zara

fått dille på allt som finns på zara. färg + vitt. fick hem en grön skjorta därifrån. tror jag slår till på den orangea i malmö.

we're going to the sun

 

en veckas sol och festande i magaluf. 30 juli - 6 augsti. jag och emelie och en flaska tequila.

frank Lloyd wright

dyker ner i mina anteckningspapper om kulturhistoria 1900-1960. inte. så. himla. roligt. kan jag tala om. det enda som intresserar mig är frank lloyd wright. vill bo i ett sådant hus. först, ett bra läge och mycket pengar.

tell me would you kill to prove your rights

this is who I really am. http://jaredleto.com/ fin bakgrund.

vichy

en mycket bra hudvårdserie som kostar en slant, men ack så bra den är. och hur tragiskt är det inte att jag behöver den ljusaste foundationen? och även den är på gränsen för mörk.. vart är solen?!?!

styleby

resultatet av fyra intensiva shoppingtimmar i göteborg

perfection


canal street

ge mig sol och värme, trafikerade gator, sirenljud, mycket människor, shopping i massor, god mat och ge mig new york.

my new roomie

en himla vacker (svettig) bild från en av sommarkvällarnas bravader med min partner in crime. anna gustavsson. OCH numera sambo, officiellt. i denna vecka flyttar hon in i lägenheten och bor med mig i två månader framåt. mer om vi vill. får se vart tiden tar oss. om vi gillar det? JA. ett litet lyckorus. casa de rangus. det planerars flitigt vad som ska tilläggas, vad som ska köpas till kylskåpet och vart kläderna ska va. vi kommer lösa det utan problem, och min garderob är henne and vice verse.
kommer bli två awesome månader, och den där lilla ångesten skjuts bort pga detta. pretty good

what can we do with this situation

vekca tretton. vecka tjugotre. tio veckor emellan. det är vad som är kvar av den här skolgången. for ever (med en dramatisk röst). ångesten kryper inom mig. vad faaaaan ska jag göra av med mitt liv?! ångest steg när en tolvåring frågar mig, vad vill du bli när du bli stor? jag svara, vet inte det än. hon säger: det måste du ju bestämma snart. AAAAAH. det kommer bli intressant. en trevlig hemmafru kanske? vill bli en hemmafru från desperate housewives. en sak är säker. jag ska INTE hamna på posten. har högre ambitioner än så, hoppas jag. så den där lilla ångesten i min kropp får ligga kvar i mig tills den dagen jag vet vad jag gör med mitt liv.

good luck charlie

vilken helg jag har haft. en ovanlig sådan. en trevlig konversation om roliga idéer fick sluta min fredag kväll. började lördagen hos mina favoritungar. barnvakt till idag. och vad har vi gjort? gått långrundor med hunden, handlat upp halva nettos naturgodislager och chips. gått lite till. spelat wii. spelat nintendo ds, spelat kort och degat framför tvn, alla roliga oteckande serier på disney channel och nickelodeon (jag trivs). avslutade kvällen med sammys äventyr och somnade tidigt, för att sedan vakna av hundens skällande en timme senare. tur att de har larm. och söndagen såg ungefär likadan ut.
eftermiddagen spenderade jag med min far. en foundation och en dagkräm rikare, mycket pengar fattigare. ett skärp inhandlades även. anna o fredrik var på besök. mat och ben & jerrys och stockhlm - båstad. har även skaffat mig en sambo, tror vi kommer trivas mycket bra. casa de rangus. och härmed avslutar jag denna söndagen.

hello i'm on fire

vilken great dag jag har haft med min kära mor. åt en underbar macka på le croissante på centralen. brieost salami o timjan, kan det gå fel? och sen gick jag bananas. kortet har gått varmt i fyra intensiva timmar. och har hittar allt jag vill. men framför allt, studentklänning! jag är så häääääääääääääääär, och lite till, lycklig just nu. tog på mig klänning skor och studentmössa, kommer bli pretty awesome! har införskaffat mig tre par byxor, klänning, skjorta och annat smått o gott. nu ska jag sova medans alla mina andra vänner är fulla vid det här laget. och jag är taggad, men är barnvakt hela helgen, börjar 08.00 imon, så bara o sova nu!

fashion beat

om cirkus tre minuter går bilen mot göteborg. två nya skivor är brända och jag är sjukt shoppingsugen. kommer go bananas på zara, topshop och h&m. och jakten på den perfekta studentklänningen kommer pågå!

