I love it when you eat it

jag är i ett stadie i mitt liv där jag känner att jag är väldigt nöjd med tillvaron. t.o.m mina lediga kvällar är i princip planerade. grand samarkand med någon av mina favorit Anna-or. mycket lifsfilosofi tycker jag det är. men just nu vill jag göra en himla massa grejer i mitt liv, så pass att jag börjat skriva upp saker jag vill göra innan jag kolar. typ börja sticka. så imon ringer jag min kära mormor och fråga om hon vill lära mig. det är steg ett. och nu nör kvällsjobben tar slut nästa vecka kommer jag väl i princip inte vara rastlös, inte min grej, men vill göra något. vill spara ihop pengar, mycket, och sen gå in på Resia och fråga vart i världen de tycker, och sen säga Ja. nån gång.. men först, så ska jag byta från svarta till vita gardiner i mitt rum.

you're miles away

tidig kväll och tidig morgon. långa promenader med hunden, godis för tresiffrigt belopp, oräkneliga timmar framför disney channel och nickeloden. kung fu panda 2, bilar 2 och yogi bear. lite mer godis, lite dataspelande och lite mer disney channel. där har ni min softa helg. fint o va barnvakt. och som om jag inte har ätit ihjäl mig dne här helgen så bakade jag chokladmuffins till mig själv idag i höstdepressionen. med kinderägg i. det var gott. nu kliar det i mina kreativa fingrar, så funderar på o göra om i mitt rum och tända några ljus. mmh.

dancedance

då varanann statusuppdatering eller mobiluppladdning handlar om utgång sitter jag hemma vid våran egna bardisk. barnvakt som gäller i helgen. så idag har jag istället sett breaking dawn. och jodå, helt okej. är inte så fäst vid de filmerna. och lite shopping givetvis. lönen rullade in från tre olika arbetsgivare idag. fint de. TVÅ par skor. jag är faktiskt lycklig. väldigt lycklig. så med det avslutar jag den här dagen där jag i princip har ätit en gång i timmen med att kolla på family guy, eller buffy, kommer nog drömma bra om vampyrer ändå. GNATT

i was having a day from hell

VECKAN har rullat på i vanlig ordning. redan torsdag. igår hade jag en dag from hell. egentligen helt utan anledning för vaknade upp på ett sätt som det inte går annat än att må bra på, men inte gjorde det dagen bättre, (okej, tjejmånaden är här). MEN idag, har jag haft en dag from heaven! fasade lite inför mina nya dansklasser jag skulle ha 08.00. men icke, det vände och de flesta va himla engagerade. sen har jag även haft mina underbara barnklasser och zumbapasset! tänkte att jag skulle ta hem småbarnen och ha de här för att då är så fruktansvärt gulliga. och zumban gick awesome. svettigt som vanlig. och när man sen får kommenterar: vad duktig du är på att undervisa, jag verkligen längtar tills varje torsdag." kan man inte annat än att bli glad. ÄLSKAR mitt jobb. och inte nog med det. imon är det lite systerdate på schemat och helgen ska tillägnas åt mina favorit 10 o 12 åringar, och vara barnvakt. räkna med nintendo DS, disney channel, en ny film och en massa godis. LOVE

only if for a night

quick update. jobbet flyter på, går numera i målarmask och har börjat måla. lite befodring på jobbet är aldrig fel. annars då. en lugn fredag (!) men desto livligare lördag. va på au-pair möte i göteborg med syster o mamma. gick lite på stan, hittade mig ett underbart läppstigt från topshop. sedan styrde vi bilen mot ett helvete, Ullared. sista gånge på bra länge jag åker dit. äckligt mycket folk. men hittade en hel del iaf. på kvällen blev det fest, en hel del. hade en sjuk kväll på alla sätt o vis. den går lite till historien, hade riktigt kul! grace stod på schemat o drinkbord. det fick man sota för igår. och nu är det ny vecka, nästa vecka är det dansuppvisning!! och snart jul. NU, vidare till nästa jobb.

antidote

jobb, as usual, lite schemabrytning med ett sista besök hos tandregleringen. pretty awesome, har dock kvar min tandställning. stör mig ej. o efter jobbet kom Anna o fick äntligen träffa henne! åkte in till stadium, och jag har bunkrat upp mig för en polarvinter. ska INTE frysa iår. så både varm vinterjacka och fodrade assnygga skor har jag hittat. tog en cappucino på underbara espresso house och snackade alldeles för mycket skit. några varv o butikerna, och en tröja senare. bra ledig kväll!! nu kommer jag bädda ner mig med världens kallaste fötter i sängen och avnjuta lite Buffy innan det är dags o sova. PEACE

it's time to get up

nu är det snart en ny vecka framför oss. och då är det dags för mig att ta tag i mitt sociala liv. så nu har jag bokat upp några kvällar, skit samma att jag inte är ledig förrän åtta på kvällen, kan inte sitta inne o häcka en vecka till. så det ska bli gött o "komma" ut lite!! just sayin' har påbörjat min lilla behandling nu, för när det tom gör ont o borsta tänderna o tandkrämen är för starkt, då är det förjävligt. men sen att medicinen gör lika ont som det gör annars o tungan ser ut som en mögelost är en annan sak. men värt. och nu ska jag till den sista delen innan jag ska sova. smörja in hela kroppen med olika salver o lotions. SOV GOTT

S to the ockholm

sådär ja. då var jag hemma efter en himla bra helg i stockholm med far min. retromässa igår va en besvikelse, inte mycket möbler, mer loppis. så gick runt i stockholm, kollade jackor. till mitt problem, fjällräven S är slut i hela sverige. jag kan ha xs, men då är det inte säkert den klarar vinterkylan utan extra tröja, och i en peak jacka ser jag dubbelt så stor ut, men varm. DESSA PROBLEM. men sen var vi iaf på Cosmonova, Born to be wild. mycket bra. chillade lite på hotellrummet och sen pizza hut. gott? eh ja. somnade tidigt, och vaknade tidigt. en helg utöver det vanliga hehe. idag körde vi runt lite i sthlm, saltsjöbaden och älgö (?). fint fint fint. och annars har vi väl i princip ätit heeeela helgen. kommer va mätt i en månad framöver. så TACK pappa för en bra helg.

