vi ska till magaluf

väskan är packad, två neccessärer blev det, 7 par skor, och en massa kläder och jag känner mig redo för MAGALUF. oj vad jag är taggad. imoooooooon (IDAG) går tåget 8.33 från alvesta mot malmö! spenderade en halvdag med min kära far i växjö. ett par skor rikare till, ett par nike blev det den här gången, fint med rea. och en thaibuffe satt fint. åt även den godaste ceasersalladen någonsin senare. ville bara säga det. och kvällen har spenderats med rebecka i en bil och på förfest. tack för mig.

the killing

jobbat en hel del den här veckan. kvalitetstid med anna, tre skräckfilmer har vi hunnit igenom. the rite, dumplings och the killing room. bra filmer, och dumplings var enbart äcklig. en onsdags utgång med en mysig förfest, jag och anna med varsinn kanna sprit. kul utgång. gick bananas inne på stadium idag, min syster är en bra försäljare och grymt bra rea. ett par vita lacoste och ett par svarta lacoste tygskor och ett par andra vita race marine, plus en svart yankee keps fick följa med. och en orange vattenflaska på köpet. haft en trevlig kväll med god mat på Harrys följt av bio, Harry Potter. måste säga att jag blev lite besviken på slutet. och just nu ska jag tillbringa någon timme i soffan med himym och förbereda mig mentalt inför maaaaaaagaluf. levern är redan uppvärmd. ADIOS

if doing it is wrong i don't wanna be right

ny vecka. det innebär att på LÖRDAG åker jag och åtta andra brudar till magaluf. det kommer minst sagt blir awesome! har varit på samarkand och handlat lite nödvändigt på apoteket och tagit en islatte på espresso house. och jobb och ett besök på vårdcentralen har jag hunnit med. kommer fortsätta kvällen med många avsnitt how i met your mother varvat med packning. så var det tänkt iaf.

what is up?

den här veckan har gått till historien. lyckade utgångar och sjuka efterfester. det sammanfattar ungefär min vecka. och oräkneliga timmar i soffan både vaken och sovandes. och nu börjar veckan där jag börjar jobba igen. men en utgång hinner vi med, och på lördag åker vi till MAGALUF.

under a loving sky

öland. solnedgång i sandvik

how rude?

igår, tredje onsdagen gilt, och den blev fanimej lyckad! förfestade lite väl länge, så hann va inne på dansgolvet en timme. men en rolig och bra timme! och kvällen blev lika bra efter det. och imon är det utgång igen och på lördag blir det ett gäng och utgång på Strand Borgholm.
jag är lycklig nu.

living the dream

en kort sammanfattning (som säkerligen inte blir kort i slutändan). klockan 18.45 Lördag begav mig jag o anna i den lilla röda bilen ner till skummeslövstrand. där väntades det förfest o trevligt umgänge. taxiresa in till Båstad. köande in till Madison. och där började kvällen. en riktigt bra sådan. en av de bästa kvällarna helt enkelt. gick runt i båstad efter stäningsdags. avslutar båstadkvällen och citerar anna, "man har inte varit i Båstad förrän man har varit på en båt". anna, va du i en båt förra året i båstad? "nej". på söndagen började den långa färden till Knisa, Öland. Fem timmars bikörande. träsmak i röven. tur Mcd finns. och väl på Öland åkte jag o anna till kackelstugan utanför Borgholm och rös igenom en hel konsert av Carolina Wallin Pérez. oj vad bra det va. måndagen vaknade vi upp i stugan tog några partier av chicagi yatzy plump o sjuan innan färden begavs hemåt. två timmars dans på kvällen. SKÖNT. gårdagen spenderades i Växjö med min kära syster. hann göra samarkand, stan dricka en islatte och en caffe latte machiato, äta makaroner och falukorv, kolla på harry potter och träna gym. "träna" ska jag väl tillägga. inte världens entusiastiska systrar. men träningsvärk har jag fått iaf. och IKVÄLL mina damer och herrar är det utång som står på schemat. tredje gången gilt en onsdag, hur ska det gå? ingen som vet.

what time is it? time to dance

va visst produktiv på dagen också. uppe med tuppen (9) städade på jobbet, städade hemma, fotade med Ida, blev en del bra bilder, inte så himla kreativt o va docka, direkt in till stan för att städa hos brorsan, hem o städa lite till, duscha, laga mat. för om en och en halvtimme åker jag o anna ner till båstad för att slå klackarna i taket !

