what do we blame it on ?

bilderna som inte riktigt ger rättvisa. eller? ögonen lite lagom groggy. jag försöker strypa rebecka lite långsamt så hon inte märker nåt, och sen tycker jag om att trycka upp min arm mot kameran, min syster jämte i lagom snygg snelugg. men en bra kväll kan jag tillägga! hemvägen desto roligare, och pasta o bearnaisessås 3 på morgonen, sjukt underskattat.

murris med bullis

marie, murris, murris med bullis (läs det med samma melodi som undarn för pundarn, så mycket roligare då)murran, mette, lindblad. kärt barn har många namn. en kvinna värd nämnas. hon förtjänar ett helt eget inlägg, inte enbart för att hon ber om det. utan för att jag vill. tjejen som jag mer och mer kommer närmare och vi börjar inse att vi är så lika att det är otäckt. är det något, så vet hon exakt vad jag menar, för vi är i ungefär samma sits båda två. vilket gör det så himla lätt att prata med den människan. och hon är inte den som mesar till sig, utan säger exakt om något är fel, skulle vilja vara lite mer sån, och det älskar jag. kärleken vi ger varandra i skolan kan ingen förklara. det är spydiga kommentarer hit och dit, och attityden ska vi inte prata om. men det är så vi är, så jävla roligt när vi väl sätter igång och sitter där med kortleken och slänger kommentarer hit och dit.

att vi båda kan hela scrubs utantill gör henne inte mindre bra för det, alla kommentarer vi drar tillsammans. har i princip samma sak vad det gäller film och tv, men inte musik. men vad gör det? allt annat överväger.
nu har du minsann fått en inlägg av mig. hoppas du gillare. för på lördag är det du och jag som står på dansgolvet.
yours truly.

du lär dig något nytt varje dag

finns ju ett talesätt som säger, du lär dig något nytt varje dag. och efter noga eftertänkande så måste jag säga att teorin stämmer. sen om det är onödigt vetande, eller något man egentligen visste men inte kom ihåg, så har man ju ändå lärt sig något. onödigt vetande är roligt o veta, att kunna glänsa lite extra med ibland. bra o lyssna på p3. som idag. om man idag hittar en diamant i marken så är den 3 miljarder år gammal. eller att grizzlybjörnen har fått sitt namn efter grizzly, sin gråskimrande päls. och att sju kvinnor i sverige heter anders (!). sanning eller bullshit. >
mer nödvändigt vetande fick jag från filmen HOME vi såg på naturkunskapen, otroligt bra film förövrigt och grymt vackra bilder, allt är filmat ovanifrån. men ungefär hälften av filmen var nytt. miljöförstöringar. på 20 år har det i shanghai byggts tretusen höghus. jordbruket är den största arbetskraften i världen och 4/5 är utan maskiner. om tio år kommer det inte finnas någon skog kvar på borneo om skogskövlingen fortsätter i samma takt som den gör idag. det som odlas på jordbruken är det mesta föda och näring till boskapen, så att vi kan fortsätta vår köttkonsumtion. och mycket mycket mer sånt.
lite mer allmänbildning har hoppat in i min hjärna och stannat. dagens fakta.

a new pair of shoes

samma dag som lönen kommer, samma dag försvinner lönen. näästan iaf. men det blev en väldigt snabb shoppingrunda igår, men det gör inget för hann bränna lite pengar och köpa nytt på en timme och 45 min. det blev en vit kavaj från hm, tre par nya trosor, vänner boxen (!!!!) alla tio säsonger, äntligen. och de där underbara vita conversen som skriker linnnnnea efter mig. kunde jag motstå? nej. så därför blev det de, i en liite för stor storlek, men det är värt det pga av rabatten. jag tror vi kommer att trivas. det blev mitt tolfte par i ordningen. varav två är oäkta. och kan meddela om att det absolut inte de sista jag köper. ett par helsvarta kanske?

laugh at life

STOR bild av mig själv. varför? därför. har haft bra dansklasser. känner att musklerna börjar växa. kommit igång med koreografrin till vårshowen. och massa annat roligt. livet känns bra nu, mycket bra. dags att tatuera sig nu?!

to keep the tears from falling

första gången under mitt tolvåriga skolliv har jag gjort klart en uppgift, på samma dag som jag fick den skickad till mig. ett STORT framsteg för mig. varför kunde jag nu då inte upptäckt det här för ungefär 6 år sen? hade blivit så mycket lättare och fått en himla massa extra timmars sömn. men är det inte så, bättre sent än aldrig ?

