exploding

OKEJ, jag får krupp snart. det spricker i mig. jag behöver åka iväg NU. okej, jag ska till Miami. men sen då? typ 3 månader i australien, asien, usa, afrika. whatever. jag vill ta på mig gympaskor, en sto backpackingväska och dra mig ut i världen. sounds good right ?

love

lite kärlek sådär. mår bättre, så blir nog en jobb-förmiddag. för på eftermiddan åker jag o pappa till malmö o hämtar vårt nya köksbord. lite häng i västra hamnen ska vi nog hinna med också.

once again

ligger kvar i min säng. har inte tänkt o röra på mig. mer än att jag vill ha mitt spel. typ NU. men om sex timmar så.. och insåg precis att jag ska ha ett nyårslöfte. jag ska ta mer kort. för några år sen tog jag kort i princip jämt. och nu blir det bara lite halvkassa iphonebilder. ska ta och inskaffa mig en ny kamera när jag är i usa. antingen en canon g12 eller en olympus e-pl1. tycker min systemkamera är alldeles för stor o klumpig o ha med sig (dock har den väl snart gjort sitt efter 7 år...) men alla mina olympus objektiv och tillbehör funkar galant fortf. så vi får helt enkelt se vad det blir. för jag ska minsann ha fina bilder från miami. och inte bara tråkiga iphone bilder. punkt slut.

its time for some change

då var julhelgen över. och en lugn jul. med fina julklappar och alldeles för mycket mat, eller snarare alldeles för mycket choklad. mycket sällskapsspel. bytte sedan ut julmaten mot förbannat god fläskfile gryta. och en himla bra utgång på juldagen! rolig taxiresa, drinkbord och alldeles för mycker redbull vodka. men kul hade jag!  dagen efter är en annan historia. ut till ryssby för att fira anna. taggningen var på noll, för alla. men det löste sig och hade en bra utgång igen. och nu har jag fått på maginfluensan. har kramat papperskorgen och nu återhämtar jag mig i min säng. orkar. inte. vara. sjuk. NO. jag som skulle på dagsutflykt med pappa, men nejnej. istället ligger jag framför tvn och kollar scrubs, och väntar på att pappa kommer hem så jag kan få min näst bästa julkapp. ROLLER COASTER TYCCON. åh fina dataspel.

i like it when you dance for me

GOD JUL. om nu någon missat det, för tur det finns facebook. MEN har gjort som hälften av de andra svenska folket gjort idag och haft julmys med familjen o robin. himla trevligt må jag säga. jobbat lite lagom den här veckan. varit på spa med min underbara chef. köpt en alldeles för dyr klocka till mig själv och från brorsan. men den är fin. en onsdags utgång på deluxe har jag hunnit med. målat lampa, stolar och hylla till mig själv. känt mig himla kreativ och har en känsla för det där med lackering. umgåtts för lite med min syster. skrivit ut fina tavlor. gjort egna citattavlor. städat rummet. och trängts med folk på stan. haft bra känslor i min kropp, lite för bra kanske. träffat världens bästa becka. snackat skit. druckit te. kollat buffy. min lilla vecka som gått fort, som alla andra veckor. så god jul på er !

worlds greatest

med gosebilden säger jag god natt.

just an ordinary night

Något som gjorde dig glad igår?
fina komplimanger.
Humör just nu?
trött o fundersam
Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
jobbade, grundade lite
Vad gjorde du för femton minuter sedan?
har suttit i samma ställning ett bra tag. datorn i knät och huvud mot väggen, vilket resulterar i nackspärr
Vad du ser om du tittar till höger?
nattduksbordet och disk.
Vad gör dig glad just nu?
att det snart är julledigt, mina bästa vänner är hemma från olika delar i landet
Hur vädret är hos dig just nu?
äckligt. (kallt)
Vad var det senaste du åt?
tomatsoppa o bröd
Bästa glassmaken?
prisa gudarna för chocolate fudge brownie och citronglass. åh helvete vad det skulle sitta fint nu.
Vilket mål på dagen tycker du bäst om?
när jag jobbar, lunchen. ledig, frukost!
Sover du tungt?
går i perioder, nu gör jag inte det
Drömmer du mardrömmar?
lite för ofta.
Hur många kuddar sover du med?
har två i sängen. sover dock med en eller ingen.
Snarkar du?
ytterst sällan
Favoritkläder?
åhå, mina svarta kostymbyxor. och just nu lever jag i min småtöntiga tröja med mimmie pigg på.

sometimes it's just easier

och hyllorna är in progress! åhååå vad det kliar i mina fingrar på att det ska va klara o uppe på min vägg! valde mig en riktigt rosa (lite lätt chockgrisrosa blandat med hello kitty ungefär) och vitmatta hyllplan. dock va ju hyllplanen i ett förbannat dåligt skick, så många grundningar och spacklingar kvar innan de är tipp topp! är förövrigt väldigt stolt, eftersom jag gör allt själv. hehe. från grund till färdigmålning! vilket jag aldrig gjort innan. målade också en orange campus-stol till köket är hemma. jag är mer än nöjd. så 2 timmar extra på jobbet gjorde inte så mycket. sen har jag börjat maskera min vägg, som ska bli svarta ränder. va lite krångligare än jag hade trott. hehe, men det fixar vi imon med maskeringstejp o penslar ! GOD NATT

psycho

off to work.

