pray for the rain

sängen har varit min vän halva dagen. tog mig upp för att åka på morfars konsert, örongodis, den nionde o sista. jag drog ner medelåldern rejält. pensionärer hela högen. men det var riktigt bra, och underbart o se sin morfar stå uppe på scen och kör under bältet skämt o hela publiken skrattar med.
solsidan levererade idag, och jag har betalt en massa räkningar, PLUS. planerat dansen dagen innan, och förhoppningsvis en bra planering. det är ungefär 106 dagar till studenten. längtar jag? JA. den dagen jag o anna sitter i en bil påväg till norge, då är jag lycklig.

shoelover

MEN NEJ. glömde ju helt bort att jag köpt skor. mmmmh. även mitt apsnygga nya nagellack skymtas. men eftersom jag har gett upp hoppet om våren, så varför inte bunkra upp med vinterskor? men 100 spänn är ingenting för ett par skor. jag älskar skor.

smalltown

bilden ovan, minen, vet inte vad som hände. MEN, det är mitt nya linne och mina nya öronhängen. do i like it? oh yes. gick på stan, trofan jag brände pengar. två par träningsbyxor, har på mig mina runningtights och tänker aldrig ta av mig de, för helsefrid vad sköna de är. ett nytt nagellack i samlingen, ett puder och ett rosa läppstift, otroligt barbieaktigt, men det är fin rosa. och lite presenter till syster och kusin. nu är det avklarat. nu tänker jag tillbringa resterande timmarna av dygnet i min säng, som om jag inte gjort det innan? och kolla på vänner. inget nytt där heller. älskar sportlov. älskar photobooth, där finns ungefär 200 fula bilder och 50 bra.

1,2,3.....

hur underbart är det inte o sitta o skypa med sin lillkusin (snart elva, hon kommer alltid vara liten) och hon visar upp alla sina gossedjur. hon har ny bred säng, så alla får plats, 20 st i sängen för att vara exakt. GULLE

biffsallad à la ragge


dagens biffsallad. ibland kan jag om jag vill.
okej, under det här inlägget blir det lite mat o träning. ett sådant inlägg som är himla roligt o retas över när andra skriver. men jag gör det ändå.
hade tänkt o hoppa över träningen idag, för jag tror på teorin att träna varannan dag (okej, jag är lat, låter bättre o säga så), men rebecka ringde och kunde inte säga nej. så där satt vi till slut på träningscykeln, brände i låren och till slut löpbandet, sprang för första gången i mitt liv i konstant fart 15 min UTAN att få astma. tog lite medicin innan och det hjälpte minsann. och sen lite ben och armar på maskiner. just nu skakar det olidligt i armarna. hoppas innerligt det känns i min kropp imon. och här hemma väntade tre vitlöksbiffar på mig. och en otroligt god sallad jag mixade ihop själv. det här med matlagning (så länge jag slipper ugnen och spisen) börjar bli lite positivt. GOTT blev det iaf. och mätt, det jag älskar, ingen bantningskur där man inte får äta. slänger istället i mig en himla massa fetaost. HUR GOTT?!

trassel

har haft en himla mysig dag. sov lääänge, drömde lustiga drömmar, mardrömmar, JAG i baddräkt, en ful en och röda prickar. alla andra va snygga slimmade kroppen i minimala bikinis och hade vattenkrig med snygga boys. sen var jag ju på ett liknande ställe som the playboy mansion. passade inte in med den där svart/beige mönstrade baddräkten. underbart.
annars har jag varit på bio med mina två små barn som jag är barnvakt åt! riktigt mysigt måste jag säga. ska ta med mig flera barn på bio, enbart för att uppleva mysigheten. en helt annan bioupplevelse. vi va och såg trassel, vilken film! sådär bra disney,mysig pluttinuttig film som det ska va. behöver jag säga att jag lipade när det va som mest romantiskt? tur jag hade glasögon på mig.

