Just having a great day

Har en så bra dag. En sån där dag där inget kan gå fel. Jag har nya smycken, jag har ny hårfärg, och har aldrig fått så mycket beröm för håret innan, från folk jag jobbat med en gång. Det värmer mig otroligt mycket. jag fick idag en trevlig kommentar från en man, som jag gav en extra fisk till lunch, att mig skulle han komma ihåg och skriva på mitt testamente. Tänk vad en liten fisk ska göra. Hade en otroligt trevlig expedit på Pressbyrån, en trevlig kille i biljettluckan, en kvinna bad mig följa henne till spår 2, absolut sa jag, för jag är bra i tid och har en bra dag. Jag fick sista delen av lönen idag, och det har minsann visat sig att jag har jobbat, så mycket som jag jobbar syns det äntligen. och för att jag har en sån bra dag köpte jag en 1:a klass tågbiljett till världens finaste kille. så ja, nu kan helgen inte bli annat än bra. 

this week's update

Veckan lider mot sitt slut. Veckan har bestått av jobb och träning. Färgat håret, ny färg!! frisören fick nästan fria händer, en bild fick hon se iaf. 
Jag har varit arg för tredje gången i mitt liv. Förstår mig inte på folk, som hittar på egna saker, omtolkar allt jag skriver och inte förstår vad problemet är. och nej det är ingen person på det sättet. det är en säljare. En mycket svår kväll att somna på var det igår. men nu lämnar vi det för en stund. Nu ser vi fram emot lite invigning, lön, nya smycken, och framförallt en mysig helg i Lund och utgång i Malmö på lööööööööördag!

the beginning

så pass mycket som snurrar i mitt huvud just nu, precis som det brukar göra, fast på en annan nivå tror jag. lägg till en förkylning som börjar bryta ut, huvudvärk, ögon som rinner och en trötthet som inte går att förklara med ord. ungefär så är läget i mitt liv just nu. och när saker och ting inte fungerar som man vill blir huvudet lite större och lite tröttare. imorgon iaf blir det en lång dag, 06.00 går bilen till stockholm, med mina företagskompanjoner. det låter stort va? kan avslöja att det är min bror och pappa. ett nytt litet familje-företag ska starta, mer om det när det går osm vi vill. jo, stockholm, det blir Sign Scandinavia. mässa om skrivare, och allt som hör till det. hoppas det ger en massa inspiritation och kanske något inköp som funkar till vår business.

During Phone Time


Innan jobbet tog slut idag fick jag sitta i telefon-support, i en sådär 1.5 timme, utan resultat. när man ska starta något nytt så får det hemskt gärna funka, kan jag känna. så då under tiden supporten styrde min dator genom hans hade jag ett papper o en penna i första hugg. vad blir resultatet? det är en bra fråga. Ett desperat försök till att måla en hand, som sedan blev tre fingrar och en våg eller en vind under. Konst? 

New day


idag är det måndag. ny vecka. med träning på G, för någon (jag) har skaffat sig ett gymkort (!!!!). Bra med parenteser. först o främst blir det dans, pass, och en snabbvisit till Stockholm och en längre visit till Lund. kan nog bli en bra vecka. och med bilden vill jag säga att lördag-kvällen gjorde min vecka. förbannat trevligt och roligt och framförallt kul o gå ut, och inte bara va hemma alla helger sen i juli.. i princip. 

just another thought

en sommarbild från öland i september-rusket. ja, jag skriver om vädret. det är rusk och regn, det börjar bli mörkare, och jag får använda rumpvärmen i bilen, men vad gör det? livet på senaste? sprungit en mil, tjejmilen iår igen, m.a.o en lugn helg i stockholm. med lite shopping. jobbar för det mesta. folk hinner jag knappt träffa. klä upp sig i vardagliga kläder ingår inte i min vardag. serier kollas på för fullt. har numera en lista i bakfickan på vilka serier jag ska kolla på. ja, jag vill får betalt för att kolla serier. mer än så har jag nog inte att säga. eller att förändring kommer förhoppningsvis ske imoooon. mer om detta när allt är klart. behöver komma bort från lackeringen då min kropp inte mår bra av allt damm och kemikalier och allt vad det är. kul det där med allergier. så då får jag försöka komma in på en annan bana. for now.
 

back back back in the game

what's my favourite hospital food? JELLO! jag lever, ja minst sagt. har hänt en hel del sen sist. det är september. sommaren är över. jag har hunnit med att få nytt jobb, för att sedan förlora det, till en stor del iaf. andra stora händelser som även har hänt, men det väntar vi med. just nu sitter jag bara och inser hur lång tid det var jag satt vid en dator och skrev. mini-paddan och min femma är mina livskamrater. för ja, jag åkte och köpte mig en iphone fem då jag insåg att jag inte kunde ha den där söndriga fyran som var mer än sönder och dålig. men ändå, så sitter jag med en ny dator, hehe. ett år gammal, känns som nästan ny, för ett mycket bra pris. en mac book pro blev det den här gången. jag lämnar min vita mac som varit min följeslagare i tre och ett halvt år. den har gjort sitt och jag lämnar över den i goda händer. så det är väl en snabb update om mitt liv. för det är allt jag har att säga just nuuu.

RSS 2.0