take care

ännu en helg över. utgång, roliga bilkörningar, mycket sömn (dock på fel tidpunkt), finbesök från Göteborg i form av lite släkt. farligt god mat på underbara St Clair's. lite High school musical. och fyndade en Stringhylla. som dock inte va helt äkta. men äh. så blev himla pysslig av mig, åkte upp på jobbet en söndagkväll. tänkte måla lite stolar till köket och mitt rum. börja grunda min nya hylla. ne, istället tar jag sönder pumpen.. så nej inget målande för min del.. så får pyssla till det hemma genom att städa i mitt rum, göra om lite, och göra lite tavlor. PEACE

i need a dollar

då var den här veckan förbi. väldigt positiva besked har kommit fram, jag har haft heeelt okej kvällar och igår körde jag sista zumbapasset, vilket innebär att jag är lediiiiiig fram till v2 med dansen!! så nu äter jag istället ihjäl mig på Rocky Roads och känner hur de sakta men säkert sätter sig på min haka. A minute on the lips, a lifetime in the hips.
men annars så blir det middag ute och bio ikväll! en helt okej fredag om du frågar mig.

so simple

IDAG har vart ungefär som alla andra dagar. sista gången på dansen. tog mitt förnuft till fånga (tummer ur röven är ett annat uttryck) och gjorde saker som skulle gjorts för längesen. plus lite vuxenpoäng. och har lagat ihop en ytterst enkel rätt, men ack så god. fiskpinnar ris och sweetchilisås. bättre än så blir det knappt. det är väl ungefär mina matkunskaper (riset hade mamma kokat innan). men gott. och nu går bilen vidare mot ett annat väderstreck än in mot växjö. för jag ska till ryyyyssby. julmys hos min kära vän. så PEACE

Oh my God

måndag igen. och HELVETE vilken bra helg jag har haft. en spontanutgång i fredags. long time ago. jobb stod dock på schemat tidigt dagen efter, så resten av eftermiddagen tillägnades åt sömn, för att sedan gå upp och göra sig iordning igen. det vankades julbord med företaget + tre till. så förfestade en halvtimme på JMs måleri. sedan in till Oleo. och där började det. trerätters (åt iofs bara förrätten) och sen va det gratis alkohol och bugg och en himla massa snack. jag och fyra olika mansdominerande företag (ensam tjej). gick så mycket bättre än väntat och jag hade utan tvekan en av de roligaste kvällarna i mitt liv! bra kväll med andra ord. så va ju givetvis som en zombie igår. men värt. så det var min legendariska helg och jag överlevde första firmafesten.

you do it


what doesn't kill you makes you stronger

kände mig lite som ett barn på julafton när jag idag fick hem mitt nagellack. och det är lika barnsligt som jag känner mig. hihi. fyra lager och sen blev det lite konfettaktigt. och annars har jag kommit hem med lite för mycket kläder, ångestshopping på hög nivå. och en dyr fika.. förbannade underbara espresso house. men annars så! får väl ta o önska mig en himla massa i julklapp. YES YES

what to do what to do

ha ha ha ha. ibland gäller det att läsa lite själv vad man har skrivit. och inte fan är det intressant. i princip är det; Buffy, Family Guy, jobb, dansjobb och Grand samarkand. roligare än så blir det faktiskt inte i mitt liv just nu. JO, eller inte mer än att jag ska på julbord på Oleo och sedan vidare till Grace i helgen. fint när företaget bjuder. PLUS att jag har inbokat en halvdag med spa med min underbara chef från mitt andra jobb. life's good.

somewhere, sometimes

så var ännu en tisdag över. och ikväll har jag minsann ändrat på mitt lediga schema. först o främst, jobbade till halv 6. sedan tänkte jag va trevlig och fråga om mina föräldrar ville spela kort med mig, fick till svar; spooky och ne jag ska äta nu. vår familj är inte de som umgås på det sättet. men iaf. snö ute, två tända ljus i adventsstaken och glögg och kortspelande förgyllde sedan våran kväll, och de tyckte minsann inte att det var en dum idé. och nu blir det en kväll i vanlig anda. lite choklad och BUFFY.

rainbow

hehe. tänkte att det var dags att förnya mig lite. och även köpa mig ett OPI, som är det bästa nagellacket. har man 60 nagellack och ungefär 10 st i olika röda nyanser kan det bli kul med nåt annat. som typ konfetti. så nu har jag skor och nagellack till nyår, men inte fan har jag några kläder.

just dance

nu mår jag förbannat illa. typ jättemycket. kan va för att jag har ätit (tidigare ikväll) en liten merci-förpackning. och nu en pizza. äckligt. MEN. dansuppvisningen gick AWESOME!!!! åh jag vad älskar mina ungar. fick tårar i ögonen när jag dansade med mina små femåringar. tur ingen såg det.. och när Sara började gråta, börjar även jag det. plus att jag lipat till Buffy idag. Blödig? neeeh då. ne, men sjuukt nöjd med dansuppvisningen! fyra olika chokladaskar, lite pengar, och en fin glasängel fick jag med mig hem. TACK. så eftersom jag har jobbat halv ihjäl mig med denna uppvisningen ska jag beställa ett nagellack till mig själv hehe. PEACE

living with chronic bitchface

syster min gav mig en länk. jag är fast. sitter i mitt flickrum med vita gardiner o mitt nya ljus från hm och skrattar högt för mig själv och vill skriva ut o göra tavlor av ungefär häflten av bilderna som finns. vilket jag tror jag ska göra till ett projekt. en vägg med ironiska uttryck. inget carpe diem här inte!

RSS 2.0