111111

älskar när folk man träffar i princip varje dag, då i skitiga jobbkläder, slipdamm i ansiktet o håret som ett råttbo, nu sminkad o plattat hår o får kommentaren "vad snygg du är". det gjorde min dag, utan tvekan. trots halsont och en fruktansvörd klåda på exakt heeeela kroppen. får panik.
men har suttit i en bil i många timmar. en hel del felkörningar tills vi hittade ett parkeringshus o kunde checka in på hotellet. vi har hunnit med visning på Bukowskis, äta mat o dricka öl på en pub och utställningar på Fotografiska. kan tillägga att det är kallt i stockholm, men fint.

instagram

följ mig hemskt gärna på instagram för de som vill. linnearagnarsson
var förövrigt hundvakt åt världens gosehund Rico idag. hittade han i trappan.

sachajuan

efter tre olika tandläkarbesök och efter fyra veckors väntetid fr apoteket har jag äntligen fått min tungmedicin. med tunga grejer som etanol i. används varsamt. så för att pigga upp mig lite själv också köpte jag en hårinpackning, har nånstan hört att den ska va bra, så det kan man ju hoppas på för det priset. tillbaka till family guy!

sick in head

finfredag.

my head told my heart

på något sätt när jag har legat i sängen hela förmiddagen har jag kommit till instinkt att nästa år kommer jag inte ligga här. nästa sommar kommer jag inte befinna mig i alvesta. är jag inte utomlands o jobbar flyttar jag någonstans över sommaren. thats it. har mycket planer jag vill göra! för mycket..

but who is the dogs' best friend?

första säsongen av family guy är avklarad. 25 halstabletter, 15 koppar te och tacka gudarna för ipren och badkar. lite b&j också. en liten hälsokur som funkar rätt bra faktiskt. har mest legat i sängläge. vill, eller måste, blir frisk till helgen. så stannar hemma imon förmiddag, har ställt in mina danslektioner och ska sova ut. för på fredag drar jag norrut, till huvudstaden!

you can never say never

TRO fan att jag har åkt på o bli sjuk. jag som va lite stolt över att jag ytterst sällan blir sjuk och har än inte varit det i höst. men här sitter jag med papper uppkört i näsan, en huvudvärk som heter duga och en hals som helt enkelt inte vill att jag ska kunna svälja mitt eget saliv. för helvete vad det gör ont. och nysa ska vi inte ens tala om. så istället för att jobba ligger jag i sängen och skrattar åt family guy och dricker te. behöver jag säga att det gör ont när jag skrattar också?

cheese doodles

jag är rätt nöjd med mitt liv just nu. rätt bra nöjd faktiskt. även om jag har femton olika måsten och jobbar 12-13 h varje dag den här veckan. men på nått sätt så känns det som att det löser sig. inspirationen är på noll, jobbmotivationen likaså. men så har det i princip alltid varit. och kommer säkert alltid va. men jag är nöjd ändå. därför är det bra att varje dag vakna upp o se min nya fina tavla på tavellisten. "sometimes the best moments in life are the simple ones. like having cheese doodles and wine." så mig. men nu ska jag göra det som jag alltid gör i mitt inrutade liv, tvätta bort sminket och kolla på Buffy. PEACE

om det ändå va så enkelt

med en ny frisyr, kan inte va mer nöjd!!, så avslutar jag den här helgen på bästa sätt. i sängen o en bra film på tvn. sen den lilla detaljen att jag måste städa lokalen fr i fredags glömmer vi.. bio igår, tintin, bra faktiskt, men steven spielberg och peter jackson kan inte gå fel. sen att jag somnade i mitten av filmen... men annars!

hon vill ha varmt hon vill ha kallt

http://www.youtube.com/watch?v=eab9JrgtY6E
det är så bra så jag får rysningar. och att carolina wallin perez sitter bakome pianot gör inte låten mindre bra. HALLELUJA

LONDON BABY

jag har haft det rätt så awesome i London. just sayin. 5 dansklasser, hej hej hej träningsvärk. tre olika jazz, en zumba och en burlesque!! där snackar vi om att man måste ha självförtroende. mycket skratt, mycket shopping, mycket mackor och mycket kaffe. åt tapas och drack champagne. åt rusktigt god mat på Jamie Olivers italienska restaurang. en bra resa minst sagt. vill tillbaka. vill resa typ i princip hela tiden. efter miami blir det andra puckar. idag var det back to reality. fick börja vid lunch och höll även i zumba idag. rätt svettigt. och imon vankas det reunion med några gamla classmates och sedan stor förfest för en utgång! den sista på över en månad för min del iaf, eller iaf på en fredag. mycket står på schemat fram tills december. men NU ska jag snart sova. har svårt för det där med att ta tag i mitt arsle, stänga av Buffy, sätta ner datorn och somna. ska alltid kolla liiite till eller göra något annat som absolut inte behövs. typ kolla facebook. GOD NATT

RSS 2.0