2010


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
oja, tog körkort, österrike, magaluf, krogen.
2. Höll du några av dina nyårslöften? ne men på mycket god väg (vet inte hur många år jag har haft att jag ska kunna gå ner i spagat)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? en gammal klasskompis
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5.Vilka länder besökte du? danmark, tyskland, österrike, spaninen och england.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? alla goa utgångar vi har haft. och en lika bra sommar, typ p&l
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? hm, 11 juni. 14 augusti.
8. Vad var din största framgång 2010? jadu, har väl "hittat" vem jag är, klyschigt. och även klarat av att flytta ifrån barndomshuset.
9. Största misstaget? det finns en del små misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? problem med ryggen och har vart sjuk varenda jävla resa. om det inte är ögoninflammation så tappar jag rösten.
11. Bästa köpet? macbook! ny tv, och utan tvekan det färgglada halsbandet från hm.
12. Vad spenderade du mest pengar på? utgång, tvserier, kläder och resor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? sommarn.
14. Vilken sång kommer alltid att påminna dig om 2010? Dynamite
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare måste jag not säga
16. Vad önskar du att du gjort mer? tagit vara på tiden.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? slösat lite väl mycket pengar egentligen, men så värt det
18. Hur tillbringade du julen? med familj o släkt
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? true blood o nikita
21. Bästa boken du läste i år? läser aldrig ut böckerna, men slashs självbiografi o true blood.
22. Största musikaliska upptäckten? cee lo green, robyn, nykärlek å 30 seconds to mars
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar till london
25. Något du önskade dig men inte fick? nae
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? åt en massa, åkte vilse i skogen med syrran, underbara vänner kom till mig och gjorde massa pinsamma saker för mig.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? inte vad jag kan komma åp
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? oj då, ändrat mig mycket, men vitt, svart o randigt.
29. Vad fick dig att må bra? sommarn, roadtrips i bilen med anna, och magaluf.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? jared leto. och alexander skarsgård
31. Vem saknade du? min kusin
32. De bästa nya människorna du träffade? träffat många roliga människor! men har helt klart kommit nämre både marie o anna.

let's do it again

spenaderade gårkvällen med fina vänner och en massa godis och gott, skitsnack och många bra filmer och mycket skratt fram till halv fem imorse.
och för att göra veckan ännu bättre drar vi en utgång ikväll! fjärde på en vecka. men hade så förbannat kul i helgen, så varför inte fortsätta?

do you know what i'm seeing

reflection perfection
smått beroende av nätshopping, vilket inte resluterar i bra kontoutdrag. men jag gör det ändå.

guys, what the fuck happened last night ?

lisa rebecka o latipha från julstudentfesten.
oleo.
JÄVLAR VILKA GOA UTGÅNGAR! är det lagligt o ha så kul? både oleo och grace som man vart på så många gånger, utången igår slår alla! va på en grym förfest i lördags, vilket resulterade i en timmes dansade på oleo. roligare förfest! och igår förfest hos brorsan med mycket folk. lika bra den! och väl på grace! damn. det dansade en jävla massa, tror nog inte jag stod still en sekund. skyller allt på roséet. det känns i kroppen idag! mycket sköna folk! och sen att man somnade halv sju idag är en annan historia. och mår oförskämt bra idag, vilket jag inte klagar på!
mer sånt här !

xmas

ja god jävla jul! som min syster så fint säger. nu är denna julen över, har tappat all känsla över julen och kände mer att okej? åker mer än gärna bort nästa jul. för julen i new york 2008 kan ha varit den bästa. att få en resa istället för julklappar är bättre enligt mig.
men fick de saker jag önskade mig, träningskläder, elsas värld (streckläsning) ipod shuffle pengar till ny tv och tatuering.
så istället taggar jag nu om till juldagen och annandagen, då det blir dubbel utgång!! och sätter mig i soffan för att se de två sista avsnitten av solsidan, köpte boxen igår, och kan inte annat än att älska, trots att det är andra gången jag ser det.

Linnea

lycka!

