HALLOWEEN

avslutade praktiken igår. sedan var det dags för studentfest, tema HALLOWEEN! två dåliga mobilbilder, men får bli de så länge, kameran är i stan. lite överkörd.
men fyfan vad kul det va! har haft två roliga studenfester, gissar på att de andra blir likadana! dansade konstant!
Linnea

half way around the world

en dag kvar på praktiken. vilket ska bli tråkigt. för har haft riktigt kul de här tre dagarna! idag var det två klasser med ettor och tvåor, sen funk for kids nybörjare, street nybörjare och vuxendans. sen min egen jazz. och vad kul det har vart! undervisat lite, och alla gör som man säger, underbart. imon blir det en klass för högstadiet. världens bästa handledare också!
har inget roligt att bjuda på här egentligen. men imon är det äntligen dags för studentfest nr2!! HALLOWEEN.
Linnea

free fallin'

höstsol på balkongen.

put your hands on the heart

ungefär under en månads tid har allting bara gått uppåt. mitt självförtroende är mycket bättre än vad det bara var för några månader sen, jag mår mycket bättre nu, paniken är nästan helt borta, ångesten också. stressfinnarna är snart borta de också, om en månad till är de säkert borta, helt borta. och det känns helt enkelt bra. bra att saker och ting rättar sig. en del saker kommer att etsas fast i mitt huvud ett bra tag framöver, men försöker bara få bort det, glömma det. nu fylls istället dagarna med lite mindre stress och lite mer planering. roliga saker, underbara vänner och roliga utekvällar. inte samma press och ångest som fanns där bara för trettio dagar sedan.
en sån lättnad och skillnad.

white blank page


Can you lie next to her
And give her your heart, your heart
As well as your body
And can you lie next to her
And confess your love, your love
As well as your folly
And can you kneel before the king
And say I’m clean, I’m clean

But tell me now, where was my fault
In loving you with my whole heart
Oh tell me now, where was my fault
In loving you with my whole hear
t

mumford & sons. kärlek

101025

08.48. lite sovmorgon, väcks av ett sms, hon frågar vad jag gör uppe så tidigt? ja det undrar jag med. låg i sängen hela dagen och kollade på solsidan. vilken grym serie! varför finns det inte fler säsonger? sedan bar det av mot danssalen, städning, dans med småbar, och sen våran jazzgrupp, snabbt in till stan för att kolla på en streetgrupp. deet är min praktik det! kommer bli en skön och kul vecka. imon blir det lunch, skriva saga till uppvisningen sedan dans hela dagen fram till nio. så ser även onsdagen ut. och vips så var det torsdag och studentfest!!! YEAH. och ny hårfärg på fredag, kan inte bli bättre, jo att fia fyller 18 och det blir feteutgång!
Linnea

roll away

en sån här otroligt tråkig lista, som är helt okej o göra på en söndag kväll.

Antingen eller

Mjölk eller vatten: vatten (bubbligt)
Mörk choklad eller mjölkchoklad: mjölkchoklad 
Facebook eller bilddagboken: facebook 
Mobil eller Ipod: mobilen, skulle knappt klara mig utan ipoden heller för den delen.
Spotify eller youtube: spotify 
Jul eller födelsedag: julen
Midsommarafton eller påsk: midsommar
Data eller tv: det är svårt, skulle inte klara mig utan dvdn, men det får bli datorn.

Senaste
du pratade i telefon med: sara
du smsade: emelie
du kramade: marie
låten du lyssnade på: the cave - mumford & sons
du åt: potatisgratäng
du drack: bubbelvatten
du sa: har du inte kört idag? 
blogg du läste: loweo.blogg.se
blogg du kommenterade: ingen aning
personen du tänkte på: anna

Vad
hatar du: svår fråga
älskar du: mycket. mer materiella saker, min tvserier och dvder! 
längtar du till: LONDON
saknar du: sommarn
ska du göra nu: äta cheesecake och kolla på nip/tuck
vill du göra nu: köpa mig en ny kamera
åt du till frukost: flingor o mjölk

Dagens
Roligaste: pausen under dansföreställninge
tråkigaste: gå upp tidigt
klädsel: tights och favorittshirten 
köp: suwbway! 
måste: duscha 

Vem
saknar du: stockholmarna
är söt: fia
är jobbig: hahah! 
träffade du senast: mina föräldrar 

Ska du (i ditt liv)
Tatuera dej: yes!! snart
Pierca dej: är readn piercad, men inga fler
Röka: nej
hoppa fallskärm: absolut inte! 
Vara högst upp i Eiffeltornet: ja, det vill jag! bara vart på andra..
Gifta dej: japp
Resa jorden runt: försöka besöka alla kontinenter iaf

!"#€%&/()

skrev just en lååååång text om religion, MEN NEJ DÅ SPARAS BARA HALVA!!!! åhhhhhhhhhhhh. arg.
så får gå och plugga mer religion..........

london

HERREGUD vad jag längtar. längtar så mycket så det kryper i hela min kropp. efter en språkresa 2008 i england blev jag kär i primarik och även new look. sen att vi ska till london där affärerna är några gånger större än den jag va på, så kan jag ju bara säga att jag och anna kommer go bananas där inne! det kommer inte gå o hejda oss. SKOR!!! och fyra våningar top shop. mmmmh. tur vi åker dit med tom resväska!
Linnea

nip/tuck

serien är ett beroende för mig. finns ingen serie som är så sjuk, så sjukt bra! alla ligger med alla, och när man inte trodde att det kunde bli mer problem, jo men visst blir det de, om inte värre den här gången.
och förövrigt vill jag bara berätta att idag har jag och anna äntligen bokat LONDON! 19-22 november, hon och jag själva i london. med gångavstånd från oxford street, övervikt? kan nog hända..
Linnea

karma's a bitch

hela helgen har varit lugn. kommer inte ihåg senast det hände! kan vart på öland i somras? köpte nya filmer i fredags som jag och anna utnyttjade på kvällen. och hela lördag-söndag var jag barnvakt åt de små ungarna! gulliga. bestod av besök på toys r us, mycket godis och filmtittande och tv. några rundor med hunden också. och idag, bad karma! jag och rebecka pratar om att vi aldrig skadar oss i dansen. jag gör något med benen, sträcker till det lite, inget farligt. jag tar på mig dansskor, gör lite piruetter, gör två stycken, landar, och knaas, eller hur det nu låter när det knäcker, så nu har jag lagom ont i foten. apa också.

