best summer

oj oj vilken sommar det har vart!
och vilken resa det blev i magaluf. HELT galet. mycket redbull vodka och bacardi breezers, fest sent på nätterna, och galna danser. helt klart den bästa resan jag har gjort. dock försvann både mobil och kamera, så bilder blir det inga från min kamera..

vi ska till magaluf

här hittar ni mig och kjellberg en vecka framåt, saga nova - palma nova, magaluf.
ikväll går flyget 22.15 från växjö till mallorca! en galen vecka framför oss.

bring back the fifties

reflection perfection.
översta bilden, det är så ni ser mig nästa gång jag är ute. skorna, to die for lite. kostymbyxorna är undlagda med mycket bra rabatt och kjolen är min när lönen kommer. mmm.

coldest winter

vet inte vad det är som gör det, men jag längtar till vintern. allt det där tråkiga trista gråa vädret, och när snön äntligen faller på marken, det är mer lycka för mig än när solen tittar fram. att gå och huttra och klaga på den förbannade kylan, ett antal svordomar kommer ur munnen när man går utanför dörren, men jag gillar det ändå. jag ser det så här, jag går hellre o fryser än svettas. tror jag längtar lite extra till vintern, för hur kul är vädret nu? är nog att jag ska tatuera mig i januari, åka till london i börjar av december, och förhoppningsvis åka iväg på en skidsemester. att ta på sig skidjackan, pjäxorna man får kramp av och sen ut i backen, klarblå, en smirnoff ice och lyckan är gjord!

summer nights


sena sommarkvällar på öland. tiden går för fort..

seize the day

ny header, med nytt ordspråk, som snart blir min tatuering. sommaren.

laugh at life

vilken helg det har varit. karl-oskar dagarna. då det händer något i stan. blev utång i fredags på terassen, lika roligt som vanligt! sen kväll på stan sen, somnade till slut hos lisa. lördagen blev lika bra den. började med grillning hos isabel och lite sanning & konsekvens. sen kom killarna och vi drog till slut in till stan. först öltält, sen sports och lite stan, sprang lite överallt, slutade med efterfest på stat. riktigt kul! på söndagen mådde man som man förtjänade, så det blev en heldag framför tvn med bra skräckfilmer med anna. död snö, riktigt bra zombiefilm. paranormal activity, vi skrek.. sen rec 2 och till sist närkontakt, där båda somnade, men gud vad bra och läskig den va, sov med lampan tänd inatt.
och min mobil har äntligen kommit!!!
Linnea

brüno

fyfan vad jag älskar filmen, det är väl fjärde gången jag se den, lika rolig ändå. lite sjuk humor kanske? provocerande är ju filmen me, men det jag gillar!
och kvällen igår blev ändå rätt lyckad, hamnade på lite olika ställen igår, men trevligt va det.
Linnea

RSS 2.0