091126

och så är torsdag snart slut. älskar att veckorna går fort! jazz först på dagen idag, sen musik. har uppspel nästa vecka, oh herregud säger jag! och lite engelska och sen sceniska. håller på att öva för fullt med både sång och dans. inte för att jag sjunger så mycket, men. och dansen går bara bättre och bättre. ser nog ut som bambi på hal is, men det ska ändras! och nu blir det plugg resten av kvällen, siktar högt på det här naturkunskapsprovet! fast orkar egentligen inte. men imon blir det bio, ohyeah! och lite shopping m, ska köpa mig en ny klocka.

Linnea

091125

åh onsdag. snart blir det helg. då blire först bio på fredag, new moon! sen vidare till annie på tjejkväll! och fira lisa på lördag m klassen och adventsfirande på söndag. snart är det jul! och julklappar har jag inte ens börjat tänka på, vill inte det heller. så tråkigt å handla julklappar..

och mitt rum är färdigmålat! och det första som har fått flytta in där i mitt högtalarsystem. haha
frågan är bara vilken wall sticker jag ska ha?


Linnea

091123

åh min unge som jag är barnvakt åt ringde och ville att jag skulle med och kolla på bowling, så gullig är hon. så det blir att kolla på korpen bowling, haha. bror och pappa spelar. även hennes pappa.
och första dan i skolan idag på en vecka. helt okej faktiskt, va ju inte alls pepp på att dansa balett med verk i hela kroppen, men det gick. och syr en väldigt fin (läs, ironi)  kjol på klädsömnaden, en liten gullig i rosa, och tyll ska det va under också. för det första använder jag aldrig rosa. och tyll är inte det finaste. men ska på prinsesskalas på lördag hos lisa! ska bli riktigt. det är inte varje kväll ett gäng 17åringar klär ut sig till prinsessor. haah.
Linnea

091122

ohyeah jag är frisk! måste få lite energi i min kropp, men annars så!
trodde jag va frisk i torsdags, men nejnej. och likadant i fredags m, han precis lägga mig i sängen innan jag svimmade. kul. så jag har liggsår i hela kroppen efter att ha legat i sängen en vecka. ont gör det. och va m på dansgenrepet i lördags me, fick sätta mig några gånger, men tycker jag det gick bra ändå. och sen blev det fest på kvällen! nyktert för min del.
och idag blev det dansuppvisning! gick riktitg bra, förutom att jag och tilda gjorde helt fel på våran dans, men äh. haha. åkte in t stan m mamma och pappa, åt på venezia där bror mötte upp oss. åt en halv pizza, det mesta jag har ätit på hela veckan, plus att det var första gången på minst ett år sen jag åt pizza. kollade på lite möbler sen, och ljudsystem, men sen va det fel, haha! då blev pappa inte glad.
och jag har bestämt rum, och jag ska helt klart ha det största i huset. m balkong också. kommer bli nice! ska bara bestämma vilken wallsticker jag ska ha på väggen.
och nu blire lite scrubs innan det är dags för skola imon!
Linnea

091119

åh yes! börjar äntligen bli frisk. svettades ur all febern inatt och idag är jag feberfri! har fortf ont i magen, men det mesta är borta. och jag orkar resa mig från sängen! och aptiten är också tillbaka, lite iaf. har fått i mig lite vindruvor och en soppa tallrik. som jag fort är mätt efter. men det är något iaf. lever på mitt isvatten än så länge. så jag blir nog frisk till helgen. yes.
och nu är det bara två avsnitt kvar av top model som jag ligger och nötar.
Linnea

091118

kul att jag fortfarande är sjuk, och har svininfluensan. har samma symtom som det.
jag orkar inte vara sjuk!!!! har ont i hela kroppen. har ätit en piggelin och två skedar yoggi sen i måndags. GAH
Linnea

091116

åh helvetes jävla skit. jag har blivit magsjuk. jag har ALDRIG varit det i hela mitt liv. och så kommer det nu? årets stressigaste vecka. kul. missar minst tre dagar i skolan, 5 danslektioner på fritiden, och vi har dansuppvisning på söndag. jättebra timing. verkligen!! hatar det.
Linnea