afternoon delight

jag är himla produktiv på kvällstid. en lugn fredagkväll, när hände det senast ?! har nu packat för några dagars roadtrip, båstad - öland. gleemusiken går på i bakgrunden och jag har även städat nerevåningen, enbart där jag är när jag är hemma själv. nu ska allt skräp bara ut och kläder inför en fotografering ska plockas fram. sen är jag o stort sett klar. BRA GJORT

every second every time

tagen med instagram. använt mig av de flesta effekterna skulle jag tro.. min dag i allmänhet i bildform.
vaknade upp hyfsat utvilad efter en sjuuuuk dröm. steg upp halv ett, åt "frukost" vid 13.06. fint det. degade i soffan framför how i met your mother, jag är fast.. hasade mig upp för att jobba några timmar. och växte några år genom att mellanhandla på willys. fått sjuka cravings efter sparris. så hem för att ta fram mästerkocken inom mig och gjorde sweet chili marinerad kyckling i ugnen med smörstekta sparris och sweet chili sås. låter gott va? JA. sjukt gott. kom på att jag kunde koppla in datorn till tvn, bra drag. och till sist så har jag tagit fram några nagellack för att försöka bestämma mig vad som ska pryda mina naglar de resterande dagarna tills jag tröttnat. och har smällt i mig en marabou cookie dream. gott. peace out

from dust to dawn

awesome dagar på öland i knisa. frukost vid havet, solbränna, tusen omgångar yatzy blandat med chicago, plump o sjuan. jag är grym på plump, det var något med ölandsluften som gjorde att jag vann alla gånger utom en. ville bara påpeka detta. sett solnedgången gå ner över sandviks hamn. mycket fint. en trevlig biltur hem för att ladda upp inför kvällens festligheter som inte slutade som den skulle. men det var kul så länge det varade så att säga. idag skulle jag gjort nästan allt för att få ligga i sängen, men icke, har jobbat i nästan fem timmar o slipat o maskerat kök. duktigt va ? NU, återgår jag till how i met your mother och soffläge. peace

i fell in love, again

olympus e500, macroobjektiv 35mm, inbyggd blixt.
återfall. efter över ett års uppehåll har jag äntligen hittat tillbaka till min kära systemkamera, dock fem år gammal o sliten, men vad gör det. rotade fram alla tillbehör, extern blixt, macroobjektiv, zoomobjektiv, mellanring o polariastionsfilter. en fjärrkontroll me som jag inte riktigt har koll på vad den är. o jag känner mig lite lycklig igen. allt följer med till öland o anna får agera modell.

everyday i'm shuffeling

tre saker, rätt ointressanta, i ett o samma inlägg men vad gör det? var på transformers 3 med syrran o hennes pojkvän. vilken film! satt mest o blev förundrad över specialeffekterna. plus att det var svinkallt så satt o frös med.. o en popcorn fick jag i mig. gott. i morgon bär det av till öland, knisa by för att vara exakt, med anna banana, tre dagars chillande. frukost vid havet ska vi minsann hinna med också. och sist men inte minst så står jag o shufflar i vardagsrummet. hysteriskt roligt om någon av grannarna ser mig bakom bardisken. nu är hela party rock anthem dansen lärd, nu ska den läras ut ! OHYEAH. everyday i'm shuffeling.

chrystal clear

bra utgång o lika bra förfest i fredags. tack martina! spenderade hela lördagen i brorsans lägenhet. varvat med städning o how I met your mother. åkte hem för att städa o sedan kom mina kära föräldrar hem efter en vecka i grekland. inte avundsjuk, nejnej. hängde lite hos andersson på kvällen med allsång o trevligt snack. och idag vaknade jag av ögoninflammation, kul va? att det alltid ska infinna sig på sommarn.. och imon börjar en bra vecka!! öland mån - ons, utgång på ons. chill på torsdag (okej, jobb o städ) o förmodligen båstad fre - lör. good shit.

there's a fire

som sagt, igår blev det ännu en lyckad kväll på terrassen, med kanske lite för mycket av det goda. men vad gör det? svettades bort halva kroppsvikten och dans hann vi minsann med. bra kväll helt enkelt. missade bussen med tre minuter, så det blev ett kvällståg för vår del, mycket trevligt.

you could have had it all

grym kväll igår må jag säga. och heeeela dagen har jag legat i sängen. med spartacus på datorn. har rört mig för att laga mat o städa. inte mer. så därför ligger jag kvar lite till o gör en sån här otroligt rolig lista som man gjorde för flera år sen. read it and weap.


PERSONLIGT

 

1. ditt fullständiga namn? - Karin Linnéa Ragnarsson

2. korrekt ålder? - 19 år och nästan 2 månader

3. längd? – 165

4. vikt? – 58 kg
5. skostrl? – 37
6. vart bor du? – Alvesta

7. vad gör du på fritiden? – dansar, festar, umgås, kollar på tv.

8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? – hm, blond. blek. hahaha
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? – mina tår
10. vad är du mest nöjd med? – armarna
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - rolig, glad, allmänbildad, blyg. typ
12. vad vill du jobba som äldre? – fråga mig inte.
13. hårfärg? – blond
14. ögonfärg? – Grön/blå/grå 
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - jag älskar att vara själv
16. kan du själv säga att du ser bra ut? – Ja 
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – en hel del

18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – ?

