The future and The past

såhär ska jag bo. stora fönster o en underbar lampa. kan någon donera lite pengar så jag kan köpa lampan? vore himla snällt.


happiness

LYCKA är när man står o väntar på perrong 3b och ser sin kära underbara vän hoppa av tåget. andra gången i mitt liv jag grät glädjetårar.

what to do

kanske dumt o outa sina hemligheter? nja. det är sånt man kommer på i efterhand. dumt gjort? kanske, men nån gång kommer det väl fram ändå. ooooo så kommer nyfikenheten fram. mohaha. IAF så kommer jag tillbaka när jag har något vettigt o skriva (ja, jag kommer skriva imon igen) men just nu är det exakt samma sak som händer. exakt. hela. tiden. på nåt sätt så älskar jag det, samtidigt som jag inte gillar det. MEN nu ska jag dricka te och läsa i min nyinköpta inredningsbok om skandivaisk stil!

white winter

JAG har dragit på mig en fin sträckning i jumskarna. inte bra alls o försöka på sig att dansa ner i spagat förm ånga gånger innan uppvärmning. det känns ner i knäna. och sedan göra det en halvtimme innan alla dansklasser börjar, vilket innebar tre timmars dans, med spruckna jumskar. FINT. idag iaf har jag jobbat as usual för att sedan hämta ut ett fint paket från h&m, och en liten tur in till stan med syrran, fika på espresso house och en tröja rikare. plus en hårddisk! det är ju attans att jag inte får den att funka med min mac. men det kommer! nu ska jag drömma mig bort till en lägenhet i västra hamnen med mina favoritmöbler som jag en gång i tiden ska få råd med. och dricka te ut filippa k muggar. PEACE

min hemlighet

en himla massa sömn har jag tagit igen. det känns inte ett dugg. chillade hos anna idag, tre skräckfilmer hyrdes. börja kolla på Buried. tio minuter seanre sover jag. jag vaknar till och jag ser slutet på filmen. vi sätter på Sanctum. jag ser början. vaknar igen till slutet. rolig umgänge? vaknar till av att anna skriker följt av asgarv. sen va jag pigg. körde bil i natten. och soooooooov sedan. HIMLA kul inlägg va. frågan är vad jag ska göra av resten av dagen. åka in till stan igen? neeeh? kolla på förhäxad och ligga avdankad i sängen? jaaaa. dansa? det kan nog hända. just de, städa rummer står på schemat. det. ser. för. jävligt. ut. rent. ut. sagt.
ADIOS

it's just a part

panikfärgade håret hemma i tron om att utväxten försvann. istället blev den rödlätt. så fick bli en dyr färgning hos frisören ändå. och hade en himla trevlig dag, en London-resa bokad, zumbadansade och en himla massa tacos med favoriterna i dansgruppen. marrängsviss med. och sen en riktigt bra och rolig utgång (as always) jag intar viloläge i vilostolen och kollar på true blood och dregglar över alexander skarsgård.

det kommer annat emellan

det jag vill förmedla med det här är att jag är skitig i ansiktet. bakom handen döljer sig en stor finne i pannan och fruktansvärt trötta ögon. sen ville jag väl mest visa upp min "nya" klocka, från Festina. förbannat snygg. en mycket bra bytesaffär gjorde att ag nu har den i mina ägor. lagad och justerad till min hand. mhm. nu, DANS

what's happening with you and him?

hösten är här. den kommer med stormsteg. och tro fan att jag inte lägger mig i tid. kollar på alldeles förmycket onödiga bilder på facebook. måste jag kolla igenom alla taggade? neee. sjukt onödigt. men har iaf trevliga konversationer på facebook. that keeps me up. ska ju inte alls upp vid sju imon. nej nej. och det jag vill komma med det här inlägget, är att visa en höstbild från en höstig dag 2010 med en höstig Anna. (ne, men det passade in i sammanhanget). och det andra, har ni inte lyssnar på Ane Bruns nya album It all starts with one. så gör ni det NU. okej?

lifeline

jobb as usual. tankarna springer iväg när man går 8h om dagen med p3 i lurarna och helt enkelt har tid att filosofera över sitt liv. sen inser jag att det inte är så mycket att filosofera över till slut. om nutiden. för att det enda jag gör är o jobba och dansa. någon missat ? skulle inte tro det. på min enda lediga kväll (idag) satt jag likt förbannat på jobbet och la in möbelannonser. tror jag har blivit bra tinnerskadad. annars då ? jo, fått hem en zumbaskiva. jag dör lite. ska jag stå o undervisa i det? kommer förmodligen bli en massa 40+. hysteriskt roligt ska det bli! JO, miami är bokat. i'm happy. OCH nu, eller snart, ska jag pallra mig upp, ta alla femton krämer jag har, typ basiron för har fått ett stopplyse i pannan, och sen lösa lite mer i elle interiör (åhå lycka) eller i någon bok. sen ska jag sova. nån gång där hinner väl klockan bli tolv. men who cares? imon är det en kort jobb dag, hämta 21 campus stolar.... och sen dans 3,5 h. do i love it ? yes i do.

who are you ?

string system. vilken av alla femtonhundra stringsystem ska jag inskaffa mig? hm..

förövrigt. JOBB 9 h på alvesta lackering. hetsäta en pizza på fem min, jobb som danslärare 3.  gått en runda på 1.15 min och fått ut min dos av rebecka!!! en uppdatering på två veckor tar tid.  nu är jag trött, men inte trött för att sova. mer bara trött. så därför ska jag läsa en bok.

