standing in the shadows

Här under är askan av en man som hade vanan att skjuta allt till morgondagen
så kan man tänka sig att det står på min gravsten. och vad deprimerande det lät. men fritiof nilsson piraten, vi har exakt samma livsfilosfi. jag har en farlig tendens att skjuta upp allting. försöker förbättra mig, men få se när det framsteget kommer.

shining light

jag har stillat, försökt, mitt shoppingberoende med ett par nya byxor från monki. lite snyggare än mjukisbyxor, men lika sköna! tänker bo i de i en framtid. och nya underkläder, har inskaffats, ullared är en guldgruva vad det gäller strumpor och spetstrosor! en resa till new york är något jag i nuläget, aldrig för den delen heller, tacka nej till. men, får "nöja" mig med en resa till london om en och en halv månad. minst lika kul! enbart en shoppingresa med bästa anna. hur awesome?
Linnea

here we go

bild från fotograferingen i lördags. foto: Ida Sjöö http://idasfoton.se/

shooting star

visst är det bättre idag, när man har världens bästa människor omkring än, som säger sådant som behövs sägas, och menar det. nu kommer istället ångest krypande, för att jag alltid är ute i sista sekundet vad det gäller pluggandet. nu, efter fyra timmar hemma sätter jag igång med pluggandet, okej, jag har tagit fram böckerna nu är nästa steg att öppna de. men det kommer väl om en halvtimme eller så.
Linnea

whatever you do don't be afraid of the dark

långt inlägg, en de djupa tankar, som måste ut. läs om ni vill. behöver skriva av mig lite, och vad är inte bättre än att göra det här?

sitter här i sängen och inser två saker. jag håller just nu på att smälla i mig en chokladboll med pärlsocker på. en njutning i någon minut, men sedan ångest efteråt i flera minuter. är det värt det? borde verkligen tänka mer på sådant, men det är verkligen, med betoning på verkligen, lättare sagt en gjort. men med träning elva gånger i veckan, och festande på helgerna, går inte heller ihop, men det tar vi en annan gång. så borde tänka på att kanske inte köpa en chokladboll, eller smälla i sig lite väl mycket toast med mycket ost, hehe. men egentligen bryr jag mig inte så mycket, men jag borde. och från nåt helt annat, lyssnar på världens bästa band med världens bästa texter, okej det finns två sådana band, men nummer två på den listan, 30 seconds to mars. Inga klyschiga kärlekssånger här inte. Rediga (ja, smålänning) texter med rediga åsikter och meningar med texterna. älskar de, när de stod i frihamnen i göteborg, och hela marken gungade, eller när hurricane spelade akustiskt med endast jared leto på gitarr o sång. oh vilken lycka. och andra bandet kan jag nämna är kent. finns ingen band som kent. oj oj oj.
men åter till det jag egentligen ville skriva om, med risk för klyschigt, hehe. men har tänkt på några saker. Hur vissa saker kan hända, vad tid och plats har mycket att göra för hur ens framtid kan se ut. hur en person kan få en att må bra, få en att må dåligt. en enda person, och hur mycket känslor är inblandat i detta. om det så är kärlek eller vänsk ap. hur man får förhoppningar på något, som sedan är något helt annat. och hur tiden, spelar roll. att något kan förändras på så lite tid. om det så gäller en mening som sades vid helt fel tillfälle, vad hade hänt om det aldrig sades, eller om det hände fem minuter senare. hur något man byggt upp under en lång tid kan rasa på en timme, något man trodde var som vanligt, men så blev det något helt annat, en helt annan vardag. och det mesta handlar inte om kärlek, det är annat, också.
och nu blev det stopp i huvudet, får inte riktigt fram det jag vill säga, men vill inte skriva ut allting heller, med risk för missförstånd, och lite väl lipigt. men det är så det är just nu. och då känns det bra att det finns de som ställer upp för en och tror på en. guldvärt.

var nog ingen som kom så här långt, men det är mer skrivet för min egen skull också.

don't be afraid to be free

bilden får mig att vilja springa fort som fan till närmaste butik som har skinnbyxor. det är högsta prioritering på shoioppinglista. (hörde jag london?)

Letting go

blev en trevlig kväll igår med lisa på lagerlunden. som vanligt! och idag va det att gå upp tidigt, ungefär 5 timmars sömn och huvudvärk, och efter det har det varit heldag med kusinen och två till, med styling och foto ! riktigt roligt.
får se resultaten snart!
Linnea

childhood

En sådan otroligt roligt lista som får en att tänka tillbaka i början av ettan på gymnasiet. varenda lista gjordes på bilddagboken. hehe.