POSTEN ÄR ÖVER!!!!! lycka!
och under de timmarna jag har jobbat har anna hunnit bli 18 och det ska firas så in i helvete ikvälL!!!!!!

the truth is real

nu är det bara 28 timmar kvar på posten. inte alls mycket? jo, för mycket. 3 nätter kvar och snart pyser jag iväg för en natt med massa postnummer.

happiness in words

ååååh en ren lycka som jag fann i fredags. gick in på blondy i växjö, hon var hjälpsam och tog fram en massa fina klänningar i chiffong. kände att det var bra klänningar, tog på den första, och blev kär. japp, kärlek vid första ögonkastet. men, blev en annan färg istället. lycka. så, varför gå runt och kolla andra klänningar och hålla på o vela när jag har hittat en? så jag slog till. balklänning fixat!!! en sådan klänning jag länge ha velat ha och har hittat, en lila åt det mörkare hållet blev det. åååååh. och mamma hittade även ett par skor, hon känner inte mig egentligen vad det gäller skor, men för en gångs skull. tyckte inte de va snygga, men väl på, ville inte ta av mig de. och kärlek där me. visst, brukar känna så med mina skor, har en hel del, men de här, det var något extra. 12 cm klack och "rejäla", kommer bli snyyyyyggt till klänningen.
Linnea

who's that chick

igår, fredag, blev en helt okej fredag kväll. soooov, spåren med emelie dansuppvisning och till slut hemmafest nyktert, mycket dansande, mikrofonkåt och who's that chick på repeat. vaknade dock inte upp pigg idag. sovit till och från i 3 timmar, förbannade hosta. och idag bar det av mot helsingborg/helsingör 8.00 med mamma o pappa. en liten biltur neråt landet. med alldeles för kalla skor (vad mer kan man begära av ett par kängor för 70 kr?), alkoholinköp och strosat runt bland helsingsörs gator och även lite av helsingborgs. trängts med alla andra sista minutare på Väla Centrum. kaos, gick rätt snabbt därifrån, det enda jag kom ut med var en vit låda att lägga grejer i. väl hemma bar det av upp mot kjellberg. uppleva gamla minnen i form av play station 1 spel! åh tarzan. emelie klippte o färgade håret på emelie, jag o becka roade oss med annat. till slut hamnade hon och jag i köket med en massa prat vi missat och sen stan helsing. en av de roligaste filmerna!
Linnea

min dag

så himla onödigt att skriva om. för vad har jag gjort? jo jag sov till halv 2, somnade om till 3, gick upp ur sängen halv 4 och har sedan dess legat i soffan och kollat på många avsnitt av Nikita. herregud vad serien är bra! påminner en del om dark angel, love it. men det är såhär min dagar ser ut! segar hela dan, äter lite mat och sen är det dags för jobbet igen. men får helt enkelt stå ut, nu är det bara fyra nätter kvar, ledig fre-lör, SKÖNT

we've lost it

uuuh min julklapp. ska jag springa runt i den? en rosa tajt träningströja! det kan nog bli roligt framåt våren och se mig springa i den och tajta thights, och en rosa shuffle. hehe

photobooth #2

oj, glömde jag säga att jag hade hundra bilder till? pappa har ju en macbook också, som han har haft några år mer, där har jag nog hunnit samla på mig en hel del! med enbart bilder på mig själv, hehe. tur man kan fördriva tiden lite!
öland 2008

öland, som sagt, man kan fördriva tiden.
blond och lugg.
snygga skor som mer står i min skohylla för att de är snygga.
världens gulligaste lily. stamford, NY
vinkväll på vintervägen med emelie.
gamla huset.
mmmmmmmmh.
kulturnatten.
emilkeps.
OTROLIGT fula horn inför halloween.
inför glamourfest.

vad är kärlek?

kärlek för mig är når jag blir lycklig av någonting. om det så är en materiell sak eller någon som säger eller gör något fint. kärlek kan vara den känslan jag får av en ny seriebox, blir nästan lyckligare av det än när jag köper kläder. det är något visst med det. musik är kärlek. att kunna lyssna på ett album om och om igen, och bli kär lite mer för varje gång man lyssnar på albumet, mer kommer texterna fram och inser hur fina texter det finns. kent är kärlek.
kärlek för mig är mina vänner. ett sms kan förändra en hel dag, för ett litet fint innehåll. eller en fin gest. ett ord, en mening, att prata i telefon länge om allt och inget, att kunna ha någon att prata om, någon som vet exakt vad som menas, utan att behöva förklara. kärlek är att umgås med de jag älskar, och kunna göra det fullt ut. mina vänner och familj.

det här åt jag idag

idag har jag än så länge ätit coco pops crunch och stuvade makaroner med köttbullar, som inte alls blev så bra som det brukar. så otroligt nödvändigt, så ni kan ju skriva upp det?