you got the love

helgen är över. igen. det blev en vanlig fredag, garderoben full med kläder men fan inget att ha på sig. bil in till stan för att förfesta i syrrans lägenhet. en riktigt tjejig förfest med 7 tjejer en massa drickande och en massa snack. riktigt bra. vi kom till grace, knappt halvfullt på dansgolvet, vafan?! sen tog det en kvar och det var fullt, och det blev mycket folk till slut. riktigt rolig kväll. men det brukar det ju va?! och lördagen bestod av lite shopping med mamma, blev en stickad kofta från mq, 70 % rea. helt okej måste jag säga. och kvällen bestod av häng i soffan med kjelle. köpte ingredienser till chokladfondue för 100 spänn, alla mangosar va omogna, inte helt okej. hann kolla på det regnar köttbullar, sen sov jag igenom två filmer. och lite fyllechaffis fick avsluta den kvällen. en macka på subway 02.00 är aldrig fel.

cut

elin kling.
såhär ska jag se ut efter bal och student. vågar gör jag nog, ska bara ta och göra det, eftersom jag har sparat håret ett bra tag. men det är nästan snyggare och mer vårdat med lite kortare. så nu blir emelie glad när hon äntligen få klippa lite mer än 1 cm. hehe! vet att du ser det här. men hon klippte förövrigt mig idag vilket känns väldigt skönt med nyklippt hår.

stop doing this to me

tror jag avlider lite. visade min potentiella studentklänning för becka och insåg helt enkelt att den var perfekt, och till mina guldiga skor så skulle jag trivas mycket bra, MYCKET bra. ne då hittar jag inte klänningjävlen, men sen vips var den där, och lyckan steg uppåt! för att sedan likt en sockertopp sjunka lika lågt. då klänningfanskapet inte finns i min storlek, endast storlek 10. om jag vår några kilo tyngre och tio cm längre, hade den helt enkelt suttit perfekt. men NEJ nu är inte jag det, och får istället lipa lite och inse att jag måste hitta en ny, eller leva på hoppet om att asos tar inte den igen. SNÄLLA

put it all away

hello love. en grön väska ska inskaffas snarast, och hur snyggt är inte det här?
vill inget annat än att ha vår/sommar NU. är så förbannat trött på den här jävla snön och vill inget annat än att slänga min feta everestjackan i garderoben och dra fram skinnjackan. och när jag och becka har snackat minnen från magaluf och planerar en ny resa blir man ju inte alls mer sugen på soool. när såg jag solen senast?

pain

det är ju jobbigt, när man ligger back på kontot, och ändå hittar såna grejer som skapar ett galet HAbegär. som gör att man gråter lite varje gång man ser det. och sånt finns det tyvärr mycket av nu. halva bik bok kanske? får försöka hålla i pengarna, och göra det bästa av det, o kanske köpa något fint? hehe

oh my

här sitter jag, i ett av våra tvrum. med victoria's secret fashion show på, varför?!?! och samtidigt ha på mig alla möjliga färger. bara för att lysa upp lite extra. röd mössa lila hood mångfärgat halsband och en blommig tunika, det är väl inget fel me det?
och igår hann jag även med att inskaffa mig en ny kamera. sony cybershot w-350. lite dyrare än vad jag tänkte mig, men nu är det fanimej min tur att ta kort när vi är nånstans. och jag invägde den redan igår, med bilden nedan. och jag gillar den. drömde dock att den försvann igår, hjärtat stannade till ett tag, sen låg den där i väskan. phuww.

det är okej o spåra ut

en fredag. med silverglitter tema på förfesten. 18årsfirande för Lisa. GOD mat, godare efterrätt, lekar och alkohol. det är ju en underbar fredag. kvällen började bra, resulterade i lite mindre bra, men sedan för att avsluta bra igen. lagom mycket folk, himla massa dansande och två cheeseburgare på natten är ju underbart.