19. någon vana? – knäcka fingrarna 
20. lyckotal? - 13

VÄNNER/FOLK
21. vad heter din bästa vän? – Anna o Rebecka 
22. hur många nära vänner har du? – de jag behöver

23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? –haha ne
24. vet många personer vem du är? – tror jag
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – när jag gick där, så nej det tror jag inte

26. när var du senast med någon kompis? – Igår
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - haha ne, umgås me de jag vill

28. vem sov du senast hos av dina kompisar? – anna
29. vem sov senast hos dig? – anna eller becka skulle jag tro

ROMANTIK
30. vill du ha ett förhållande? – inte atm
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig?- Äldre
32. är du kär? - nope
33. tycker någon om dig mer än som vän? – Tror jag inte
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? – nja
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? – ingen åsikt om den saken
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? – japp
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? – aa om jag menar de
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola?- skulle kunnat, ja
39. i din klass? – eeeeh nej.

FRÅN KRAM - SEX
40. har du kramat motsatta könet? - Ja
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - har jag säkert velat
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja
43. har du pussat någon i motsatta könet? – ja
44. har du pussat någon i medsatta könet? – ja
45. har du pussat den du tycker om? - ja
46. har du pussat någon inför folk? - ja
47. kysst någon inför folk? - ja
48. hånglat inför folk? - ja
49. vem var ditt första hångel? – haha, simon tror jag
51. vem är ditt bästa strul? – nämner inga namn
52. och vem är ditt senaste? – samma som ovan
53. ditt snyggaste hångel? - samma som de två över (roligt va?)
54. skäms du över att hångla inför folk? - ne, inte på fyllan iaf, mohaha
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - jao

 


TANKAR
62. har du någon fobi? - spindlar, höjder o små utrymmen

63. har du någon allergi? - japp. astma ansträngning o pälsdjur, pollen, ananas, kiwi, o andra exotiska frukter
64. vad tänker du på innan du somnar? – allt möjligt

65. vad är de första du tänker på när du ser en person? – kläderna


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - snygg tror jag

67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – galen kväll! 
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? – Bästa vän

69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? – haha

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat?
73. runkar du regelbundet? -

VÄLJ ETT ALTERNATIV
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? oskuld 40+

75. vänskap eller förhållande? – vänskap
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? – hm, finast personlighet

78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - underkläder

79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 12

SKULLE DU:
80. kunna byta liv med någon? – ja

81. isåfall vem då? – de vet jag inte

82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - killsaker, hallå eller ?

83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – 1 kille i klassen, resten tjejer. Ja

84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? –growse, men ja

85. kunna sova ute på vintern? -  nej
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? – Usa vill jag bo i

87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Nej

 

KLÄDSTIL
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - mainstream

89. vad klär du dig i oftast? – jeans o tröja (originellt)
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - japp
91. klär du dig dyrt? - nej, fattig student !  
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? – modestilen på ett lågt plan skulle jag väl beskriva de

HAR DU UNDER SENASTE 48 TIMMARNA:
93. pussat någon? – ja
94. haft sex? - ja
95. fått en kram av en helt okänd? - kan hända
96. ringt någon? – Ja
97. blivit uppringd? - Ja
98. funnit kärleken? – nej

99. kollat på google? – Ja

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? – några minuter


spartacus blood and sand

oj där var jag fast ja. precis min smak av serie. romartiden, sex, blod och action. 29 min in på första avsnittet har gått och jag tror jag kommer trivas bra med den här serien.

what the fudge

tre vändor i stan. fram o tillbaka på den där jävla vägen. men sista gången blev det minsann trevligt! min kära fru bjöd mig på mat på akropolis, guldvärt!!!! puss på dig. och sedan ingot vi bion, bad teacher, o åt en massa popcorn o riesens! mycket trevlig kväll. nu ser huset ut som ett bombnedslag. och jag måste städa, kommer folk hit imon, vill inte att det ska se ut som ett kråkslott. plus att jag har tvättat för första gången i mitt liv. applåder tack!
och imon ska jag upp o jobba. inte. alls. sugen. slipa galler står på schemat, kul va ?

pringles

sleten brud i soffan i snygg pringleskeps som var o varannan gick runt med på p&l. sovit tretton timmar, hade nog kunnat sova 13 till. tvätthögen ligger fortfarande kö, disken är framme. kan inte det här så bra med att va hemma själv. men har hunnit med lite allsång i linneparken med några gamla classmates, för att sedan avnjuta lite god mat på spice n' rice! värt. och idag har jag äntligen börjat kolla på s3 på true blood becka. där har vi min dag !

peace and fucking love

oj min skapare vad jag är lycklig just nu. jag har haft den bästa veckan i hela mitt liv, utan tvekan. mycket alkohol, mycket sol, lite vatten, mycket mat, mycket musik, mycket folk, mycket solbränna. KAN DET BLI BÄTTRE ?!! åh jag är så lycklig. o jag älskar det. kan skriva en hel novell om den här veckan, men jag sammanfattar det så. AAAAH. jag o tilda taggar redan nästa år o jag vill åka på varenda festival som finns framöver. fan för ekonomin.

RSS 2.0