worship

en dubbelhelg. med en helt okej utgång på grace. och igår, en ännu bättre och grym utgång när det vankades bartömning på terrassen. utnyttjades inte alltför väl då jag va med på drinkbord. men en himla trevlig kväll där mitt inredningsintressse kom fram och jag namedropade mer än jag någonsin gjort. haha. har förövrigt förmodligen hittat min drömlägenhet, eller inredningen. dock inte den på bilden, men om man ändå hade det så! det borde väl gå o lösa på något sett. och annars då? har några himla bra dagar/veckor framför mig. dans dans dans, och zumba!! sedan blir det chillhelg, brösarpsmässan, två dagar i stockholm för möbelmässa och london!! åhå.

dance dance

hey hey hey. nu ska jag inte röra på mig förrän på måndag. tio timmars dans den här veckan och heltidsjobb. jag är slut. igår var det finbesök på jobbet, ivar björkman, rektor på Konstfack. det är stort. och han har designat något av de snyggaste stolarna som skapats. det skapar ett farligt ha-begär hos mig. har förövrigt slipat stolarna o brorsan har målat. och annars då? jo inget mer intressant har hänt. jobb och dans. mitt liv. i helgen är det utgång som gäller och jag är taggad som vanligt.

throw your head back

DUMT, jättedumt, o peta topsen för långt in i örat. nu gör det enbart ont. jätteont o ömt. som om någon placerat ett blåmärke på min trumhinnan. och som toppen på moset, så kliar det i örat. gaaah. och för att jag ska tycka lite synd om mig själv har jag en 8-sidig "Direkt ur livet" artikel ur Allers att läsa. PEACE

bounce

intar göteborg. leker detektiv à la cluedo och snygga brudar intar restaurangen.

göteborg

jag har haft en AWESOME helg i göteborg. yngrades när jag o anna va helt saliga över alla djur på universeum. skrek oss hesa på de flesta karuseller på liseberg. och skrek o skrattade i gasten. blev uppraggade av tioåringar. och åt farligt god b&j glass. kvällen avslutades på hotellet. med disney channel på tvn. vaknade upp i sköna sängar och ner mot HOTELLFRUKOSTEN. tre tallrikar senare rullade vi upp mot rummet o låg i matkoma. vi gjorde stan osäkert och chippet på kortet blev väl använt kan jag lova. SKOR inhandlades och de ska aldrig tas av. värt varenda krona. och en jacka och rätt mycket andra småsaker. vi åt god mat på hotellets restaurang. låg temperatur i rummet, vi låg ihopkrypta under våra täcken och drack sprit. vi taggade inför utgång med Nrj i bakgrunden. och en jävligt rolig utgång också. in o ut på restaurang viktoria och avslutade på Berså. och med det tackar vi för den här helgen. missade hotellfrukosten också.. eller vi va för lata. och för trötta och kanske fortf lite för fulla för att äta ihjäl sig.

retro

har förövrigt fått någon dille på retro. lånat hem (varit på biblioteket idag, på år) lånade hem en himla massa böcker om svensk design, möbler, skandinavisk design och annat roligt. om en månad är det brösarpsmässan. om man ändå hade en lägenhet som man kunde inreda? joooo, en liten bild på vår nya datastol. med ett fårskinn över. tänker sno me mig den när jag flyttar. och snart kommer den sk "lysmasken" hem till oss. av eric sigfrid person. en fåtölj som vi inte får plats till, pappa tyckte den passade på våran altan som ännu inte är byggd. så den kommer förmodligen stå i mitt rum. passar den? det återstår att se.

now it's time

atm. sängen. sopranos väntar på att få sättas igång på tvn. redan onsdag. jag har äntligen fått min iphone och är lyckligare än någonsin. en liten resa på 4-5 dagar är planerad efter miami. jag ska till london. jag jobbar konstant. och jag gillar det, mer än jag trodde va möjligt. dansen är awesome, ungarna underbara. imon börjar småbarnen. hoppas de är likadana. men som vanligt, varför är jag ute i sista sekund? sitter med planeringen nu.. tandläkarn är det som gäller också och kan väl förhoppningsvis få ett svar på alla mina tusen alleriger som gör att jag i pricnip inte kan äta något kryddstarkt. allergisk mot mitt jobb har jag blivit också, damm. VAD I HELVETE. men förövrigt. hade en av de roligaste utgångarna i fredags, på grace. oj oj oj. som om jag någonsin har tråkigt med alkohol i kroppen? OCH det sista. i helgen ska jag vräka i mig hotellfrukost. åka allt (nästan) på liseberg, dreggla över alla fina kläder som jag inte har råd med. och förtära alkohol på någon klubb i göteborg. förslag?

little girl

idag är jag en lycklig människa. det går hyfsat bra på jobbet, har inget skinn på min fingrar kvar bara. okej det lät värre än vad det är, men ont gör det. men fick ett efterlängtat brev. från schenker. det är ju fanskap att det står på mammas namn så jag inte kan hämta ut min största kärlek. ÅH. dessa i-landsproblem. men ikväll vankas det ännu en utgång, terrassen. vart förfesten blir märker vi. men skulle inte säga nej till en kanna blandad grogg och vattenmelon på våran terrass. men är det väder för det? NEJ. nu ska jag åter ner till mitt arbete o slita i tre timmar till. ADIOS

RSS 2.0