lita på mig

det är nästan jobbigt o redan va skoltrött och lite trött på allting. MEN, vi håller humöret uppe, för jag är ändå uppe i nåt högvarv just nu, där jag mer eller mindre skrattar åt det mesta, och gillar inget annat än att längta till helgen. så så är det, skrattar ihjäl mig åt playa del sol me. och jag älskar det.
meeen, just nu skulle jag vilja ha en lägenhet, feta cash på kontot, så att jag kan inreda den lite hur jag vill. helvit, med 60tals stil, teakmöbler, och samtidigt ett vitt golv, och ett schackrutigt golv, åhhh vill. min bror frågade om jag ville köpa hans lägenhet om tre år, men vad gör jag om tre år? är jag kvar här? det återstår att se.
herregud vilket osammanhängande inlägg. but who the fuck cares?

byggd som en cirkusartist

sexmissbruk. steffen och linn.
- en sexmissbrukare är precis som en sån som du, trasig inuti, men som måste kluttra ihop det med en bit sex.
- jag är ung singel och byggd som en cirkusartist. vad vill du att jag ska göra? ligga i sängen och grina och skriva dikter på nån jävla blogg?
är playa de sol något av de roligaste programmen, efter solsidan, som är under svensk produktion?!

we dance to the beat

fina brudar. minder fina brudar, när vi sedan tog fram fish eye på kameran. vilken helg, och tror helgens spår börjar komma nu. ont o halsen och öronen. men det är så värt det, med sammanlagt 8 timmar sömn i helgen och två utgångar, som båda va bra men fredagen tog priset.
och nu har skolan satt igång, delade meningar om den saken, men om fem månader har jag tagit studenten.

no broken legs today

fin frisyr annie slängde ihop på sådär fem minuter.
en heldag med marie annie och becka idag! vilket leder till aggressiva påhopp och även personangrepp. kärleken spridas hos varann. började dagen i hanaslöv och inte lika många åk i backen som vi ville, förbannat mycket folk. en välförtjänt bastu väntade hemma hos becka, och avslutade med playstationspelande. mycket givande! och imon blir det gym med de två sistnämnda för att sedan på kvällen dricka bort alla de där musklerna, men samtidigt dansa röven av oss inne på grace. kommer bli en bra kväll imon!

nee

ne det här går inte. skulle nog kunna äta en hel ko. jag klarar mig inte en dag utan kött! här skulle man gå på en liten snabb diet till helgen, och jag har redan tröttnat. och aldrig i hela mitt liv att jag skulle kunna svälta mig själv, när det enda jag göra just nu är o tänker på vilken god mat jag kommer få äta nästa vecka! GAH. och att de där barsen o dryckerna ska vara måltidsersättare? in my ass när jag blir hungrig två timmar senare.. men jag ska stå ut till fredag det kan jag klara, eller ?

my love

här är det, mitt nya halsband, som kommer att användas flitigt o jag gillar det. dock liiiiite större än vad jag trodde. och sitter även nu i mina nya träningskläder, en ny sportbh och en tröja. gillar de starkt. vill bara komma igång med träningen nuu. känns tomt att inte ha dansat på flera veckor, och mest legat i sängen och ätit paradisaskar. ja i plural. men slut med sånt! och snart kommer becka hit och det blir hairspray som spelas i min dvd, den bästa musikalfilmen helt enkelt.

black and white

två bilder från photobooth. tagna på nyårskvällen. lite lätt dragna och mätta efter allt mat. bra kväll.

lost on location

inatt, runt 02.00 såg jag klart LOST. hela serien är avslutad. satt mest som ett frågatecken när LOST kom upp på tvrutan. vad fan hände? börjar sedan kolla på lite bonus features, och en hel natts grubblande så slog det till. jag fattar slutet. och efter att ha kollat på alla bonus features så fick jag det bekräftat. jag har fattat slutet rätt. och det var ett riktigt bra slut måste jag medge. varje gång lost kommer upp i rutan precis i början får jag en känsla av när säsong 1 började sändas på tv4, 2005. jag satt hemma på vintervägen i mamma o pappas rum o kollade på en liten tjock tv. något år senare köpte jag säsong 1, 2007 fick jag säsong 2,  sen tog det ett tag innan de andra säsongerna inhandlades, annandagen 2010 blev serien komplett! ingen annan serie har fåt mig så beroende, kanske därför jag kommer ihåg allt? älskar serien, den är precis så konstig som en serie ska va. töntigt? aa kanske.

2011

nytt år. vart tog året vägen? men nu är det året då vi tar studenten, flyttar hemifrån och gör vuxna saker. och det skrämmer mig, galet mycket. gå se när jag tar tag i mitt liv och blir vuxen. men det kommer väl?

RSS 2.0