challenge

en veckas semester, två kvar. och hur jag kommer att spendera min andra semester-vecka ? jo, på en strikt diet, med ca 800 kcl per dag. och mycket träning. och det här är enbart för att jag har en klänning att komma i, som ska användas om 2,5 vecka. min fina fina klänning jag köpte sista dagen i usa, då jag hade levt på i princip pommes och hamburgare. men den var för fin för att inte ha med hem. det har gått upp o ner, har känt att det är hopplöst att komma i den. men efter att ha tränat hårt i två veckor och unvidikit kakor och godis så har jag nu minsann fått igen blixtlåset. så nu kommer mitt mission, det sista kilot och de sista centimeterna och jag kan andas i klänningen. så därför blir det shakes, bars och soppa 4 ggr om dagen. och jag har klarat en dag, och det går faktiskt väldigt bra. förutom att jag somnade kl 3 inatt och var svimfärdig för att jag va så hungrig. hehe. men jag kör till på fredag ! så får vi se ifall det ger något.
 

Care

Två saker jag absolut inte bryr mig, främst på sociala medier. 1, solbränna. Brunast vinner. 2, om någon har jobbat ett jobbpass extra, eller bara jobbat extra mycket. 
God natt

Happiness

Om två dagar är det daga för årets bästa vecka, emmabooooooda-festivalen. Det kommer minsann inte bli tråkigt. Sen att min festival-kompis inte är med... jag festivalar för dig !! och vet ni en nån fantastisk sak? En fantastisk lön får jag på fredag. Och vet ni vad ? Då kan jag köpa många kalla öl för 29kr i festival-baren. Just nu känns livet rätt så himla bra. 

Eye candy



Sådär mitt i sommaren fick jag en fix-idé att jag var trött på allt som fanns i mitt rum. Så tog tag i det, målade en vägg i en grå färg, och köpte till hyllplan och konsol till min stringhylla, och voilà. Såhär blev det. Kunde faktiskt inte vara mer nöjd. HAY-lådorna har jag suktat över ett bra tag, men aldrig vetat vart jag ska ha de, men nu så. Min kay bojesen apa får äntligen en värdig chans. Min stora tavla med favorit-bilder får synas, utan att göra fula hål i väggen. Och de andra små tavlorna jag har, pistolerna fr aprill aprill, som heller aldrig hittat en värdig plats, den fina tavlan på Ales stenar som min mammas moster har målat, och den lilla tavlan med ett favorit citat om inredning. Och monsteran bara växer och blir större. Så ja, jag är nöjd. 

First day

Vet ni vad ? Jag har semester. Rätt gött faktiskt. Min första semester-dag? Jobbade över 2.5h. Drack ett glass vit (!) vin, målade naglarna, städade lite, och somnade framför how i met your mother innan kl 23.00. Otroligt skönt, för 11 h sömn var precis vad jag behövde. Och vet ni vad ? Min underbara lördag slutar inte där. Vaknade pigg och allert kl 10, tog på mig tränings-kläderna och gav mig ut på en springrunda/gårunda på 5.8 km. En liten parentes, det är då rakt inte kyligare den tiden på dygnet.. Och sen har dagen bara fortsatt. Mycket tv-tittande, vem behöver sol & värme ?, dammsugit, lagat mat, och nu ska jag avsluta kvällen med vin mat och otroligt trevligt sällskap. Vi hörs !

the thing about the small things

HEEEEEEEEEEEEEEEJ! det är dags att komma tillbaka nu, jag är fortf samma gamla människa som har noll koll på vad jag vill med mitt liv och mitt liv går i, citerar JD i scrubs, "it's like an emotinal roller coaster". så välkommen tillbaka mina trogna, men få, läsare.
 
jag börjar med det lilla här i livet, de där extra småsakerna, som tar emot att göra eller köpa, men som har stått på inköpslistan alldeles för länge. och just en sådan sak är; rakblad. för jag har minsann en gillette power fusion, och insåg för länge sen att det var dags att köpa nya. och varenda gpng jag har varit påväg att handla har jag varit för snål. det finns ju faktiskt roligare saker att köpa för 220kr. MEN idag, när jag var på jakt efter en billig brassestol på ÖoB, så stod jag där i kassan och skulle betala, 4 rakblad för endast 179kr. jag tvekade i 7 sekunder, sen slängde jag ner de på bandet. och nu är de köpta. och det mina vänner, är ett av de bästa köpen jag gjort på ett tag. för raka armhålorna med nya rakblad, det är vardagslyx.

RSS 2.0