091115

men kan helgerna gå snabbare eller!?
fredagn blev tjejkväll hos elin. lr emelie färgade håret på elin och rebecka färgade martina, jag satt mest vid datorn. och snackade en massa gjorde vi med.
och igår kom min gulliga kusin från göteborg! så va hos mormor och morfar m hanna, och vi åkte ut t huseby men herrejävlar vad folk. så vi åkte hem och hanna följde m och kollade på innebandy.
på kvällen blev det myskväll m emelie. vi lagade mat, kycklingwok m curry och ris! awesome. blev bjudna på fest, klart vi går. så det blev fest denna helgen me. plus att vi planerar inför nästa sommar. ayia napa ohyeah!
och ikväll börjar paradise hotel! som jag har längtat! ska helt klart sitta bänkad framför tvn vid 10 ikväll.
Linnea

#€%&/()

JAG HATAR MATTE! verkligen hatar. vem fan kommer ha nytta av linjära funktioner och ekvationssystem grafiskt!? VEM!?

091112

och imon var det fredag, HELG. ohyeah. och har inget mer planerat än att jag ska städa hos brorsan.
och skolan idag, haha dansade discodans på moderna! jävla roligt. snygga va vi m i 70tals kläder och peruker. och blev även dans på sceniska sen. och herregud vad fort det går. men vi har 4 månader på oss att lära några danser till. det funkar säkert.
och har degat framför datorn och tvn idag. fast jag borde plugga matte. men jag fattar ändå ingenting. äckel k och m värde och linjära funktioner, och allt sånt där. och NÄR ska jag använda det!?
tog även spruta mot livmoderhalscancer idag. och det gjorde ont. bara två kvar plus svininfluensavaccinet. jag får stå ut.
och att det finns roliga människor vad det gäller vaccinet, mamma håller på och vaccinera hela dagarna, och vissa människor gör ju vad som helst för att få vaccin. kan inte annat än att skratta när hon berättar!
Linnea

grov

min älskade vän jussis.


091111

vet ej om jag är efter. men FOB's nya låt? bra!!
skoldagen var ju förjävla seg. två mattelektioner. jag som verkligen älskar matte..
och på medicinsk grundkurs fick vi mäta blodtryck och plus och lyssna på pulsen på varann idag. haha gick ju inte alltför bra. hittade ju inte puls på hälften.
och ikväll får jag väl räkna mer matte för det äckelprovet jag har på fredag. och kolla på desperate housewives. älskar det programmet. helt lagom sjukt.

katedral estetiska programmet dans. ohyeah

Linnea

091110+

JÄVLAR vilket danspass det blev idag. först modernt en timme, sen jazz en timme och en kvart! men vi har lärt oss en ny hel dans och slutet på en annan. vi kommer va grymma på dansuppvisningen! 22e november 12.00 thalia, alvesta. 100 kr. haha smygreklam.
så nu har jag lagom ont i ryggen och benhinnorna. but worth it.

Linnea

091110

och snart är tisdagen slut då onsdag. sen helg. underbart?
va hos kirpraktorn igår. och sen är jag. haha. lutar mer åt vänster, eller använder mer vänster sida. typ alltid. har mer vikt på hälarnao ch tårna och högra knäet pekar inåt. så nu får jag inte sitta m benen i kors, bara sova m en kudde, och göra tåhävningar varje dag. dra bak axlarna sträcka på mig, och jadu. lite jobbigt kan jag tala om. och inte blev det bättre av knäckningen. det gör bara mer ont och det knäcker mer i ryggen nu. aja.
och skoldagen idag va helt onödig egentligen. naturkunskapen fick vi bara leta reda på info om ett arbete, för min del blir det homo erctus i guess. sen det vanliga hålet varje tisdag på 2.10 h som jag älskar. kollade på pr-showen då, helt okej. sen a walk to remember på engelskan. slutade vid tjugo över tolv. kunde vart hemma ist.
och ikväll blir det dans! ohyeah. fick inte dansa igår så nu jävlar. först modernt sen jazz! kommer bli hårt idag. dansuppvisning nästa vecka, ahh!

Linnea

röd

vilket kent fan gillar inte kents nya ablum?


classic


jag och snygga annie! våra poser som finns me på minst hälften av alla bilder. haha.
blev taggad på facebook på några bilder fr i fredags!

