princess d'annam

throwback, som en säger. för mindre än två månader sen låg här, på en resort i vietnamn. det finaste jag vart med om, än så länge. med en frukost som inte går att beskriva med ord hur fantastisk den var.

Breathe in

HÅLL UT! just nu går livet på högvarv, alldeles för mycket tankar i huvudet, alldeles för mycket jobb, alldeles för lite sömn, och alldeles för lite kvalitetstid med de jag tycker om. MEN, jag håller ut. April blir lugn, än så länge. Sen att varenda helg i princip är uppbokad till juni är en annan femma. Just nu vill jag bara ha mer tid, så jag kan pyssla, hålla på med företaget, umgås med folk och sova. Men jag håller ut!!

how is your life

livet alltså. hur det kan se ut, från dag till dag, från vecka till vecka, eller bara timme för timme. Som ekots reporter nils horner, som blev sjuten, och dog, helt plötsligt. på något sett blev jag väldigt berörd. kanske därför jag har hört han otaliga gånger på radion. men tänk, här åker han ner till afghanistan, ska göra ett reportage, och sen bli ihjälskuten, sådär, på öppen gata. hur livet kan ta olika vändningar, direkt. och idag på bussen hem lyssnade jag på "den ofrivilliga möraden", en 14 min podcast fr verkligheten i p3. där "Adam" ha vait med i ett kriminellt gäng, kan har varit hard angels, sen han va 12 år. idag är han 41. "gud har gett honom 41 år att leva". det är mer än vad någon har levt. de flesta dör innan de fyllt 30 i det gänget. antalet personen har skjutit, det vet han inte. det är att döda någon annan, eller dö själv. han kommer aldrig att få gå ur gänget, bara om han gifter sig, då kan han få en andra chans. som en annan medlem hade gjort. men han var ändå tvungen att göra tjänster åt gänget, såsom att gömma vapen.
   själv sitter jag här, på ett kontor, med eget företag och jobbar. jag har det tryggt hemma, jag vågar gå hem själv, och jag har varit på lägenhetsvisning. ibland kommer verkligheten ifatt en och en inser hur olika livet kan vara, bara några timmars flygtid härifrån. och hur livet kan ändras, på en sekund.

Just one of those days

Idag är en sån dag då jag har trosorna ut och in och jag jobbar 14 timmar. 

RSS 2.0