301110

ja det var väl ett tag sen jag skrev här. en vecka och sex dagar faktiskt. och det har hänt en hel del. förra helgen var jag ju i london!! är inte ett så stort fan av london, men jag gillade det ändå! går ju inte annat än att älska shoppingen, hello. vi shoppade hela dagarna, besöket även big ben, kensington, covent garden, notting hill o picadilly circus. vi stortrivdes jag och anna. blev väckta mitt i natten av en muslim som vad morgonbön, inte varje dag. anna trodde vi träffade maffian. och en himla massa flörtingar, två svenska blonda tjejer..
veckan flöt på, blev överlycklig att naturprovet blev framflyttat en vecka. och helgen. som jag hade längtat till fredag då det äntligen blev utgång! och en lyckad sådan, helvete vad roligt jag hade. några drinkar sitter inte fel. lördagen var inte så hemsk. min kusin från göteborg med familj kom! väldigt längesen jag träffade de. vi va på sound of music, som förövrigt var väldigt bra. och sen god mat på venezia. köra hem i ett jävla snöoväder är väl inte det roligaste. tog bara en timme hem.. och i söndags, första advent, som tradition, släktfirande med släkten. och nu är det tisdag. haft tre PR-shower. köpt grejer till studenfesten IKVÄLL. bytt tema. så nu sitter jag här med piké och svettband på armar och i panna. det kommer bli en bra kväll! för vi är lediga imon!
Linnea

nikita

har inte hänt något speciellt minnesvärt idag heller, eller lite kanske. hade två dansprov idag. första på terminen och första gången solo. vart lite lagom nervös men det gick bra ändå tycker jag! har tjänat lite pengar på pappas jobb. och har börjat kolla på serien Nikita. som förövrigt ser ut att bli riktigt bra! jag gillare. och nu över till en annan favoritserie, the event! den har en blandning av allt, the 4400, heroes, lost, lite sånt där övernaturligt, lite lagom övernaturligt.

Linnea

for a pessimist i'm pretty optimistic

pier pressure 20e juni 20120. 30 seconds to mars.

fryshuset Stockholm 30e november 2009. paramore
lyssnar på paramore, vilka minnen tre skivor från ett band kan ha. från 2007 och framåt, främst till 30e november 2009. det var då jag såg de live för första gången, det var då inte den sista. fryshuset i stockholm, 30e november var magiskt. att vi dessutom stod några meter från scenen. underbart var ordet. svettigt och fruktansvärt ont i ryggen efter flera timmars köande och fyra förband. men när de väl gick på scen, då var verken borta. när vi sedan såg de på pier pressure i juni iår, var det inte riktigt lika bra. kan va för att vi precis hade sett världens bästa konsert performed by 30 seconds to mars. åh den konserten, kommer jag sent glömma. jared leto på scen, med sin underbara röst. hurricane akustiskt.
älskar att gå på konserter. den magin som uppstår när ens favoritband står på scen och sjunger sina favoritlåtar men enbart har hört genom ett par hörlurar hundra gånger innan. lycka.

i need something to sing about

bild från i lördags. med min underbara kjol från hm och ett ännu bättre linne från monki.
danserna gick otroligt bra. kan alla tre dansprov, och även mina dansklasser gick utmärkt! så roliga är de.
Linnea

LONDON

saker jag vill göra i London, vilket vi förhoppningsvis kommer hinna med, ingen sömn här inte!
1. Gå en heldag på Oxford street (blir ingen match det, då vi bor fem minuter därifrån)
2. Tillbringa mesta tiden av den dagen på Primark och dregla över skorna på Topshop.
3. Strosa runt i Covent Garden
4. Hitta en massa fina smycken på Camden market
5. Och även Portobello Market
6. Titta på en massa fina saker i Notting Hill
7. Ta en liten runda i Hyde Park
8. Madame Tussauds
9. Och sedan får vi helt enkelt se vad som händer. Ska ju träffa Johanna också som har sin praktik i London!
Åh vad jag längtar. men det går väl fort till fredag? JA

151110

idag har vi en välförtjänt studidedag. känns underbart. dock kommer den bestå av en himla massa dans, för har tre dansprov den här veckan, och sen två danslektioner i eftermiddag. har en jobbig vecka framför mig, men den avslutas iaf med LONDON! åh, herregud vad jag längtar! strosa runt i london i fyra dagar, okej? jaa.
har haft en festfri, nästan, helg. en nykter helg iaf. i fredag var jag me anna o kollade på film, djurkyrkogården och stan helsing! bra filmer det där. hela lördagen gick åt öppet hus på norrtullskolan och sen barnvakt fram till tio på kvällen. efter det, köra bil rätt ut i skogen till en 18årfest, hade kul, stack hem rätt tidigt dock, blev en tur in till stan, och sen ut till ryssby för att köra hem anna. sov till klockan ett i söndags, mycket välbehövligt. YES.
Linnea

it's just another ordinary day

absolut inget sådant speciellt som hänt idag som är värt att nämnas. men något som är värt att nämnas är vad som händer senare. ja först ska jag laga mat, har börjat kunna det där nu, utan att bränna vid, eller något annat som händer när någon som inte kan laga mat står i köket. huseby marknad står också på schemat ikväll med pappa och syster! mysigt. lite julkänsla. det blir också sista avsnittet av buffy, och har hämtat säsong två hos brorsan, YES. ungefär sånt där tråkigt inlägg som inte ger någonting, överhuvudtaget.
Linnea