gult

har lusläst family living, och inser typ nu att jag vill flytta hemifrån och inreda en lägenhet. har en massa idéer till här hemma, men det går väl inte föräldrarna med på, när renoveringen bara är ett år gammal.. men jag vill ha ett vitt hem med en massa färger. blandat med retrostil från 60talet, stringhyllor och teakmöbler. stig lindberg och rörstrand i köksskåpet. och just nu insåg jag att mitt rum är väldigt vitt, det enda med färg är min fönsterlampa, och den är röd. efter att ha kollat på åhléns inredningssida vill jag ha GULT i mitt rum. en gul snygg fönsterlampa. men finns det att hitta i en rimlig prisklass? nej, och jag har inte tretusen över till en lampa. så jag kommer numera leta fribilt efter det. och plus att jag vill ha nya färgglada tavlor på tavellisten. så då får jag försöka hitta det också. tror rummet blir lite snyggare då.

du lämnade mig ensam

en vecka. för en vecka sen började jag äta enligt GI. och jag har lyckats, okej nästan, men jag är grymt stolt över mig själv att jag har fixat detta, och har nog ätit lika mycket grönsaker på en vecka som jag har gjort under min livstid. och jag gillar det faktiskt, ingen bantningskur där man inte får äta, och det gillar jag. 1-2 veckor kvar, sen börjas det lite smått med kolhydrater, men redan på en vecka mår jag mycket bättre i kroppen och magen. det känns underbart faktiskt.

welcome is here

den bilden vill jag återuppleva, typ nu. VARMT sitta och spela yatzy/kort på balkongen, dricka en apelsinjuice varvat med en bacardi breezer. good times.
vaknar upp, och inser att jag har drömt om tornados, vampyrer/zombies, nyrenoverat hus, scrubs, jag och fyra till som ska ha fest, köper upp hela lagret på willys utav cola, och min brors gamla rum. hur allt hänger ihop har jag aboslut ingen aning om. det är ju underbart.
ligger kvar i sängen, sätter på desperate housewives (tackar för fjärren så man inte behöver stiga upp). börjar bli hungrig, och kollar ut genom köksfönstret. SNÖ! vad i helsefrid är världen påväg. igår va det mysigt vårväder och jag och anna drömde om skinnjackor och converse (utan att behöva frysa ihjäl, har gått med converse hela vintern) och solglasögon. men nejnej, det kan vi ju få fortsätta drömma om i några månader till. UNDERBART.

we came to dance

helgen började med en otroligt mysig förfest med anngus. hon och jag, dimmat ljus, tänd brasa och alkohol. otroligt rolig kväll, mötte upp kjellberg inne i stan. lördagen bestod mest av att vilja lägga sig i fosterställning och få ett sammanbrott. men nej, istället blev det matlagning, duschen, och halva garderoben på golvet. dags för ny förfest, hos ellen. mycket trevligt, och medans de andra gick ut gick jag o anngus på fest, och det var ändå helt okej. men utgång, så mycket roligare än lokalfester. så är det. så den här helgen avslutar jag i sängen med flera avsnitt av desperate housewives, och började den nya veckan med att sova. länge. för nu är det SPORTLOV

just do it

där har vi bilden (hon till höger) som får mig att ringa frisören och be mig klippa NU. grym snedbena och hellångt hår. meen, jag måste intala mig själv i fyra månader, att jag SKA ha långt hår, efter flera års sparande till studenten och balen. och jga kommer klara det, men i sommar åker det av.
källa, http://columbine.freshnet.se/page/4/

det är lättare att falla med ena foten utanför

mitt liv känns rätt bra just nu måste jag påstå. det ser dock i princip likadant ut varenda vecka, men jag gillar det. en struktur men ändå inte.
måndag. skola, stressa hem, ha småbarn i dans, har underbara ungar i jazz.
tisdag. skola, hem och jobba. äta lite, dans i två timmar. duscha sova.
onsdag. skola, lång håltimme, hem och jobba. chilla lite och dans på kvällen.
torsdag. skola. städa hos brorsan. hem, och äntligen en helkväll ledigt.
fredag. skola, håltimmar, och sen hem för att förbereda sig inför kvällen, som ofta slutar på grace.
lördag. vaknar upp i växjö, degar heela dagen framför vänner eller solsidan. kvällen, den är alltid oplanerad.
söndag. segar. städar på kontoret, och gör alla de sakerna jag borde gjort väldigt tidigare under veckan.
Mitt liv.

