on my mind

NÅGON som är förvånad över att det är fredag imon? ingen? ne precis. veckan har sprungit iväg. har klarat mig igenom svenska talet, dansat en massa, jobbat och just nu chillar jag, eller rättare sagt, läser till religionsprovet med min roomie och har avnjutit en god middag. och några lost och vänner avsnitt. BACK to plugget.

it began in hässleholm

STUDENTFEST!!! coola kids i sina bästa dar. hade en grym förfest i lekparken nedanför vårat. varmt sent in på natten. dansade tills svetten rann under "solskyddet", hoppade i takt till familjens grymma spelning och festade i pyjamas, underbart. en oförglömlig kväll med hallonlaktris shots, och ett litet kollektiv i lägenheten och bra efterfest till sent på morgonen. ÄLSKAR STUDENTEN

heroes

LYCKLIG brud. ni hittar mig framför tvn.

let me see what you are hiding underneath

sol, orangealäppar och salvattnat hår.

come out

vimmelbild från grace i fredags. bra kväll, desto roligare efterråt. tror jag behöver lägga mig i ett solarie de närmaste dagarna.


i'm in love

då var snart helgen över. jag har hunnit festa, hänga vid växjösjön, fått många nya fräknar, städat i lägenheten, sovit, skrattat åt många youtubeklipp och haft det allmänt bra! har just nu en stressig vecka framför mig med nationella svenska, religionsprov och andra arbeten som det ska börjas med. ett steg i taget, så dags o ta tag i svenskan..

greenland

åhåå. mamma ropar att jag snabbt ska komma ner. och vad står hon och håller i handen? jo ett gult paket. MIN fjällrävenjacka har äntligen kommit. och den passar perfekt, inte sönder eller skitig. perfekt skick. vad jag älskar tradera!

the sopranos

från ett beroende till ett annat. igår tog säsong 3 av heroes slut, m.å.s.t.e ha säsong 4, nu! men vad ska jag kolla på så länge? satte i första skivan av första säsongen av Sopranos. pilotavsnittet senare och jag är nu fast. fångade mig efter 13 minuter in på första avsnittet. nu tänker jag sitta inne hela dagen för att kolla vidare. good shit.

awesomeness

bilder från en grym dag i MALMÖ

pole dance

HELVETE vilken rolig dag jag har haft. mötte upp världens bästa dansgäng på stationen. åkte ner till malmö strosade runt i den underbara staden, shoppade lite, fikade god men dyr fika, och promenerade bort till malmös dansakademi. och POLE DANCE stod på schemat. och helsefrid vad kul vi hade. blev massa trix upp o ner och snurr, och på köpet kommer jag få världens äckligaste träningsverk, känner redan av den, och spruckna blodkärl lite överallt. mest på armar och jumskar. men VÄRT. för fan vad kul, och det är inget lätt o hänga i den där stången. krävs en del. haha. avslutade kvällen på casa mia och deras unerbara lasagne. rullade praktiskt taget till stationen. AWESOME dag.

in the night air

två fina bilder från tisdages studentfest. en grek, en svart svan och en tusen och en natt. och jag har haft världens bästa eftermiddag.

black swan

en vimmelbild från studentfesten. BRA KVÄLL


the sun is rising

första ritkiga vårdagen är när jag sitter på baksidan med fiskmåsarnas skrik i bakgrunden. underbar dag och till sällskap har jag rebecka och marie te och biskvier. good times


hello blaquaman

SCRUBS är på, bahamsavsnittet. en kopp te och facebook. kvällen har ägnats åt att betala räkningar, skriva loggbok, skriva schema inför dansen och städning av rum och garderob. en himla produktiv kväll. nu ska jag sova, skulle helst behöva många timmar mer, men två timmars träning väntar kl 8.00.

finally here

ÄNTLIGEN äger jag (snart) en beige fjällräven jacka greenland parka. som jag har budat på tradera, och äntligen fått hem en billigt! nu ska den helst komma så jag kan börja använda den och solen får jättegärna titta fram liite mer.

change me

befinner mig liggandes på mitt golv. med nyfärgat hår (ingen utväxt!!!!) och nyfärgade ögonbryn och ett nytt nagellack, tredje för den här månaden. natinoella svenskan skriftliga är avklarat, återupplevde underbara konserten av 30 seconds to mars. sömnen hinner ifatt mig. skulle kunna sova 24 timmar. vilken jag nästan tänker göra. först många avsnitt av scrubs och heroes och dricka en jummen drickyoggi. skön eftermiddag

tiki

god of winner tiki. jag och marie har varsinn. för att höja nördstämplen när det gäller våran besatthet av scrubs. NANANAAA

black swan

RÄTT så bra kväll igår må jag säga. efter många om och men klädde jag ut mig till the black swan och sprang runt i svart tyllkjol. hade en awesome kväll. bedrev ett hostel inatt i lägenheten. somnade 7 st, vaknade 6 st. sova trångt är det som gäller.

from now on

Jag ska aldrig mer göra om misstaget att må dåligt för något som jag faktiskt är stark nog att förhindra. - blondinbella. den meningen tar jag med mig.

what if i wanted to

kjellberg i sina bästa dar.
har bedrivit kollektiv i lägenheten sen i onsdags. otroligt mysigt. långa LOSTkvällar, cornflakeskakor, utgångar och en himla massa skratt. solen har kommit fram, suttit på stan i solglasögon och nästan vart för varm i skinnjacka. det känns bra! en lång biltur på de småländska vägarna, god pizza på venezia. och avslutat med en riktigt bra film Devil av M. Night shyamalan. vilken underbar helg!

i surrender

gick bananas idag på bik bok (vad hände med självdisciplin?), provade de flesta skor som finns på stadium, ett par marinblåa converse och ett par rosa tygskor fick följa med. chillar just nu i lägenheten med min roomie. kvällen kommer bli likadan. soffläge, popcorn och LOST

sommar

en solig dag på österlen. drömmer mig bort och glömmer bort hur kallt och blåsigt det är ute. och ikväll tar jag mitt pick och pack till växjö till måndag!

something to die for

sneakelipeak på min underbara studentklänning

stay away

har haft en himla bra morgon. försov mig. trodde jag vaknade en halvtimme innan bussen gick, och tänkte, det hinner jag ju, meen eftersom jag inte ställt om min klocka så hann jag inte alls. vaknade av ett sms tjugo i nio. ja men då börjar jag. och jag vill inte sätta mig på en trång buss, så nu har jag istället chillat. lagat frukost ätit lite choklad dansat lite och klätt på mig utan att slänga på mig kläderna. hade jag varit mer morgonpigg hade jag gått upp två timmar tidigare varje morgon, men så är inte fallet.

boda borg

då var den här helgen över, och jag har haft så jääävla kul! fredagsutgången var roliiig, inte som de brukar, men det går aldrig fel med rätt personer. vaknade upp i en hemsk lägenhet. fick den sedan städad av våra underbara sovkompisar. mycket uppskattat. barnvakt hela lördag kvällen, väldigt mysigt och en långrunda i mörkret. somnade till o fåtöljen. somnade snabbt när jag kom hem. och idag blev det en liten roadtrip mot metropolen sävsjö. och BODA BORG! och helvete vad roligt vi har haft! jag emelie o tilda i ett lag, körde häng & kläng banan tjugo gånger, knäna är röda och svullna, träningsverk i vaderna och en himla massa blåmärken här och där. träffade tre småkillar som hjälpte oss, så med lite fusk klarade vi fler banor!
avlsutar den här söndagen med Taken. och lite scrubs och m&m

RSS 2.0