spring

jag skulle nog kunna döda för halsbandet från H&M vårkollektion. och den bikinin skulle jag absolut inte säga nej till, för iår har jag bestämt mig för att bli brun. pressa och få fram lite pigment!

we were made

lite mobilbilder på mitt rum. de fina högarna med mina serier och filmer. älskar det. och lampan, det finaste i mitt rum. retro ska det va. och den silvriga tvn, som låter som en bisvärm ska snart bytas ut mot en fin svart samsung, som om ett tag hängs upp på väggen.

photobooth

ännu en av mac finesser. photobooth! så roligt man kan ha och herregud vad egobilder man kan ta. det är några hundra kort där, från mars 2010 till nu, december, har jag fyra olika hårfärger. två nyanser av brunt och två av blont. lite finnar som ploppar upp här och där. en och annan outfitbild inför utgång. massa roliga bilder med alla roliga effekter som man kan fördriva tiden med.
här är ett urval:
första bilden på photobotth. hemkommen från malmö, med en ny dator på bänken. lycka
hemkommen från en föreställning av storstadsdjungeln
snygga systrar
en snygg rebecka, som vi har skrattat åt de bilderna
taggade brudar inför emelie och elins 18årsfest!
ett snäpp ljusare i håret, med min snygga hatt som försvann på p&l och läsglas.
valborg firades i sölvesborg, och hundra bilder. vackra marie
en GLAD 18 åring!
inför rock the lake. ful hårfärg. lite orange.
trassel hår
lite prövande av kläder
lätt solbränd och vita tänder, tandställningen precis borta.
höll på med naglarna, blev lagom nöjd men insåg att det inte är min stil.
i snyg 30stm tröja och brorsans hood. fint ljus från fönstret
marie och jag taggade till tusen inför utgång!
avslutar med en bild på mig som björn borg, studenfest 70/80talstema!

en himla massa egobilder, så blir det med en kamera.

mina föräldrar

Mats och Lena Ragnarsson. Det är mina föräldrar det. Gifta sedan 1989 och tillsammans sedan 1980. bästa föräldrarna, är inte som alla andra, inte våran familj heller. bor nu ensam hemma med de två. vi har varsinn tv, skulle aldrig funka i vårt hus annars. äter tillsammans gör vi inte, vi har ju varsinn tv? men fredagar är det god mat lagad på bordet och en himla massa spotifyspelande. och ibland kent-fredagar. båda gillar kent, jag me. pappa fick mig att lyssna på det underbara bandet. mamma är den jag pratar med om nästan allt. med mamma blir det ibland småresor till någon storstad för lite shopping. med pappa blir det en himla massa bilåkande. för jag älskar att åka bil. har varit oräkneliga gånger på Haväng, österlen. sveriges vackraste plats utan tvekan. blir lycklig när jag är där, och det är nästan alltid dit bilen går om jag och pappa åker på längre resor. jag och pappa är rätt lika vad det gäller elektronik och film och tvserier. inte samma smak men samma intresse. pappa är som han själv säger, teknisk intresserad men teknisk idiot, syns här hemma. och vem är det som alltid hjälper med tekniken sen? mamma börjar lära sig en hel del.
har inte så mycket mer att skriva, eller inte vad jag kommer på. men en mycket kort presentation.

min första kärlek

det har jag ingen, det är mer materiella ting som är min första kärlek, så därför väljer jag att skriva om iPoden. haha töntigt, men jag är kär, fortfarande. 12 år gammal upptäckte jag Apple. blev fast. den första macdatorn var snart köpt, och en 6 år gammal dator som fortfarande funkar, något seg bara, är helt enkelt underbar. snart ägde jag en iPod Mini, en grön sådan. tyckte den va ashäftig och hade den i två år tills jag uppgraderade mig till en iPod Video, en svart. mycket vacker. och sen varför nöja sig med en? nehe, då blev det en iPod Shuffle, en liten blå som dessvärre försvann.. och nu till det bästa, en iPod touch, som jag gick in i en Apple affär i Stamford New York och köpte för mina sista pengar, helt klart värt varenda öre och varenda klädesplagg jag gick miste om. och för att vara lite mer besatt så ska jag beställa hem en liten rosa iPod shuffle, bara för att jag vill ha en, sån är jag. och gör ju inte saken bättre att jag just nu står vid en alldeles egen macbook, stilren och fin. jag älskar det. har ägt tre iPods under en tid, har fortfarande kvar min första. för det var min första kärlek.