1. Hur gammal är du om fem år?
23.
2. Vem var den sista du träffade? Lisa och Emelie
3. Hur lång är du? 165
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Baksmällan
5. Vem ringde du senast? David
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha skönt! jo men såg inte så mycket, kan likaväl lyssna på han hemma :) aa det va mycket folk. till carro.
7. Vad är dagens planer? Komma upp ur sängen, in till stan och hämta väskan, fika och sedan får vi se.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Onsdags kväll
11. Vilken ögonfärg har du? Grön/gråa
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha ne
14. Vilken är din favoritplats? Bilen
15. Vilken plats föredrar du minst? svår fråga
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det vågar jag inte tänka på
17. Vad skrämmer dig? Framtiden
18. Vem fick dig att skratta senast? Lisa! 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Japp
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? Ett 
24. Har du någon gång spytt? japp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ibland
27. Vilken är din favoritglass? B&J
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hoppa på bästa flyg till New York. och flytta hemifrån
29. Tycker du om kinamat? Underbart
30. Tycker du om kaffe? Aa
31. Vad dricker du till frukost? Juice
32. Sover du på någon särskild sida? närmast väggen
33. Kan du spela poker? Ja 
34. Tycker du om att mysa? Aa
35. Är du en beroendemänniska? Nje
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? ja, men verkligen inte nu
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och utgång
42. Äger du dyra smycken? En ring
43. När känner du dig lycklig? Hmm..
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Min bettskena, hehe
45. Vem är den roligaste människan du känner? Den ja, skulle nog säga Simon.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett är från eksem.
47. Vad har du för ringsignal? Old school
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? tror jag nog 
49. Flirtar du mycket? Haha det kan hända
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Skolgården
51. Kan du byta olja på bilen? Tror jag nog
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Slash's självbiografi, har dock inte läst ut den.
54. Läser du dagstidningen? Ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men familjen
56. Dansar du i bilen? Dansar alltid
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? De händer inte ofta, men isf rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något om judendomen på religionen
59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutningen
60. Vilka personer utmanar du? haha, den klassiska slutfrågan.

falling

linnros igår, kan väl inte säga att det var värt pengarna. mycket folk, såg inte så mycket, men ändå en rätt lyckad kväll ändå. tyvärr slår inget terassen..
Linnea

La capitale

STOCKHOLM. två intensiva dagar med studiebesök på Dancenter och Balettakademien och guidad tur på Dansmuseet samt Balett på Operan. En givande resa med världens bästa människor!
Linnea

25

fyfan vad skönt! skön att jag slipper bli 25! åhå nu är jag taggad inför morgondagen, då är det oskar linnros på grace som gäller! som vanligt går ju veckorna fort, insåg att jag inte skrivit på fyra dagar, känns ju som jag skrev nyss? och redan fredag. som min käre far säger, det är någon som håller på o fifflar med tiden.
och ett sånt där fruktansvärt onödigt inlägg egentligen, men jag gillar det.
lite bilder från stockholm ska nog allt upp med.
Linnea

under the influance

mest av allt vill jag den här söndagen, ta med mig några skivor av scrubs, burra ner mig i ett duntäcke och sen gömma mig under en sten. den här söndagen är åt helvete rent ut sagt.
men har ändå varit en lyckad helg, med utgång i fredags och en film och myskväll igår med mina favoriter. kommer inte ihåg senast det hände.

Linnea

dj got us falling in love again

vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta till paow och hugos låt och video.......
men dagarna flyter på som vanligt, har äntligen satt igång med dansen, redan 6 danspass den här veckan, och vad skönt det känns för och i kroppen! YES
och på fredag blir det all in, för då är det sista terassen och det är nog inte nån av oss som inte är taggad! we came to dance.
Peace.
Linnea

sucks to be you

det blev ingen lugn helg iaf, som var tänkt från början. bio med emelie lisa och anna i fredags, inception, mycket bra film. och efter det stack jag lisa o emelie till lagerlunden, chillade lite och tog en cider. och igår blev det försenat födelsedagsfirande för sofie, och var galet sugen på utgång så tre st stack in, bara jag som kom in tyvärr.. mn det blev ännu en lyckad kväll! nu är det tagg inför nästa helg, sista terassen och sen oskar linnros på grace veckan efter det!! yeaah.
och nu är det snart måndag igen..
Linnea

ipod

åh inte har mitt apple beroende stillats av att de har släppt tre nya ipods. den nya touchen skulle jag inte säga nej till, lite för att det är glapp i min touch nu.. den lilla shufflen skulle jag faktiskt behöva, då den lille försvann i magaluf, så den kanske man skulle satsa på. men hur gärna vill jag inte ha nya ipod nano?! MÅSTE ha den! och hur perfekt är det inte då att vi kollar på new york resor till våren, och då kan jag köpa den där. för jag måste helt enkelt ha en liten ipod nano med touch, NU! en rosa eller blå..
Linnea

RSS 2.0