Linnea

091108+

blev en dryg timme på gymmet. körde rygg och mage, halvseriöst, låg och stretchade en halvtimme ist. mycket skönt. och nu kollar jag på säsong 3 av DH. dags att komma igen lite, plus att jag målar fransk manikyr. andra gången jag gör det, men det funkar. makseringstejp ohyeah.

vill bara säga att jag har världens bästa kompisar.
jag och emelie pratade om det igår. vad tiden har gått fort. och allt gick fort i våras.  i maj början av juni blev jag och emelie kompisar på riktigt. innan var det osäkert vad vi skulle prata om och allt sånt där. det bara slog till och vips va vi i halmstad! och hela sommarn va underbar. och vad jag är glad att jag har rebecka och emelie. jag hade inte blivit så bra kompis m becka om det inte va för att jag bytte klass, och vad bättre allt blev när det hände. och jag och becka är precis som varandra. samma dåliga humor, älskar samma filmer/serier, vi kan börja dansa och sjunga bara helt spontant. såna är vi. och vi tre har alltid lika kul. de finns alltid där, och lyssnar och allt sånt där.






vi tre <3

älskar er

tik tok

Dagens humör: trött
Dagens borde: städa i mitt rum
Dagens frisyr: uppsatt lugg och tofs
Dagens klädsel: atm, mjukisbyxor och tshirt
Dagens planer: måla klart naglarna och städa
Dagens vill ha: helg
Dagens längtan: helg om två veckor
Dagens mat: ostmackor i all ära
Dagens inspiration: bra fråga

091108

jävlar vad trött jag är. emelie kom t mig på kvällen, snackade en jävla massa, cyklade ner till hemköp och köpte frödinges kladdkaka och pepsi och glass! åt upp halva och jag spöade skiten ur henne på skit gubbe. stack sen t andersson och kollade på zombieland, haha sjuk film! stack efter den, va för jävla trött. gick upp vid tio idag, trött då med. och vid elva följde jag m kjellbergs på geocaching! skattjakt m gps. mycket invecklat men vi hittade två iaf. finns drygt 1 miljon olika i hela världen. satsa på att hitta alla? haha.
sitter nu här och fryser och emelie har övertalat mig så jag ska m till gymmet. orkar egentligen inte, men kan behövas. åt precis upp resten av kladdkakan. kommer inte va sådär seriös idag. kör väl rygg och mage.
det kan väl bli helg igen?

Linnea

091107+

blev en runda in till växjö, inget ovanligt. blev lite godis på hemmakväll och hyllplan t ett förråd.
somnade rätt bra innan, bara i 10 minuter dock, hade gärna sovit längre, men lagom trött. och snar kommer emelie hit. då ska det snackas skit och allt vi har att prata om! nu blir det lite scrubs, har börjat om igen. skadad? ja.

Linnea

091107

redan lördag. seriöst vart tar dagarna och veckorna vägen?
har vart en fullproppad vecka och nästa ser likadan ut! behöver mer lov.
men igår bar det av till hovsaga och fira frida! hade riktigtk ul. musiklekar och sånt, tävlingsmänniskan i mig kommer fram, haha. tog nattbusen hem och sen bar det av t efterfest, lr inte för våran del men. och att jag emelie och kjelle alltid lyckas ha kul? vi är bra. lyckad natt igen! men visst, det får man sota för idag. med ungefär 2 timmars sömn den här natten också. yes. och benhinnorna är då fan inte bättre.
få se vad som händer ikväll, en bastukväll hade inte suttit fel!

Linnea

091103

aaa, redan november. shit vi flyttar om lite mer än två månader, herregud.
men höstlovet var ju helt klart behövligt! och helgen blev ju awesome. en av de roligaste helgerna på länge. det blev halloweenfest i fredags sen efterfest t halv6. och iväg t en klasskompis på lördagkvällen, efter det fest igen! blev hela natten då med. och sit vad kul det blev.
sov 6 timmar på hela helgen. det slog t i skolan sen. bra de. och har nog fött benhinneinflammation också, jättekul faktiskt. har ont hela tiden. bläää.
och idag åkte in t skolan tjugo i elva, hade engelska prov tjugo i tolv, va klar kvart över. nödvändig dag. gick på stan sen m kjelle. tightsen m skinn fanns på mq!!!!! och gissa om jag köpte dem. blev ett litet lee stafford värmeskydd och nytt sminkborttagning, för åhlens egna är ju döden för ögonen.
Linnea

RSS 2.0