Hey ho

Snabb-visit i Lund. Kärlek på Öresundståget. Trött som aldrig förr. Har skrattat åt alla avsnitt av Intresseklubben. Igen. Ätit godis. Varit på Emporia. Vi åkte snabbt därifrån. Höstlov = MYCKET folk. Pga lite missförstånd är jag snart hemma och det första jag ska göra, jo det är att sova. Så kan jag jobba sen. Hejhej


Mirror mirror on the wall

Förresten, bara ett litet kort inlägg, som aldrig blir kort, pga av mina kommatecken, parenteser och förklaringar, (som nu), innan jag lägger mig för att läsa tre Allers-tidningar. Ja ni läste rätt. Tant-tidningen Allers. Jo, till saken, att i fredags fick jag nån snilleblixt-idé. Kom på mig själv med att ha helt olika långa naglar, tunna, söndriga. Och med ljust flagnat nagellack på vänster hand. Och inget på högra. För det hade försvunnit efter att ha tvättat med tinner på jobbet. Och insåg lite snabbt, att vad händer?! jag, som har 70 st nagellack liggandes i en låda, jag som innan målade naglarna med en ny färg varje dag, har skitit totalt i hur jag ser ut. Har hårets i tofs varje dag, skiter ifall jag har tre stora gigantiska finnar i pannan, inte ens bryr mig för att täcka de. Och åter till håret. En utväxt som hette duga. Japp, hette. För som tur väl fanns det tid för färgning. Så nu, nu känner jag mig så mycket fräschare. Och jag har klippt och filat naglarna till en mänsklig form. Och åter till håret, fast håret på ett annat ställe. Nämligen benen. Det är när håret börjar kännas ludet istället för stubbigt man kanske borde ta tag i sin lite kvinnligare sida och ta fram rakhyvlen. Och det har jag gjort, och oj vad allt känns mycket bättre. Lite kallare kanske, men bättre för själen. Nu får jag mig själv att framstå som lite av ett hårigt monster som aldrig sett en rakhyvel, typ. Men jag kan lugna er med att jag inte har gett upp helt. Det är bara benen, för jag sover själv. Jag går i långbyxor. Jag orkar inte böja mig ner i duschen för att raka benen lite halvdant. Jag får också väldigt torra ben. Sådär. så, vad jag tror att jag ville få fram med det här är att, efter lite färg i håret, klippta naglar och rakade ben, så kan man må fruktansvärt mycket bättre när man ser sig själv i spegeln.
Ett "kort" inlägg om mina dåliga vanor på det ytliga. Spread the Word. Nu ska jag återgå till min tant-sida och läsa de oerhört gripande berättelserna ur "Jag måste få berätta..." I Allers.


only in fairytales

då vart helgen över. och den här veckan är över. en vecka med mycket mardrömmar och ångest. men det är över nu, for now. positivt tänkande va? helgen har varit lugn. fick kanske i mig ett glas för mycket i fredags. systern och fästmannen var hemma. jag åt mussla för första gången i mitt liv. gillade det inte. för som jag har lärt mig, så äter man även med ögat. och det kan inte finnas en människa här i världen som tycker att musslor ser aptitligt ut. annars, gårkvällen (kan man säga så?) spenderades hemma, framför Så mycket bättre följt av filmen Hopplös och hatad av alla. en lite oförutsägbar film och den bästa jag sett på länge. har sett otroligt dåliga filmer på sistone. nu kan hoppa över Magic Mike och Prometheus om ni har tänkt och se de. ni sparar 4 timmar  av erat liv. och idag har jag jobbat. för att tjäna in de smink/hud-produkterna jag köpt den här helgen. i ryssby. kändes ännu bättre den här gången så nu är jag mer än laddad inför julborden som drar igång om fyra veckor. JOBB jobb jobb. men det ska bli kul. blandat med revy-rep inför premiär på nyår. ne men kan ta det lugnt i februari när vi åååååker. men ja, det var väl allt för mig den här gången. adios amigos. 

you and me

hej svejs. eller kanske är mer en hej då-fras? iaf, hej. livet rullar på. tiden går fortare än vanligt. jag har bunkrat upp med utrustning inför resan. WAAAAAAAH. ryggsäck på 25 liter och ryggsäck på 70 liter. regnställ. gore tex-skor. och strumpor. jag har varit barnvakt hela helgen. badat jacuzzi, spelat Wii. och insett hur mycket jag vill ha Skylanders. men för dyrt för en som ska ut och resa. jag jobbar. och dansar. har idag suttit med ett annat jobb, och jobbat hemifrån. flashigt det låter. men med bildredigering. en jävla massa bilder som ska friläggas. och efter 4 timmar framför datorn har jag fortfarande ont i ryggen. jätteont. behöver ett rörligt jobb har jag insett. ikväll har jag hängt med louise. druckit te och åkt bil. jag har fått lite livsperspektiv. tror jag, känns som det nu iaf. men imon kommer det kännas nåt helt annat. jag ska iaf ta mig igenom alla helger tills vi åker. revy-rep och föreställningar, och jobb på julbord. och hinna ha ett socialt liv. men det går väl? 

