Yes

Jag lever, det gör jag. Jag jobbar mest. Ungefär det jag hinner göra. Och ett och annat avsnitt av en tv-serie. 

Sisters


En himla trevlig helg med min syster i Sveriges tredje största stad, Malmö. Lite shopping, tåg över till Köpenhamn för lite shopping på stroget, och mysig kväll på tivoli. Bra med andra ord. 

jag vill ha

jag vill ha en katt. en bra systemkamera. jag vill ha snö. jag vill ha ett vitt kök utan överluckor. vill ha en nybäddad säng. jag vill ha tid till att städa både rum och garderob. jag vill ha julpyssel. julgodis. jag vill ha bra musik. vill ha en audi. jag vill ha ett nyklippta naglar. jag vill ha min bästa vän här.
jag vill ha en hög med olästa inredningstidningar. och det, det är precis det jag har just nu.
mycket jag vill ha just nu. bara sådär.

new beginning

måndag. vad innebär det förutom en ny vecka? jo, även ett nytt avsnitt av Masters of sex, bra serie. och även den första officiella dagen på nya jobbet för november månad. så kan det va ibland, att din chef rekommenderar dig till någon som behöver hjälp. och vips så står jag i ett kök i ljungby, och har ansvar över mackor och sallader. och efter första dagen brediv får höra att jag är duktig, och att hon är stolt över mig, får mig att bli glad. skryt skryt. så helgen blev räddad. och nu har jag ett jobb som jag tror att jag kommer gilla en hel del. förutom de fruktansvärt tidiga månaderna, då jag har en ca 40 min bilväg.. men vad gör det?

Girl talk

Lika obekvämt varje gång, när man tar av sig byxor och trosor, strumporna behåller jag på, och man hoppar upp i stolen, kasar ner med rumpan till kanten och slänger upp benen i varsitt stöd och sedan ligger man där med underlivet i vädret. Men det tar bara 1 minut, sas det i sexualundervisningen, men varenda gång man ligger där med med benen uppslängda, tar det mer än en minut. Minuterna som känns som tre gånger längre än vad det förmodligen gör. Men sen är man klar, och man smyger bakom skynket och klär på sig trosorna och byxorna och sen är det bara att vänta på resultaten utav den gynekologiska undersökning.

Just a regular day for me




En gång, för typ två veckor sen brände jag mig på en plåt. Det resulterade i en liten brännskada på handleden. Och för att jag kom åt såret hela tiden blev det ett öppet sår. Och vad gör man då? Jo man sätter på ett plåster. Efter två dagar börjar plåstret gå upp och då får man byta. Efter att ha bytt tre gånger insåg jag att det kliade ju faktiskt, rätt mycket, varje dag. Till slut insåg jag att jag fått en allergisk reaktion, utav plåster. 

RSS 2.0