog. jag ska i alla fall odla ätbara saker så det står härliga till.
 

RSS 2.0