Linnea

snow flake

en gammal vinterbild. det är bara en tidsfråga innan frosten börjar komma på allvar, och den första snön faller.

legend of falls

igår var jag hos bästa anna i ryssby hela dagen, myste med hennes urgulliga brorsdotter athena, och tog en massa fina höstkort. här är några av resultatet.

Linnea

halli hallå

sitter på mitt golv, som vanligt lutad mot sängen, och dricker kaffe och kollar på kvarteret skatan. kaffet ger då ingen verkan så man blir piggare, snarare tröttare. och kvarteret skatan, hur roligt är det inte? men samtidigt fruktansvärt deprimerande.. naglarna har jag fixat till idag lite mer, fransk manikyr med glittriga linjer, första gången jag gör något mer än bara lack eller fransk manikyr, och blir otroligt irriterad när jag stöter i något så det förstörs, frustation.
Linnea

got left again


bjuder på en bild på mitt harmoniska vita rum, med svarta och lite röda detaljer (tom. tavlorna är svartvita), och för er som vill veta, ser toalettinredningen precis ut så, för vem fick inreda den toaletten? jo jag.
det går inte sluta lyssna på på hoffmaestros nya album, herregud vilken röst mannen har. mmh.
och att jag alltid ska intala mig att IDAG ska jag bli bättre med skolan, röra lite extra på mig, men nej nej. istället blir det tvn hela dagen, och datorn och shopping på nätet.. så istället för naturkunskapen och den där lilla joggingturen har jag kollat på halva familjen jones, kollat på världens bästa serie nip/tuck, tar de sjuka grejerna aldrig slut? och till sist, fixa naglarna! och ett linne, en tshirt och ett par tights från hm, yes, kommer redan nästa vecka, blir perfekt till festhelgen!
avslutar helt enkelt min kväll med två timmars dans!

Linnea

hälsa från ditt ex

känner mig lite sådär barnslig med två flätor i håret, och för att göra det lite mer barnsligt, två fina tofsar i ljuslila och rosa.
svenskan är över, och jag ska ta mig en latte, rostmackor med en massa ost och kolla på film. så spenderar jag min eftermiddag, och lite naturplugg på det.

Linnea

our song


girl this is our song, i sing it cus you're not around. it gets me up when i'm down.
kärlek.

call it off

aldrig någonsin har min säng lockat så mycket som den gör just idag. med två festdagar och ungefär 8 timmars sömn på en helg, det klarar inte ens min sömnrytm. först lite svenskaplugg för att kunna sova ännu bättre. men ska för en gång skull, på ungefär 5 år lägga mig innan klockan tio.

Linnea

today

en lyckad utgång igårkväll. en av de roligaste gångerna med mycket dans och mycket skratt. en team box från donken klockan tre på natten, otroligt underskattat.

Linnea

we came to dance


excuse me

nyduschat kråkbo och otroligt skön kent tröja.
fan vilken go onsdag det har varit, förutom tröttheten. dans på morgonen, lite håltimme så då blev det hemfärd till fia och fika! kringlor och kaffe, perfekt förmiddagsfika. och lite svenska på det. köpte en mascara och bidrog med tio kronor till bröstcancerfonden, nu har jag bidgrait lite av min samhällstjänst. och senare hem till anna i ryssby! mys. mackor, oboy och 28 dagar senare. perfekt eftermiddagsfilm. fixa naglarna, äta lite, fram med det goda såsom dip o popcorn o kexchoklad, och epic movie på det! avslutade dagen med dans! pch imon bär det av till lenhovda till bästa marie! massage och hem till midgård står på schemat!

Linnea

what do you want from me

ännu en ny vecka. som faktiskt har börjat helt okej. skolan flyter på som vanligt, ungarna på dansen var hur gulliga som helst idag, och sedan lite dansrep i skolan. och hör och häpna, tog mig ut på en liten joggingrunda! det kändes i kroppen och det kommer det göra imon med. mina hålfötter och benhinnor tog stryk! så få se hur det blir när benen är mer vana och konditonen är bättre. och ska faktiskt lägga mig inom 10 minuter. det sker en förändring

Linnea

bad

att det redan är söndag kväll. har tagit det lugnt hela dagen. gick upp tidigt (elva för min del) för att träffa sara och rebecka och planera dansuppvisningen. vad kul det ska bli! lite fysträning innan kanske man skulle ta tag i? hämta syrran i stan, somna i soffan, och sedan upp igen för att städa på kontoret. och en hemmakvälls påse på det. det där godiset och starke man dämpade min söndags ångest. finns inga värre dagar än söndagar. så är det bara, vad jag än har gjort, finns alltid söndagsångesten där. men sånt ska vi inte prata om nu. har varit duktig och registrerat mig på lektion.se, för att hitta massa inspiration till mina små dansbarn, så nu har jag lite rörelselekar till de.
och ska nu, hör och häpna, äta en godis bit, göra mig iordning och sedan försöka sova innan klockan 22.15!
Linnea

RSS 2.0