om mig

vi börjar. 01 - om mig.
Linnea Ragnarsson, ibland Linnéa. beror helt på situation, tycker det är snyggare utan, mer clean. född och uppvuxen i alvesta, på vintervägen 5. i ett stort hus, som från början var brunt, sen vitt och till slut gul/vitt. februari 2010, flyttade jag mamma och pappa in i ett radhus, med det perfekta läget i alvesta faktiskt. 50 meter från bussen, jag klagar inte. nyrenoverat och ett helt nytt rum och även en ny dator. hade en viss seperations ångest från huset, grät några tårar, det är ändå där jag är uppväxt. jag är uppväxt med mamma och pappa, och mina två äldre syskon anna och mattias, 22 respektive 24 år. har inget att klaga på under min barndom. den var så som jag ville att den skulle va. och vad ska jag mer berätta om mig? tar den klassiska. jag går es dans på katedralskolan, där jag började vårterminen 09. kunde inte ha gjort ett bättre val då jag valde att byta från it/media JB till dans på katedral. det var den enda linjen jag kunde tänka mig att byta till, eftersom rebecka gick där. och bättre kunde det inte bli. träning får jag på köpet, och jag har utvecklats en himla massa, i både dans, kroppskontroll och självförtroende. och vänner för livet, klyschigt men sant.
när jag var mindre bytte jag nog hårfärg minst fem gånger per år. aldrig blev jag helt nöjd. men har ni varit blond i ett halvår, vilket jag är från början. tröttnar rätt lätt, som lugg, det hade jag en månad innan den började växa ut igen. eller alla hål i öronen jag har haft och töjningar, de är borta nu.
är väl annars en rätt lat människa faktiskt, som skjuter upp allting till sista dagen. ungefär som skolan, kommer jag nånsin lära mig att plugga i tid? nej. jag prioriterar sånt som jag tycker är kul, typ som att sitta och kolla på en himla massa tv-serier. hur jag har kunnat dra igenom 14 avsnitt x 40 min, på 6 dagar, och samtidigt ha fullt upp med ett stort prov i skolan, plus att vara stor del av en dansuppvisning. men tydligen så hinner jag det. på nåt vänster. sömnproblem har jag också, och har alltid haft. insomningsproblem rättare sagt. tror jag tänker på allt under den tiden jag försöker sova, en gång räknade jag eluttag i mitt rum. här räknas inga får!
har fruktansvärd ångest inför att ta studenten, längtar ihjäl mig till det, men sen då? jag ska till norge ett halvår, men sen då? resten av livet? det kryper i kroppen varje gång jag tänker på det.
menar annars, älskar att festa, kunde inte bli bättre när man fyllde 18. studentfesterna gör verkligen det här året till det bästa. och att jag har världens bästa människor runt mig gör saken bättre. känner inte just nu att det är något som saknas, mer än materiella ting såsom en iPad och en ny tv, som ska införskaffas i jul.
men nu blev det väl en halv novell här, vet väl inte riktigt vad jag ska skriva här, men sån är jag helt enkelt.
Linnea

why

Ja varför inte? Kommer verkligen inte vara sådär utförlig i mina historier, men kan alltid ge det ett försök. för nu är jag fri från skolan!! ÅH UNDERBART. ett stepprov bara som är kvar, men det kommer gå galant.

Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

071210

åh vips så var det december. snart jul, snart juljobb, snart nyår och snart julfest. allt går så himla fort just nu. har inte koll på dagarna eller veckorna. allt bara flyter på. har äntligen tagit tag i mitt liv, genom att städa rummet. och har idag köpt en lite för dyr foundation, make up store, men en i rätt färg efter ett misslyckat köp från london. och ett ursnyggt nagellack, kan aldrig få för många helt enkelt. ett rött, med lite glitter i. mina dvdfilmer och tvserier har jag radat upp så snyggt mot mitt element som ändå inte funkar. pisskallt i mitt rum. och även dansuppvisningen gick super i helgen! och ska nu sova igenom resten av skolan. börjar jobba nätter om en vecka, och just nu lider jag av sömnbrist. kanske ska försöka sova lite? nej, för lost är mer intressant. och kjellberg är hemma!!!
Linnea

RSS 2.0