never give it up

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
veckan lider mot sitt slut. veckan har gått fort med dansföreställningar, så bra är de! och rytmikshowen, tradition på katedralskolan, alla treor sätter ihop ett nummer på 6-9 min. kan ju skryta med att våran klass, pensionärsjävlarna från es08d, kom på andra plats!! av 14. så jävla bra är vi. har även skrivit ett kick-ass arbete i naturen om aspergers syndrom. kan vara det bästa arbetet jag har skrivit, så hoppas verkligen jag får bra betyg på det. fixade redovisningen idag också. nu ska jag tillbringa resten av dagens timmar vid datorn och kolla på DH och äta blåbärspaj. imon bär det av till göteborg och SHOPPING.

a little bit of heaven

då var denna helgen slut också. somnade snabbt i soffan, så jag och min sambo bestämde oss för att sova. och innan klockan slog 21.00 hade båda somnat hårt i sängen. för att sedan vakna upp elva timmar senare, utvilade o pigga. och hela dagen har jag degat i soffan i lägenheten. kollat lite scrubs, städat överallt, så nu är det fint där. blev uttråkad så gick till skolan (!) för att sitta vid ljudbordet hela dagen o sköta musiken. gick väldigt bra må jag säga. och imon är det dags för deras dansföreställning!!!
nu ska jag åldrar sisådr 50 år och läsa allers innan jag somnar.

you won't do the same

hallihallå. INTE okej att jag också ska spendera lör-sön i skolaulan..
annars har jag bott i växjö sen i onsdags, och trivs jag? EH JA. det jobbigaste, disken. men den halvtimmen jag får extra på morgonen, guldvärd. lagade trerätters åt mina kära vänner i torsdags, mycket gott. dansade hela fredagen och avslutade med en MYCKET bra utekväll. började hemma hos mig, taxi ner, hade otroligt trevligt på lagerlunden, och 40 min på grace. gick runt i kylan i en timme, tror min knän förfrös. burrade ner mig i täcket när jag väl va hemma, somnade fort. en fin kväll. och nu har jag en stressig vecka framför mig.

snooze

en fullspäckad dag. kan lägga till en ny grej på mitt cv, sköta ljudet under en föreställning. tog mig en timme att gå igenom det där mixerbordet, med ungefär 20 olika knappar att hålla reda på, men otroligt lätt ändå. säger jag nu iaf. blir till att sköta ljudet på mina vänners projektarbete. sedan blev det lite jobb, och tog allt mina ben och traskade hem från jobbet. rätt in till stan för dansuppvisning som tog tre minuter och nu har jag ägnat hela kvällen till att ha på scrubs i bakgrunden och samtidigt klippa ihop låten till rytmikshowen, sa jag att det kommer att bli awesome?
och nu kanske det borde vara dags att sova?

i'll be waiting on the other side

ett styck h&m och ett styck ralph lauren. i lajk it.
jag överlevde första natten själv i min nya lägenhet, som är min iaf tre månader framöver. är jag lycklig? jaaaa. har jag sagt det innan? jaa. dock tog det ett bra tag innan jag somnade, och ja jag sov med lampan tänd, men gäller o vänja sig. och kommer inte sova själv på ett bra tag, då jag har två olika inneboende, men jag gillar det.
annars är det ju måndag, någon som missat? och faktiskt en helt okej måndag. sydde klart ett apsnyggt linne, som kommer bli ännu snyggare när det är 100 % klart. blev godkänd på religionsprovet, YES. skrev en tvåsidig uppsats om min roll i olika grupper på 20 minuter. baletten var apjobbig och bokstavligen ramlade ihop efter alla hopp. dansen med småbarnen gick ovanligt bra, tackar thilda för hon är med mig!! och den alltid lika roliga jazzen, UNDERBARA ungar. dansade en timme efteråt med becka, till rytmikshowen som förövrigt kommer bli awesome! tror nog vi har en chans att vinna. så det gör vi!
så min dag, och god natt!

längesen

sådär ja. då sitter jag i soffan i mitt andra hem, det är här jag kommer bo halva veckan o halva veckan hemma. har tillagat min första egna middag i lägenheten, och sitter o kollar på lite vänner. köksbordet/vardagsbordet står så fint där det ska. så retro som det ska va. kylskåpet är laddat med mat inför några dagar, dags o hänga in de kläder jag har med mig i garderoben. och bädda sängen. sånt som jag måste lära mig o göra. o snart kommer syrran hit för att hjälpa mig och sen avnjuta ett avsnitt av solsidan!!
jag är lycklig.