paramore

http://www.youtube.com/watch?v=dfIq3mB_lDI&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=prziQDfu9CE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxINMuOgAu8 mmmhm på låten!
otroligt sorligt att de lägger ner. fick som tur väl se de två gånger live. SÅ GRYMMA

du håller mig kvar i nåt jag lämnat

igår var det alla hjärtans dag. jaha? men tog ändå min andra hälft på date. anna och jag lagade underbart god thaimat, plockade fram allt gott, såsom dip chips morot popcorn och choklad, tänkte kolla på the unborn. stängde av filmen redan i menyn. bytte till underworld evolution. det är en mer anna linnea film! mycket mysig kväll må jag säga.
och nu vill jag mest av allt sooova. i typ hundra år. helgens spår sitter fortfarande kvar. så därför tänker jag vara duktig, göra klart allt skolarbete, och ligga i sängen vid nio. alla som tror på att det kommer hända räcker upp en hand!

i think someone needs another lapdance

tvn går varm, är nu inne på fjärde säsongen av vänner. ett annat beroende jag har.

självdisciplin

självdisciplin - det är något jag föddes utan. sitter på jobbet, har precis städat kontoret, och tänkte, nu när pappa ändå ska va kvar här ett tag kan jag ta med datorn och vara otroligt duktigt och skicka en loggboken. för här finns ju inget internet som stör mig. johoo, visst var det det. så här sitter jag, har kommit halvvägs, och under den tiden som det har skrivits kollas facebook. det är ju underbart att man kan bli så beroende. och nu sitter jag här och skriver. varför skriver jag inte loggboken? ne.. det här är roligare.

dance dance

då var helgen över. och jag har hundra saker att fixa innan läggdags, som blir tidigt. tro fan att det blev utgång båda dagarna. va ju inte alls planerat. men kul har jag haft iaf! igår blev riktigt lyckat, dansade tills fötterna värkte och hade det otroligt trevligt. har för det mesta legat i sängen och kollat på vänner, även hunnit städa i lägenheten, och ätit donken för tredje gången den här veckan. obligatoriskt dagen efter. älskar mitt liv just nu. FYRA dagar kvar till lov. hur bra?!

i wanna

ÄNTLIGEN en dag där jag kommer hem från skolan, utan något att göra. så kopplade in min nya dvd, (okej lånat av brorsan, har inte riktigt råd med ny), med en fungerande fjärre, och i med vänner skivan. fått tårar i ögonen av ross och rachels " we were on a break", och ätit spagetti o falukorv. börjar städa rummet, fuskar lite och lägger alla väskor bakom sängen, då syns det inte från dörren att det är stökigt. och BORDE verkligen gå och duscha och fixa mig, gäster om 25 minuter. men neeeeh, mycket roligare o sitta här. utgång ikväll!! nyktert, hör o häpna. en chillkväll på lagerlunden med marie o carros o deras kompisar. mycket trevligt må jag säga.

rock on

sexigt? fruktansvärt. marylin manson succé! svart hår, vit lins, äckligt smink. efter två duschar har den svarta färgen inte helt riktigt gått ur håret. det blir en dusch till. inte helt okej och va lite gråhårig i hårbotten. och en note till mig själv. SOMNA aldrig när du ser ut så här. lite lagom suddigt i ögonen och galet svart rung ögonen. underbart med skola 8 på morgonen. men vi älskar studentfester!!!

not gonna happen

hej bloggen! förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp!
vore ju väldigt roligt om jag skrev det utan ironi. hehe. kommer aldrig hända
ville helst gräva ner mig i täcket och stanna där när jag vaknade imorse. INTE okej med tre timmars sömns kvällen innan och inte mycket mer inatt. skolan flöt på, städning och jobb. inget roligt alls egentligen. det flöt helt enkelt på. och nu sitter jag i min säng och kollar på vänner. och funderar på om jag för en gångs skull kan lägga mig innan elva? jag röstar på nej.

