good girls gone bad




tre bilder från festen i hjortsberga i lördags. riktigt kul!

Linnea


stockholm 09




gröna lund augusti. SPÖREGN.

johanna vart lagom snygg på beyond retro.

we love each other.

090929

det var ett bra tag zen. kanske skulle ta tummen ur röven och skriva lite, och håller på med att lägga över bilder från tre kameror på datorn, way to go!
skolan flyter på. inget speciellt alls. och allt börjar nu. prov igår, prov nästa onsdag och nästa fredag, sen kommer det lite prov då och då. och läxor, har vi några? maatte har vi säkert, men hatar matte, därför ingen ork att göra läxor. orienteringsdag i skolan idag. gick bra, sprang m kjelle, vi blev väl lagom irriterade på varann när vi sprang vilse, men vi klarade det! vi tackar för mobiler.
och har ett fotojobb, som snart är klart. och ska skicka in mitt cv på posten, så jag kan jobba och tjäna pengar, vilket behövs! då nästa år kommer bli shit expensive.
har inget roligt att berätta egentligen. och till helgen blir det göteborg, yeh!
tänkte ladda upp en liten bildbomb från sommaren och lite dansbilder.
Linnea

090918

österrike på sportlovet, yeaaaaaaaaah! ska bli awesome!

och har trampettutbildning hela helgen. verkligen jättekul.
och har naturkunskap och äckel matteb kvar, sen är det helg! och missar oleo, blä.
Linnea

090917

snart har en hel vecka gått. igen. skolan flyter på, förutom matten.
har tagit tag i mitt tränande igen. gymmat tre gånger sen i söndags. det känns ju lite lagom.
tränade lite mer än en timme idag, skakig efter det, men det är skönt! känns bra i kroppen efterråt.
och i helgen blir det trampettutbildning, inte alltför pepp. då det är oleo imon också.
men så kan det va. får väl göra det bästa utav situationen. har sytt mig en klänning också. snart färdig, det blev en helt enkel svart. med tyg från ikea. det funkar det me. men mitt rum ser ut som ett helvete nu, sitter och syr i mitt rum.får väl ta och städa det nån gång. och min garderob, ser ut lite som ett bombnedslag. eller en del av den är städat, men resten ska vi inte prata om.

Linnea

090910

jahaja, vad har egentligen hänt den här veckan?
va i tyskland, i lengede, lör-tis, med politiker och kommunfullmäktige. jag var den enda under 33.
men det var rätt trevligt ändå. var på en riktig fin fest på söndagen, det va nationalsången och hela köret.
och den här veckan har ju vart helt okej också. bob hanson förläste på vår skola igår, helflummig man, men rätt rolig. slutade tidigt. och idag. helt okej dag. hade förövrigt audition idag, sjöng solo och läste en dikt. darrade som ett asplöv och ska tillägga att jag inte kan sjunga. ja så det gick ju..
dansbutiken.se va på skolan me, så köpte ett par vita ballettskor, nice. så de kommer på posten om en vecka ungefär. och gick på stan m min syster och robin! köpte två par tights från hm, svarta. ett par vanliga och ett par m guldig dragkedja vid ankeln. en rund burk till nagellacken på lagerhouse och nya vita skosnören, lpus ett suddigum till skor, riktigt bra faktiskt!
och imon är det helg igen. vart tar veckorna vägen!?


gammal bild på mig och syster.
Linnea

090903

jomen, detta var ett tag sen.
har gått i skolan i över en vecka, 8 dagar för att vara exakt. 10 dagar sen vi kom hem från new york, som förövrigt var awesome! det går inte tröttna på den staden. så är det. 35 grader och 100 % fuktighet ungefär hela veckan. svettigt! bodde i chinatown. hotellet va jättefint och fräscht, men när man sen gick ut på gatan luktade det, som min syster sa, hästskit och död katt, inte riktigt så hårt, men fyfan. alla slags havsdjur låg framme, och vet inte vad de sålde där på gatorna. allt såldes, fejkat alltihop. och på "gatan" köpte jag, en svart pashmina sjal och två peacearmband, köpte nog nåt mer, kommer bara itne ihåg. men hittade min drömklocka!! den guldiga mellanstora casioklockan. men då skulle de ha 28 dollar. ne för dyrt. skulle säkert gott sönder efter en vecka, få spara ihop och köpa en äkta nästa gång när jag är i sthlm! det blev även två converse, ett par röda och ett par svarta, ett par gråa assnygga!! högklackade från forever21, love them! hade dock de i fredags kväll, redan sönder! en kavaj, en paljettkjol äntligen!! en grå t-shirt, en skjorta en blommigklänning, lite smycken och smink från covergirl. ja det blev en del. hade mycket mindre pengar m mig nu, än vad jag haft innan, lite synd. nu när det fanns mycket att köpa. vilket det inte gjorde i julas, och då hade jag dubbelt så mycket. men aja. det är inte sista gången jag åker dit så!
och ja, skolan den går framåt. nu läser jag medicinsk grundkurs, klädsömnad A, musik oms estetisk verksamhet, ska nog byta, och kultur och idéhistoria, naturkunskap A till v7. sen de vanliga, dans och svenska, engelska och matte b. och sceniska med! musikal, och ALLA, ska göra audition, läsa en dikt utantill m inlevelse och sjunga, JAG VILL INTE!!! jag ska dansa, inte va skådespelare!!!! åhh.  det är om en vecka.
och min syster är hemma också, eller hon va hemma i två dagar, och nu är hon i linköping, där hon ska flytta upp. det enda postivia, och det är inte mycket, är att jag nog få hennes rum, lr mamma och pappas rum, och göra om det till garderob, hello walk in closet!! becka ska hjälpa mig inreda och måla om, thats it.
men ska väl försöka sova snart, läs en timme eller två, och det är väl inte nån som läste ner hit. men aja.
god natt.
lr har två saker till att berätta, köpte erik hassles skiva i lördags, eller mamma köpte den! ASBRA.
och fick ett mail av hyndaui. jag matilda och lina tog ett riktigt snyggt kort på karl-oskardagarna, där man kunde vinna ett presentkort på cdon.com för 100 kr, för det snyggaste och emst kreativa fotot, och gissa om vi vann!! wuhu. så jag har köpt miss li's best of album, och fick det redan idag! GREAT!

Linnea

RSS 2.0