welcome to the jungle

malariadoktorer.
zebra och tarzans svärfar
pch de där vimmelbilderna, man alltid tänker att man ska undvika, men när kameran väl är där, då blir det minst fyra bilder.
en så jävla rolig studentfest! kafe de luxe, djungeltema. topp 2 av roliga studentfester. utklädnad blev tarzans svärfar/janes pappa.

another weekend

vilken helg. fredagens utgång blev riktigt lyckad, hade så grymt kul. dans konstant i två timmar, kändes bra i kroppen efter. både nytt o gammalt trevligt folk. vaknade upp i lägenheten jämte två blondiner. vi tillbringade dagen i soffan med vänner på tvn och ägg till frukost. och storstädning. flyttade ut grejer och flyttade in nya grejer. köksstolarna kläddes om till vitt skinn. apsnyggt.
på kvällen blev det mys i ryssby, inte helt ovanligt somnade jag under melodifestivalen och även under den andra filmen. och idag består dagen utav städ och flytt. hihi

christ

kent-listan är på i bakgrunden och jag läser allt vad kristendomen är. katoliker, protestantister, ortodoxa, reformatörer och allt annat som grundar den kristna tron. religion är ett intressant ämne, men har världens tråkigaste ämne, så gör det inte mycket roligare att plugga 40 sidor i boken. men bara att bita ihop. tre månader kvar..

jungle fever

HELSEFRID vilken fest det blev igår. topp två vad det gäller studentfester. en himla massa dans, inget ovanligt. verkligen en perfekt fest på deluxe. gråter lite inombords när jag tänker på att det var den sista med utklädnad. o så är det en kvar..

the lady killer

Well hello there!
My name is... not important.
And I'm often asked, what do I do for a living?
And I answer, I do what I want
Spontaniety is, the spice of life
And I've indulged quite a bit
But, I'm not above the law
And I'm certainly not lawless
But when it comes to ladies...
I have a license, to kill
Cee Lo Green - The lady killer theme.
hans musik, mmh

old fashioned

då var det måndag igen ja. som det brukar va, mest måndagar o fredagar. och ännu en dag utan att behöva frysa ihjäl. skolan är likadan som alla måndagar. men för en gång skull syr jag något på klädsömnaden som jag kommer att bli nöjd med (hoppas vi innerligt på när den är klar), ett linne i ett vitt apsnyggt tyg, med en gulddragkedja till det. har hunnit med barndans, småbarnen, ja det låter vi va osagt, men jazz n, gick riktigt bra, fick tårar i ögonen när jag insåg att jag inte kommer ha de nästa termin. vem kommer lipa sista lektionen? kommit på koreografi till vårshowen (applåd) med hjälp av becka OCH skrivit loggbok och skickat in den (applåd igen). nu, blir det lite mat o te, och får väl sätta mig in i religionsprovet.. faaaast DH lockar mer. jag gissar på att det blir det sistnämnda.

you won't do the same

vilken dag det har varit, lyckoruset finns i kroppen hela tiden. gör inte saken mindre bra att solen har skinit och jag har för första gången på ett halvår INTE frysit när jag stigit utanför dörren. tog en långrunda med becka o snackade en massa. jag och pappa tog en runda på form & design, köpte något som blev ett steg in i vuxenvärlden. en vecka kvar hihi. sedan jobb o städ på jobbet för att komma hem till solsidan! en film hann jag o pappa även med ikväll, not forgotten med en av världens snyggaste män, simon baker. bra film, men otroligt invecklad. dessa religiösa sekter.. nu ska dagens sista timme spenderas med DH i sängen.

oh my love

min fristad. här tillbringar jag heeela dagen just nu, med mängder av koppar te och fler avsnitt av desperate housewives. solen lyser igenom och jag älskar att det ÄNTLIGEN är lite vårkänslor.

there's a light at the end of the tunnel

ja då var det fredag igen. och för första helgen på tre månader är jag inte ute eller inte på fest. jag har tillbringat min kväll med att laga mat med papi, mozarellafylld fläskfilé, med parmaskinka runt och gratinerad med parmesanost och awesome sallad till. tog bilen till ryssby (russian village, lite häftigare) och har tillbringat kvällen i annas säng, med lite gott, och två filmer på raken. känslan av när jag vaknar upp imorgon, i min egen säng, lite halv utvilad, utan huvudvärk och inget smink i ansiktet, det är en känsla jag inte är van vid. kan bli spännande. ska nu tillbringa lite tid med min vän TVN och desperate housewives, och imon bär det av osby o älmhult.


GOOD STUFF IS HAPPENING

RSS 2.0