it will knock your socks off

en ny header. det var på tiden då min gamla var över ett år gammal..
plus att jag har hittat så jag bara behöver touha lite på plattan på min mac. ohyeah.

Linnea

eric northman

vill bara visa en bild på hur underbart mitt skrivbord ser ut på min underbara mac. hur kan man inte älska skarsgård!?

buy it use it fix it

gud vad det är skönt med påsklov. det är sånt här som gör det värt att gå i skolan. och vad har jag gjort? jo, började helgen med lite film och godis m emelie, becka och simon. sen var det övning och sist uppträde på söndagen för en hårvisning där vi dansade. gick helt okej. och firade emelie som fyllt 18. gud vad hon älskar oss nu. säger bara cowboyhatt reflexväst och kondomer. och annars har jag kollat igenom lite tvserier med becka. och vart i ryssby och träffat gosingarna. och snart kommer becka hit igen. och hon ska slava för mig genom att städa min garderob. that's how i do it.
Linnea

south park

ska nu pallra mig ner till hemmakväll och köpa säsong 1 av south park. har sett typ två avsnitt, och hur roligt är det inte!?
Linnea

if it means a lot to you

systrar.
städning, gympa, övningskörning och dans. det är min dag. och lite photobooth me syster min.

Linnea

we came to loose control

vilken föreställning vi gjorde igår! helt klart den bästa föreställningen, och publiken va awesome! och idag är det sista.. och det firar vi med akropolis efter!
festade lite igår hos micke, och sen efterfest. kom hem runt halv 4, och tro fan jag vaknar av jävla äckel råttorna! trodde de sprang runt i mitt rum..
Linnea

ett annat de mot ett annat vi

CM. stickat från gina. ihopknuten sjal från NY.

bygg något vackert som krossar allt

en suddig bild på fina tjejer.
drar mig snart in till stan igen för att ha ännu ett uppträdande ikväll. det tär på krafterna, är helt slut, trots två sovmornar. men imon är det sista, både skönt o sorligt. och ikväll får jag se vad som händer, blir väl att va hemma och kolla på film.
Linnea

half way around the world

en riktigt bra föreställning bjld vi på idag! gjorde ett fel i början, jag börjar snurra, alla andra står still. men sen gick det galant. hann även med en runda på stan innan, en vit stickad tröja från gina och en ljusblå bustier från lindex. snygg kombination tillsammans. och nu sitter jag i min ensamhet och kollar på my bloody valentine, än så länge är den bra, och inte alltför läskig.
Linnea

you pushing and pulling me down

lets go rangers.
tog en dag ledigt från skolan idag, tror nog alla gjorde det från sceniska? sov till halv elva, förbannat skönt. och ska nu bara ta mig en dusch och göra mig iordning lite, för att sedan åka och lämna in min kamera som gick sönder på nyår.. lite surt att behöva betala självrisk, men jag gillar kameran. och hade tänkt att gå en liten runda på stan på jakt efter en svart bustier och en vit stickad tröja, helst från gina.
och peppa inför ikväll, ännu en föreställning! nu är det bara tre kvar..
Linnea

du som log så bra i tiden

efter KENTkonserten har jag varit i en liten KENTbubbla. en ny spellista med kent-favoriter, den listan spelas flitigt på datorn. min nya vita dator, fortf i ett litet lyckorus. saknar datorn på dagarna.. och just när jag sitter här och lyssnar på spellistan, på lagom nivå, så hörs det någonting litet uppifrån. lite mer, och stänger av musiken. TRO FAN att jag hör råttsteg i taket ovanför mig. de jävlarna lever över taket och under golvet ovanifrån. visst att det funnits här, och att de har hört det nån gång när de renoverades, men inte nu! jag började gråta. mohaha. det var inga småsteg helller.. och jag här hemma själv. yes.
Linnea

100316

mycket smink på föreställningar, kul o åka hem på bussen..
ska nu begrava mig i matteboken. har ett äckelmatteprov imon på fyra kapitel, och har inte vart på en mattelektion på två veckor pga av musikalen, way to go mattelärare! orkar verkligen inte. och föreställnigen vi hade idag gick helt okej, ville egentligen bara gå och lägga mig, men men.
så nu ska jag äta keso och lyssna kent o räkna matte..
Linnea

kent


100315

gud vad tiden går fort. om två veckor har jag påsklov, hur underbart är inte det? har haft projektdagar i snart två veckor med musikalen och det går awesome! (peppar peppar), bara 6 föreställningar kvar... men det är riktigt kul så det är lugnt. och igår var jag på den bästa konsert nånsin. KENT i malmö arena. helt sjukt vilken konsert det va. ljudet var beyond och deras ljushow awesome. det går knappt beskriva. köpte en KENTtröja och 4 KENTposters. sitter uppe på min vägg, riktigt snyggt. och det bästa utav allt, förutom konserten. jag har äntligen en macbook!!!!!!!! aaaah, en vit en. förbannat snyggt, och ett svartrandigt skin också. lycklig! så nu sitter jag här som carrie bradshaw i mitt fönster och kollar ut. en stilla å och nettos parkering. den utsikten.
så nu blir det mer uppdatering och mer bilder. ohyeah.

Linnea

100304

back again, och vips så var det mars. och vad har jag hunnit med på en månad?
jo. har flyttat till vårt nya radhus, nyreonverat och klart, bara ett badkar som fattas. har haft en awesome vecka i österrike v8. hur gött som helst. sköna backar, strålande sol och fest. kan det bli bättre? och nu har sceniska satt igång, så premiär nästa fredag för musikalen storstadsdjungeln!
och jag har knappt insett att det snart är april, ja för tiden går fort, sen är det en månad kvar, och sen var jag helt plötsligt 18! känns så långt bort, men det går fort. och då innebär det även körkort! OHYEAH.

Linnea

RSS 2.0