alphabeat

igår va en intressant kväll kan jag meddela. Rinkdansen stod på schemat. Förfest och lite mer förfest, dans i alla dess former, korv med bröd, cider, snack med gamla kompisar och efterfest till kl 6. dagen har vart tung. men värt.


this fall

åhå ett litet egetkombinerat kollage. gick väl sådär. men det är iaf min önskelista. till hösten blir det lite nytt i mitt rum! radion kanske tom. snart!
lampa, norm 69, normann
bricka gröna fåglar, svenskt tenn
brickbord, svenskt tenn
radio, tivoli audio

what is going on

när man sätter på sig den snyggaste träningsoutfiten (den enda jag har) men adderar en keps, kände jag mig ännu mer pepp, för att komma upp till spåret och inser att himlen öppnar sig. det vräker ner. så istället dividerade jag och pappa ifall vi skulle springa eller ej, köpa en chokladboll eller ej, det blev inget av något. istället körde jag ett förbannat benpass på gymmet. det kommer kännas imon, and i lajk it. få se hur kvällen blir, den som lever får se. imon iaf, har jag heldag med storasyster. shopping latta runt på stan och en o annan extra latte.

bygger bygger upp

nytt hår och nu; springtur!

here we go again, with all the things we said

idag är håret klippt. FINALLY så att säga. det känns bra, fast jag hatar nyklippt hår, så om en vecka är jag ännu mer nöjd. tränat lite zumba har jag hunnit med, filosoferat framför tvn. ett återkommande tema här är ju min framtid. och det går fanimej upp och ner, fram och tillbaka. jag tror jag behöver testa på ett annat jobb. som typ vad? eller göra nåt mer. men jag har iaf roliga helger framför mig, och så ska jag jobba ihjäl mig lite i majmånad så jag kan leva livet i juli månad.

längtan

en trött dag, som alla andra. lite träning på lunchen. återbesök på gymmet. det är resultat! snabbvisit på grand samarkand, en topp fick jag med mig. en snygg sådan. så nu har jag något att ha på mig de närmsta veckorna, för det vankas fest!! rinkdansen, valbor, louise födelsedag, MIN födelsedag. och sen är det nästan new york. åhå. och den närmsta timmen ska jag ägna åt förhäxad. och längta tills imon då jag äntligen ska klippa mig, för första gången på ett halvår. GODNATT
PS. Kent gör inte en, inte EN, dålig låt.

let me talk to you

åhåå snart är det löning. det kliar i mina fingrar. vill shoppa upp hela lönen, typ. meeen det sparar jag till NEW YORK. har iaf hittat en fin jacka som ska beställas när den kommer in i rätt storlek. så ni vet. det ska ju sparas inför sommaren också, blir mycket semester, både på gott och ont. och sen har jag hittat lite fina inredningsprylar jag ska köpa, inte alltför dyrt, men ändå. bord (bricka och brickställ) från Svenskt tenn som sja bli nattduksbord och den klassiska vita lampan från normann. som kommer i 69 delar och monteras "lätt" ihop utan lim eller verktyg. det återstår att se. avslutar kvällen i vanlig ordning, dusch och förhäxad. PEACE out

Hard work

Här har vi en liten salig blandning av bilder. Helgen har vart nykter. Åkte ner till Eslöv för att se världens bästa Marie i hennes musikal. O jävlar vad bra den va, värt varenda öre. Jag har sprungit. Sprang för första gången över 4 km utan att stanna. Och idag, 4.4 utan andningsnöd. Det går bra nuuuuuu. Det ger resultat. Har stått bakom baren för första gången. Gick bra, nervöst men inte mycket folk (skönt.) jag har bokat en New York resa i maj med min kära syster. Det höjer humöret bra mycket. Och den här söndagen avslutat jag med mat och musikquiz på Bishops.


we know we're never gonna happen

ja då var det fredag igen. och jag inser att mitt humör är värre än en berg och dalbana. någon annan som har livsångest? (och inte i så hemskt bemärkelse som det låter) vad ska man göra, i framtiden? usch jag är bara 20 men det känns som om tiden bara rinner iväg. GAH. men helgen blir lugn, musikal, jobb, träning och födelsedagsfirande. låter rätt bra i mina öron måste jag säga. och med det säger jag god natt

somewhere in between

en riktig heldag. skippade träningen efter sjuklig träningsvärk i rumpan och benhinnorna spökar fortfarande. Tog en road trip ner till hässleholm med kära anna. Och vad gör man där? jo, hämtar saltvattenakvarium åt brorsan. Vad gör man inte? ett Quick stop på Mcd givetvis. Och fick ett himla roligt samtal under bilturen. Så på lördag är det jag som står bakom bardisken. Första bartenderjobbet, och jag är asnervös, men taggad!! God natt.


im on fire

halli hallå. helgen har hetat duga. varje morgon frågar man sig, varför dricker man alkohol? och det finns inget bra svar på den. firade att chefen vann årets stjärnskott i alvesta kommun! WOHO. hade en trevlig lördagkväll med en salig bladning av folk. mycket trevlig som sagt. tröstshoppade lite träningskläder på söndagen. i ren bakisdepression. det blev fina skor, fin löpartröja och en fin träningsthirt. nike och adidas. ohyeah. testade skorna redan och helvete vad jag har ont i benhinnorna. så det hoppas jag innerligt att det försvinner, för först ut, vårruset!

going nowhere

petblandarn. fint ska det va. helgen va lika fin den, som jag redan skrivit om.
nu istället är det träningsverken som tar över, och lite stress. men imorgon är en annan dag, det tar vi då!  GOD NATT

new kind of happiness

halli hallå. fyfan vilken helg jag har haft. underbar! stockholm med fantastiskt fina vänner. skrattar konstant (ungefär) i fyra dagar, skrattat åt alla sjuka saker vi gjort och sagt. och har inte gjort något bättre än att dricka alkohol äta mat och ligga i soffan. har vaknat upp av pussar i nacken, även vaknat upp med en fin vän jämte sig. och efter att ha sett ännu mer resultat och fått en del värdefulla kommentarer, så känner jag mig, vågar säga det, lycklig. den här helgen gjorde underverk. det är det jag har att säga.

finally some progress

livet rullar på. i vanlig ordning. träningen går awesome, och för en gångs skull börja det synas. no more pommes o majonäs på min kropp (blev ett o annat extra kilo i usa, särskilt efter kryssningen, gratis mat (mycket mat), vem kan motså?)
men nu så. och jag har en fantastisk helg framför mig, STOCKHOLM. o som jag är taggad. bara en och en halv dags jobb kvar. sen så.

When The weekend comes i know i feel alive

Ännu en helg över. fredagen bestod av först ett body pump pass. o helvete i gatan vad jag har träningsverk än. känner mig blåslagen. sedan lite grillning och lets dance med syrran o fästmannen. lördagmorgonen bestod av spring på gymmet och ett corepass. lite jobb. lite shopping. Sedan svira om för utgång. Hade en himla trevlig kväll med drinkbord och limousintur in till stan. vi svängde våra lurviga på grace. (uttrycket talar för sig själv.) idag har jag försökt överleva dagen för att sedan hålla i zumba. svettigt. god natt!!


RSS 2.0