baby you got it all

vill bara upplysa er om att basiron kan vara världens bästa läkemedel. för nu är finnarna till 80 % borta, AWESOME!
och skolan har börjat igen, känns sådär faktiskt, när jag inser hur jävla mycket vi har fram till v 48. plus att vi har vår dansföreställning då. YES. tur att vi har en inbokad londonresa så man kan slappna av lite. men jag önskar att jag bara hade en gnutta av planeringssinne, eller att kunna plugga på riktigt. inte bara sitta på dagarna o inte göra nåt, istället för att skjuta upp det. lär mig väl det de sista veckorna i trean..
men har börjat få koll på min sömn, efter att ha lidit av sömnbrist i ett halvår. och hur galet skönt är det inte att vakna någorlunda pigg?! underbart.
så nu blir det sofis mode och lite av BUFFY.
Linnea

we came to move

vilken helg det har varit. ett bra avslut på ett höstlov, sista höstlovet.. halloweenmat på fredagen, och en spontanutgång på det. jag som inte alls skulle ut. o jävlar vad kul det va, en massa dansande. blev utgång igår också, ännu mer dans, fyfan det känns i kroppen. riktigt kul o lyckat var det. efterfest till klockan fem på morgonen. mycket trevligt. minusgrader o lång väg hem. sov rätt gott hos fia efter det. idag har dagen bestått av film, dans och tvtittande. avslutar det här höstlovet med en behövlig dusch och ett avsnitt av buffy the vampire slayer!!

Linnea

balett

en bild, oseriös, från gårdagens fotografering med ida. jag och anna stod modeller och det var balettema, och blev lite andra dansposer också. riktigt kul! och grymt ljus.
Linnea

true story

marie och jag. en otroligt fin vän. och klok.
"bara för att man skriver hej behöver man inte gifta sig med en person"
true story.

to scary for you

jag och några av mina otroligt snygga, sexiga och äckliga vänner. det vankades studenfest i torsdags! o helvete vilken fest det blev, sjukt lyckat! och anna på sista bilden är bara allmänt snygg, stackarn är inte arton än..
Linnea

little things

det är de små sakerna som gör vardagen. en team box 23.40 en måndagskväll efter en hel dags flyttande. för att sedan komma hem till den lilla lappen. en underbart god chokladkaka. åt den dock inte förrän dagen efter. lagom mätt efter nio nuggets o en massa dipsås.

Linnea

the perfect dream

ge mig en perfekt randig blå/vit tshirt, en ljus jeansväst och perfekta jeansshorts. ett par wayfarer på näsan. en äng o jordgubbar och jag blir lycklig.

this is war

ph jared leto.
finns ingen blogg som verkligen tar ordspråket på allvar, en bild säger mer än tusen ord. det gör inte saken mindre bättre att det är självaste jared leto som är bakom den. http://jaredleto.com/ deras musik. kärlek rakt igenom, varenda låt. varenda textrad säger något meningsfullt som tas in.
kan knappt vänta tills musikvideon till hurricane kommer ut. teaser på sista bilden.
Linnea

red light

en bild ifrån i söndags, då min kusin http://idasfoton.se/ fotade mig lite. älskar ljuset!
har hjälpt min syster hela dagen, storhandlat på citygross, lyft upp tunga matkassar till högsta våninge, 57 trappsteg för att vara exakt. packade upp all mat, satte ihop lite ikeamöbler lagat första måltiden, och nu vill jag inget annat än att flytta till en egen lägenhet!! men som tur är kommer jag va inneboende hos min syster många dagar i veckan.
Linnea

every shadow filled up with doubt

mitt tvserie beroende har då inte gått över, på långa vägar. är just nu på avsnitt två av true blood, säsong ett. serien är genialisk, introt är underbart. sådär rått som det ska vara och inga censurer. sång gillar jag. i wanna do bad things with you. jason stackhouse, seriens snyggaste man, den kroppen.. okej, skarsgård när han väl kommer in, då börjar serien på allvar.
Linnea

pen

hey gorgeous. tror nog det det blir en julklapp till mig.dags att byta ut min gamla systemkamera, den har hängt med i 4,5 år. har inte råd att uppgradera mig till den kameran jag egentligen vill ha, och då jag inte fotar lika mycket längre känns det onödiga pengar. så då blir det perfekt med olympus pen! mmh.
Linnea

ain't nothing wrong with a little bit of trouble

festivalband. lätt solbränd. en massa fräknar. vågigt hår. päroncider. shorts o linne. fest.
åh ge mig lite sommar nu? samtidigt som jag vill ha lite snö och en österrikeresa så jag kan få åka skidor!
men bilden, mmh, tagen av kajsa. den får mig att tänka på sommar. dagen efter bilden är tagen bokade vi magaluf. underbart.

Linnea

in the night i here them talking

vad har hänt de senaste dagarna? utgång i fredags på grace, med lite efterfest på det. helt okej kväll på grace, sällskapet gjorde det, inget kul folk förövrigt. lördag, seeeeeeg dag. sov i stan, städade hos brorsan, åkte hem senare på eftermiddagen, och sen in till stan igen, för att gå på bio med mami, the social network. mycket sevärd film! och då ingen annan ville sitta hemma, agerade jag chaufför o vi stack in till stan, och utgång! oleo, och det va kul faktiskt! dansade ungefär hela kvällen, lite efterfest på det me, lite sällskap på donken. till slut hemfärd.
och har haft mysdagar hos anna i ryssby med becka! fem filmer har vi hunnit plöja igenom, god mat och popcorn!
Linnea

RSS 2.0