on the road

och behöver jag tillägga att jag redan planerar Usaresa nr 3? new york och miami, igen. med la familia

new york, i will always love u

tiden bara flyger iväg. bara en sån sak, att här sitter jag en torsdag, med New york bakom mig. för två veckor sen satt jag i samma säng, fast med new york framför mig. spenderade fyra nätter i new york med min underbara syster, där stress var efternamnet. ut och in ur affärer, köer överallt. 30 grader. men på nåt sätt var det charmigt. att gå en hel dag och tänka på hur ful man känner sig, hur ens hår kan få en att känna sig som en hobo. hur killarna på abercrombie & fitch kan få en att känna sig som en plastpåse. (för er som inte vet, är ALLA snygga i de affärerna. oftast i bar överkropp.) men för att sedan inte bry sig om hur man ser ut när man känner sig så, utan istället köpa en massa fina grejer som lyfter upp det. och frossa i världens bästa chokladfondue, Max Brenner, i love u. som om inte shoppingen var nog första dagen blev det även det den andra och den fjärde. den tredje dagen var det sol sol sol, 30 grader, 25 grader redan halv nio på morgonen. då startade vi dagen med en pw, på då 30 cm breda trottoarerna de har i förorten. för vi flyttade ut till scarsdale. mysigt. två snapples, en bagel och lite kakdeg blev det äran att bli. hängde på familjens country club några timmar och fick sol. hur gött? frossade i oss ännu mer mat på kvällen, när jag anna och char åt på cheesecake factory, ännu ett fantastiskt efterrättsställe. nachostallriken är seriöst to die for. och den är förrätt, med 1530 cal. (för det skriver de ut överallt.) åt god cheeseburgare och avslutade med en raspberry/lime cheesecake. ja, vi dog lite. sög in oss det sista av manhattans atmosfär och alla avgaser innan vi begav hos hemåt. mot en flygresa from hell. (mycket hemska ord i texten.) men när en man ringer när vi ska starta, har uppknäppta byxor som han dessutom stoppade handen i, var stressad, tog upp biblen och börja be, gå in på toaletten med mystiska folieknyten, så får man sina misstankar (inget rasistiskt), men vi klarade oss ändå. sov hela vägen, så förbannat skönt. och ingen jet lag har jag heller, prisa gudarna för det! vi avslutade vår resa md samma sätt som vi började (nästan) shoppade det sista på Zara på Londons flygplats. varför inte? och det första vi gjorde i sverige? åt mat på Ikea. PEACE OUT

around The globe

Fin jordglob från fina syskon. en oväntad men förbannat uppskattad present. till frågan, ska jag ta bort själva kartan eller inte?
Plus att ibland kommer pysselfingrarna tillbaka och jag har köpt mig en silkesblomma o tryckt ner efter många om och men.


20, fuck it i'm young

lalala. helgen har tagit ut sin rätt. plus att just idag är jag 20!!!!! ingen tonåring längre. känns lustigt. jag hade fina kompisar på förfest och utgång i fredags. det var desto roligare innan än ute. men ibland så. gårkvällen var desto roligare. 25+25årsfest. dansade bugg, drack rosé. fick för oss att gå ut, firade mig lite, med en flaska champagne. FINT. dagen har vart bra, lite hård, somnade i badkaret...... men det var värt. så just nu inser jag att jag är förbannat trött och faktiskt borde sova. inte många timmars sömn den här helgen. GODNATT

My love

Det här till dig Louise. Bara för att du är söt.


jag är beredd

"jag är beredd, o låt de komma nu, jag är här låt de komma nu." alltså Kent. deras musik. går. inte. att. beskriva. med. ord. punkt. finns heller ingen bättre musik o filosofera till i en timme samtidigt som man tar sig en powerwalk. för det är exakt det jag har gjort ivkäll, efter att ha tryckt i mig, inte en, utan två stora islattar. kinamat. och en halv chokladboll. vad hände med disciplinen?!
veckan har inte börjat bra, inte alls. vid 20 årsålder ska man inte ha magkatarr och sömnsvårigheter för att huvudet går på högvarv inför framtiden. om jag ändå kunde lära mig att leva i nuet? någon som vet hur man gör? SNÄLLA säg. så därför hoppas jag innerligt att helgen bara går uppåt! ingen ångest. för jag ska fan fira min 20årsdag med bravader. utan att tänka på morgondagen.

Lazy day.

hårt o gå upp idag, ändå är jag vaken såhär dags. back to träningen den här veckan, awesome! och jag har äntligen tagit tag o börja kolla på Alcatraz. Det är så bra så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Streckkollat sex avsnitt. Och tacka gudarna för att det kommer lite snygga personer då och då. Eric Johnsson. hej.


Even The best fall down sometimes

Ännu en helg i ungdomens anda. Eller nästan, fredag tillbringades i sängen, med en film. och somnade förbannat tidigt. Sköönt. Tog morgonlöpet på lördagmorgonen, pollen slog till. Chillade lite på stan, och SEN, började firandet för Louise!! barnkalas. o det firades! Blev en förbannat bra fest o utgång. Sen finns ju alltid den där dagen efterångesten som spökar. Men vad gör det? så jag avslutar den här helgen med ett försök till falling skies och börja tagga om till nästa helgs bravader. För då fyller jag 20!!!


power of one

syskonlika?
jag fixade det. OHYEAH. trots pollen, lite lättsjukdom, som gjort att jag inte tränat på cirkus en vecka. men jag fixade ett varv runt växjösjön, vår ruset stod ju på schemat. och jag är nöjd. det är allt jag har att säga. jo, att tre år efter alla andra har jag skaffat twitter, Lragnarsson, sen hur mycket jag förstår av det är en annan femma.
godnatt

here comes The sun

FUCK pollen. Allt jag har att säga. inte en, utan tre olika mediciner. Fint


oh what a night

åh helvete i min gata vilken kväll det blev igår. den gick till historien och kan vara en av de bästa någonsin. no doubt. Kort, men intensiv och rolig förfest på fyra pers, tycker det är en bra ide att skita i att ta jacka, för att slippa kön. Kommer in och tycker vi har för lite alkohol i blodet, vilket resulterade i en flatline utan tabasco och tre tequila. sen så, tyckte vi inte samma sak. Men helvete vad kul det blev. och det roliga slutade inte där.
Dagen i all ära satt vi och bakishängde vid sjön. drog på mig en rosa färg. Vackert. Nu förtjänar jag en god natts sömn.


RSS 2.0