good day

Tog lite välförtjänt sovmorgon idag, (läs; en halvtimme), jobbade på. Som vanligt. Fick lite extrajobb nästa vecka. Gooooood. har en väldigt bra hårdag. Förutom att virveln längst bak på huvudet har spökat till det och jag har gått med keps hela dagen. men annars, luggen är där den ska. Och nu sitter jag barnvakt. Har ni nån gång varit på toys r us, med bra begränsad budget och med en 4åring? Det tog tid, och allt är bra dyrt. Men lite Bilar blev det. Kul i 10 min. Så nu chillar vi framför Råttatouille. Och i helgen blir det mer barnvaktande. Men till en annan familj. Så, vi hörs.


Hej

Allt för min flodis!!!!!


if you believe in me i still believe in you

tänkte dela upp min långa inlägg i två så blir det roligare för er o lääääsa. annars på torsdagen tog jag rebecka och ellen bilen ner till Lund, in på Kilroy, och fick oss en liten resrutt. och det känns förbannat bra må jag säga. det blev lite tillägg på resan, så nu ska vi till KINA!! jag är så pass taggad att jag nästan fick tårar i ögonen när jag såg en vacker bild från nya zeeland. oj så bra. och helgen, den var fullspäckad fram till söndagkväll. på fredagen var jag och sara och åt på Pm. oj vad gott. menyn var man inte van vid, vi beställde in heltstekt röding och skämtade om att vi skulle få in en hel fisk. och det fick vi. med huvud och allt. men jäääävlar vad god den var. och jag åt laxrom till förrätt. för första gången i mitt liv, någonsin, jag ätit rom. men det var helt ok. i lagom mängd. drack god champagne, och åt god efterrätt. en bra fredag med andra ord. lördagen var det genomgång av Hovmantorpsrevyn, mer än taggad till det också. sedan var det finbesök från Lund som väntade på lördagen. och söndagen bestod av jobb på Ryssby Hotell. lite nervöst då jag fick jobba själv med serveringen. ska tilläggas att jag enbart har gjort det en gång innan. men lite övning inför julborden blev det. och jag kommer jobba, mycket. och nu är det redan onsdag och haft finbesök från lund än en gång. kollat klart på 2 broke girls, dansat, och jobbat. YAY. nu ska jag leta upp en annan serie. #hejdå

where or were

HEEEEEEEEELLO! visst har ni saknat mig? har den senaste veckan gått in i en jobbubbla, och försökt att få ihop mitt liv på nåt sätt. tur att kalendern finns. Måndagmorgonen förra veckan började med lite pirr i magen, skulle för första gången jobba på dagis, med de minsta barnen. och för det första, jag tog cyklen sådär på morgonkvisten. en fin höstmorgon, mumford & sons i lurarna, kunde det bli bättre? nej. för helt plötsligt så försvinner musiken. och FAN tänker jag snabbt, och kollar bakom mig. och där, några meter bakom cyklen ligger min telefon. en snäll man plockar upp den och ger den till mig. jag kollar på den, lång suck, och blir knappt förvånad, och lägger ner den i fickan och fortsätter cykla. behöver jag ens säga att den är repig? jätterepig. ungefär så repig och sönder att det är 1 cm som har ytterst få repor. hur många gånger kan man säga repig? 
men ANNARS. så var jobbet förbannat kul. de tyckte jag gjorde ett bra jobb ifrån mig, så vips så fick jag två jobbtider till. och ännu en till. känns väldigt väldigt bra. 

sharks

för några veckor sedan hade vi en väldigt väldigt bra förfest. där kameran var me. och alla gick bananas med kepsarna. idag är bara en sån kväll där det blir lite bättre av att kolla på bra bilder.
 

k

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. allt jag har att säga just nu, och inte på ett positivt sätt. kommer tillbaka nån gång när jag får ordning på mitt liv.

get the mood

Idag är en sån där måndag när söndagsångesten fortsätter in på veckan. kan det vara bra? vill ha min väska, mitt smink, min tandborste (jag har fixat en ny dock). MEN få se när det dyker upp. har vart en kort jobbdag på lacken. bra dans på kvällen. åh vad jag kommer sakna de!!! fy. OCH och och, så har jag äntligen fått min förbannat fina tavla, inramad. åh så bra. ska minsann lägga upp en bild på den, när jag tagit kort på den, och lagt in bilden på datorn. få se när det händer. men nu är det dags för en gammal måndagstradition med mina föräldrar, vi samlas framför tvn, händer inte ofta, och kollar på Hustoppen! en favorit. hej då

RSS 2.0