a daily reminder

hello love. a daily reminder. JAG ÄLSKAR DEN

rock on

FYFAN VILKEN ROLIG STUDENTFEST!!! den är i klass med tugången på annandagen. tre timmars sömn, inte allt för pigg att börja skolan vid åtta. men vi går i TREAN. aaaaah

awake my soul

awake my soul - mumford & sons
In these bodies we will live, in these bodies we will die
Where you invest your love, you invest your life
In these bodies we will live, in these bodies we will die
Where you invest your love, you invest your life

låttexten som får en cyniker som jag att gråta lite inombords. så himla fin text. så true

finally

hihhihi imon är dagen där. dagen då jag äntligen tatuerar mig. är apnervös! kommer jag att ångra mig? kommer jag dö av smärta? kommer jag bli nöjd? det är väl det som rör sig i mitt huvud nu! men citatet, det kommer aldrig ändras, no way josé. som de skulle sagt i scrubs.
på kvällen blir det minsann STUDENTFEST nr 2, det här året. jag och tilda har gått all in på utklädnaden, rocktema. mycket pengar har spenderats och det kommer bli så jävla bra och vi kommer va så himla fula. ska bli kul o se om nån känner igen oss.
och nu ska jag gå till sängs med svenskaboken, hoppas den är good in bed.

scrubs

en släng av shoppingberoende, är något jag lider av. för idag gick jag in på hemmakväll (god oh why?!) och där står den. säsong 9 av scrubs, den har nu kommit ut. och kunde jag motstå? ne verkligen inte. jag samlar på de säsongerna baklänges, har nu 7 8 och 9. nästa löning, säsong 6! går. inte. tröttna.

dåligt samvete?

kör förbi pizzerian som ligger 50 m från huset, parkerar bilen och ser gymmet, salen där så spinningen precis håller på, immiga fönster och musiken dunkar, tränaren som pushar på så man vill slänga vattenflaskan i huvudet. jag hoppar ur bilen, och har aldrig varit mer sugen på en pizza, vesuvio med kebabsås, en stor en. här finns det absolut inget dåligt samvete för att det inte är jag som sitter på en liten spinningcykel och svettas på ställen man inte trodde fanns. får helt enkelt se vad som kommer infinna sig på min tallrik ikväll.

this is how it's suppose to look

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
tjejen har stil. och jag vill mer än gärna ta hennes stil rakt av, men jag kan inte klä upp det. får därför göra det bästa utav situationen och försöka likna henne, men med min stil. funkar också?

dude


en otroligt charmig bild på mig. men tänker inte visa mig förrän jag hoppat in i duschen och sminkat mig. och jag la precis ett högt tresiffrigt värde på hudprdukter från vichy, funkar det inte, så fan, men tills dess, enbart vackra bilder från photobooth.
trevlig kväll igår! längesen det var hemmafest. saknade ett redigt dansgolv annars va det bra! somnade väldigt bra sen med en anna jämte som enbart snackade om hur mycket brödlimpa hon brukade äta. underbart. mår ovanligt bra idag, ska bara ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. och ikväll vankas det 25 årsfest för kusinen!

finally

joooooo en liten sak värd att nämnas. JAG HAR BOKAT TATUERINGSTID och jag är apnervös. nästa vecka hihihi. anna klämde finnar på mig igår, ja vi brukar ha de som sysselsättning, och det gjorde pissont, känns lite som tusen nålar, och då ska jag alltså tatuera mig på revbenet.. men det överlever jag väl?

what to wear

ja då var det fredag igen. vart tar veckorna vägen? och hela den här veckan har spenderats i systerns lägenhet, själv en natt och med vänner de andra två. hur underbart? vill just nu inget annat än att ha hennes lägenhet och få bo själv. men flyttar jag till växjö är jag fast här, och nejnejnej. men den här helgen börjar som de flesta helgerna, vad i helsefrid ska man ha på sig och vad fan ska man dricka? drickan är fixad, yes! och en weekendbag är packad till max, för att sedan bestämma sig hos anna. för ikväll blir det ingen vanlig fredag, eller jo fest blir det ju, men det blir fest i ljungby! vi lämnar grace den här kvällen och drar på hemmafest för annas kompisar som fyller 18! utgång eller inte? det återstår att se. tror iaf det kommer bli kalasbra!

kalasgoa

två bilder på mig och kjelle. vi som var kalasgoa tillsammans innan. med en egen förfest som blev bra, med sällskap av ellen och annie!

kalas

ännu en lyckad studentfest. det ska inte missas en enda och det har det inte gjorts heller. KALAS va vi hela vår klass, och det blev kalas! utan tvekan topp tre på studentfester! och en himla rolig efterfest på det !

RSS 2.0