Utkast: Nov. 27, 2012


good things are happening

en helt vanlig tisdag. solen går aldrig upp, gömmer sig snarare bakom detta molntäcke som ligger över oss. och för att göra det lite bättre, till en lite soligare tisdag, har jag öppnat kontot. och först ut, guide to manhattan. dessa underbart fina tavlor, som varit slutsålda överallt, men som nu återigen har kommit tillbaka. inte alls sen med att haffa en. nu är det bara guide to paris som ska återlanseras igen och jag är nöjd. blev förövrigt den lilla. 42x70 cm. och en sak till.i ren festival/house/alkohol- anda som råder, köpte jag och ellen biljetter till summerburst 2013. bara sådär. premium också. så nu, nuuu har jag mycket att se fram emot. först och främst, att jag ska julpynta the crap out of huset imon!  sen kommer tavlan. och sen händer massa grejer, sen åker vi på vår RESA. runt halva jorden typ. och sen,tre veckor efter hemkomst är det lite summerburst. oj så bra. det böev iaf en bättre tisdag, med såna små medel. nu mina vänner, ska jag hoppa in i duschen, för jag har vart på gymmet. godnatt

happy endings

god kväll. det är måndag. och en stressig vecka framför mig. började dagen med att försova mig, YES. trött som en gnu, värre. ont i ögonen pga av trötthet. drömde om mina värsta fobier inatt. det känns ju betryggande! klaustrofobi och höjdskräck, allt i ett. och har egentligen inget mer att säga, än att ni måste se Happy endings. en förbannat bra serie. säsong 1, check! tog mig ungefär 3 dagar. och att det även finns upp till säsong 3 gör inte saken bättre. och med det sätter jag punkt och gör ett gott försök att hoppa in i duschen och lägga mig i tid, vilket aldrig kommer att hända. anyway, godnatt

whats has been going on

här ligger jag i en säng far far away. i ryssby. i min kära väns säng. som inte är här, ne för hon är andra sidan jordklotet. hej anna! annars, idag, är det en månad kvar till julafton, och jag har jobbat mitt första julbord. gick bra, tycker jag. förutom väldigt varmt, vilket resulterar i ett ytterst glansigt ansikte. och en finne i mungipan. trodde först det var ett munsår, men nej, det utvecklades till en finne. det är väl i princip allt jag har att säga. lite för att mitt liv ser likadant ut, ungefär vecka till vecka. just nu sköter jag pappas företag, det går finemang, föräldrarna gottar sig just nu på bahamas. avundsjuk? ne varför skulle jag va de? och jag dansar, jag kollat tv-serier, förövrigt, American horror story, vilken förbannat bra serie! och för att få lite gäldje i livet, kollar jag parallelt på Happy endigs, och vilken sån där perfekt komedi-serie! jo och annars är jag barnvakt eller jobbar jag. eller repar till revy. så nu vet ni vad jag gör om dagarna. fast ärligt talat gillar jag det ändå. och med det sagt, dricka upp min loka citron, kolla klart på happy endings, sen sova, och imon upp vid nio för att jobba! sooooovmorgon. god natt. 

past on

dagarna går. veckorna går. men ingen sol får vi ändå. vart i helvete är det för moln som ligger och häckar över Småland? vad svensk jag blev nu. men det är ett förbannat bra samtalsämne. det här trista, kalla, ruggiga novembervädret. har räddat mig i många sociala sammanhang. som sagt. veckan gick fort, vet knappt vad jag har hunnit med. jo, en tur till Huseby julmarknad. med så mycket folk och vi fick stå alldeles för långt ifrån markanden. och det var kallt och mörkt att gå. köpte mig en tomte, polkagrisar och annat gott, en julkrans och en julkorv. för 130 kr. ja, ni läste rätt. jag och rebecka tänkte, ja men vi delar på en. "vi tar den", säger jag efter ett provsmak. ja, då blir det 130 kr. då är det bara att fråga, tar ni kort? och snällt betala. 
och annars? blev inringd för jobb på fredagen. servering på begravning. någonstans utanför Ljungby. nervös som attans var jag. och givetvis servering med köttfat. vilket inebär en stor bricka med kött på vänsterarmen, och allt ska serveras från vänster. but i NAILED it. blev stolt över mig själv. min sociala fobi var det bara att tackla, den fick inte komma fram. och jag jobbade med folk jag aldrig jobbat med innan. så det kändes mycket bra! men efter detta framsteg var det bara att åka tillbaka till Ryssby. där stod jag i baren och öppnade öl och blandade drinkar. riktigt kul kväll! så efter 17 timmars jobb, där jag fick sitta enbart när jag körde bil, var mina ben bra möra. men det är bara att vänja sig, nästa vecka börjar julborden. och då är det en hel helg med jobb som gäller och jag flytter ut till ryssby under några dagar. stay tuned

one more time

sedär. 2 timmar och 20 minuter. konstant träning. 3 pass på raken. hur imponerade blir ni inte? fick väldigt bra feeling ikväll. och nu ska det fortsätta. det MÅSTE fortsätta. punkt slut. annars då? ligger i min sköna säng. kollar hus, drömmer mig bort, det är stora summor, kollar även lägenheter. jag vill söderut. får ta tag i mitt liv efter resan. idag har jag även jobbat på dagis. och det är hur kul som helst, världens sötaste barn. och tillbaka att jag ligger i min säng. sa jag att pysselådran har kommit tillbaka? just nu är jag inne på julpynt. det är faktiskt inte så långt ifrån. jag behöver kottar och kastanjer, lite fina julgranskulor och inte minst en julbock, i storlek mindre. någon som vet vart de här finns att inköpa? 

it's finally happening

you are with me! nu, i denna stund, sitter jag med träningskläder (!) på mig. för jag ska till gymmet. andra (!) gången den här veckan. snälla snälla säg att det håller i sig lite iaf. ett pass i veckan? gym är iofs inte kul, det är grupp-träningen som jag går på. jag tillhör den gruppen som går till gymmet, kör lite kondition, några styrkemaskiner och sen går hem. och känner mig liite trött. MEN nu så. jag ska ju faktiskt till beachen i februari. kan ju jobba lite på det. och med det, säger jag vi ses sen. 

u missed me?

ni hänger kvar därute! still going strong så att säga. helgen är förbi, och den var inte lugn. det var längesen nu. fredagen bestod utav halloween-fest, drog på mig ett par djävuls-horn, och dansade och drack. på lördagen gav det sig av till nya Ikea. Hem med mig fick jag ett nyproducerat bord från 50-talet, som enbart säljs i Älmhult. jag kunde inte motså. några ljusstakar och en kudde. sedan var peppen inte så stor till lördagens fest. men det ändrade sig ! hade en himla bra förfest, med nytt folk. och rätt ut i skogen bfeann vi oss på 20årsfest. väldigt kul det också. mycket kul som hände. landade i sängen klockan halv 4. mådde förträffligt ( no ironi) på söndagen. och nu är det en ny vecka, och min pyssel-ådra är störra än vanligt. har hållt på i mitt rum hela helgen. bäddat sängen, med överkast och massa kuddar, satt upp mitt nya bord för att det är för snyggt för att inte ha uppe. satt upp en ram på väggen, målat om min stringhylla. och städat framförallt. feeeeeling good. jag återkommer med bilder en annan gång, stay tuned! 

RSS 2.0