wish i stayed

en galen helg. som vanligt. och fler blir det.
lite random bilder från oleo i lördags.
och idag har jag haft en väldigt trevlig dag med min syster. vart på ikea och kört lite här och var och sjungit högt till kent! love it.
Linnea

something good can work

att man aldrig lär sig?
igår kväll blev iaf en bra kväll! bra sällskap gör allt. och det va precis det jag hade!
Linnea

siesta

runt 6tiden fick jag sms från elin i lund. vad gör du imon kväll? lust att följde med till siesta. och med lite eftertanke (ungefär sådär 5 minuter), så givetvis! grymt kul! tågbiljetter till lund bokades snabbt. tågbiljetter till hässleholm fixas imon, och elin har fixat biljett till siesta. så imon blir det grym musik och trevligt sällskap och förfest i lund. hur bra kan inte det bli?! lite spontanitet. och enligt min far ska man göra en crazy sak i veckan. det här är min grej för veckan. love it!
så nu har jag letat fram min festival outfit för dagen. slitna ljus jeans vitt linne och rutig röd skjorta. vet dock inte vilka skor, blir nog marinblå eller svarta converse. 
Linnea

bed on fire

och då var det måndag igen. snart går vi in i juni månad och kan någon berätta för mig vart fan sommaren är?! eller vart våren ens började, eller har den börjat? det är inte varmt och det är inte så mycket grönt ute som det ska va i snart juni månad. hmm, bitter.
har förövrigt bott i skolan idag från 8 - 8. vanlig lektion, sen var det projektdag, och avslutades med dansföreställning på kvällen, treornas slutproduktion. det gick väl helt okej, gjorde lite småfel här och där för att jag inte är säker på danserna, men det syntes förhoppningsvis inte. imon ska jag ta en välförtjänt sovmorgon till kl 10. och sen in till skolan för en timmes lektion..
Linnea

dead end

fyfan vilken grym helg det har varit! hårt, vilket jag har fått betala för idag.
i fredags blev det förfest hos mig med becka martin och fidde, sen vidare in mot evedal. rock the lake. stod på andra raden på hoffmaestro, FYFAN vad bra de är. mina svarta converse belv ljusbruna, och jeans va inte så rena de heller. 15 armbågar på näsan (där jag redan hade ont) och ltie blåmärken. men vilken känsla. tror jag och becka hoppade konstant helaw konserten.
och i lördags blev det utång med tjejerna. förfest hos ellen och fira henne, sen vidare till micke. spelade ölspel och hoppade studsmatta. livsfarligt, ramlade utanför, hahah. det känns idag. och sen vidare in mot stan och vi kom in på loft. och fyfan vad roligt det var. goda drinkar och sommarvärme. awesome.

Linnea

family values

jag har utvecklat två små beroenden.
ett: småspel på facebook och hamsterpaj. förbannat farligt, för "jag ska bara spela en omgång till". ojdå, sen gick det två timmar.
två: johnossi. jag ska gifta mig med de två männen. ja man kan ha fler än en man. för herrehud vilken musik dem gör! och jag vet, jag är kanske sen, men upptäckte vilken bra musik de gör igår! helt underbart. det är deras musik som går varm i högtalarna. alla deras låtar är bra. summerbreeze. mmmm, och vilka texter!
ja jag älskar de. och det bästa? de kommer till p&l i sommar!!
Linnea

chimp

mina fräna nya öronhängen från hm.
har fixat mig check-in music player. samarbete mellan nordea och universal. streamd musik utan reklam, plus att jag får ladda ner 10 gratis låtar i månaden. ohyeah.
och fick en mobil idag! helt utan förvarning, haha. en svart w595. och hoppas den håller bättre än min gamla walkman. som lever sitt eget liv ibland.
och nationella i matte b. mmmmm. håller alla tummar som finns att jag blir godkänd. för då kan jag hoppa av lycka och det kan hänga en ny berlock i mitt tomas sabo armband. mohaha.
så min eftermiddag har spenderats på bästa sätt. några avsnitt av lost. skön musik från johnossi och massa småspel på facebook. och nu ska jag få ut nån så jag kan övningskörs för imon bär det av mot emmaboda och halkbana!
Linnea

i'm not your toy

vuxenpoäng till mig. jag har fixat ett bankkort! så nu kan jag handla vart jag vill. vilken lycka.
och helgen har vart awesome! blev utgång på lagerlunden i fredags. redbull/vodka, 96kr... min plånbok gillar detta. och på lördagen blev det förfest hos annie, ochs en utgång med annie och emelie! lagerlunden och oleo. riktigt roligt. blev en billig kväll iaf! och i torsdags. vilken födelsedag jag hade! fick "linnéas påse". med en jävla massa uppdrag, såsom vi väljer vad du ska skriva och vem vi ska skicka sms till.. och annat sånt. och sen blev det fest hos micke, där jag också hade uppdrag. haha! men det blev en lyckad 18årsdag! och en lyckad 18årshelg!
Linnea

FINALLY

OH YES THE DAY HAS COME! jag är äntligen 18! ÄNTLIGEN 18!!!!
aaaaah, tror aldrig jag vart så här exalterad för en födelsedag. men 18 är ju den enda som räknas!
LINNEA

oh my god, it's wasabi

en lite annorlunda tisdag. ingen sovmorgon, ne, för då räknade vi matte i skolan. och ingen engelska, för då hade vi dansuppvisning på vislanda skolan. jodå, det gick väl helt okej, tappade bara bort mig x antal gånger. fick in lite matte här. nehe, men nu är det bara två dagar kvar. imon blir det heldag med matteplugg efter skolan, med hjälp av simon. sen kommer syster hem, och förmodligen myskväll i åryd med mina favoriter. joho, sen är det torsdag. och vad händer då? jo, JAG FYLLER 18. oh herregud vad jag är taggad.
och sen kan jag tillägga, att jag säkert är ett halvår sen än alla andra, men FAN vad roligt, the annoying orange är. jag dör lika mycket varje gång.
http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA
Linnea

god damn

fyfan vilken lyckad kväll det blev igår! tackar som fan alla som kom och gjorde festen! en grym 18årsfest och nu inväntar en grym helg för att fira mig på torsdag. OHYEAH
Linnea

i feel good

FYFAN VILKEN BRA DAG! förutom nationella, men det tänker vi inte på nu. JÄVLAR VAD TAGGAD JAG ÄR TILL FESTEN IMON. helt galet. har varit uppspeedad hela dagen, undrar hur det har stått ut med mig ? mamma och pappa bara skrattar åt mig..
men lokalen är fixad, det är bara lite tejp som ska dit. men ljudet fixat, lite ljus, och alla dekorationer. det kommer bli awesome. så gud nåde som förstör den här festen! så ni vet..
och mamma hittade en låt idag, som tydligen var jag. tyckte texten var rätt bra:
watch me now my dress it gets attention
whenever i walk by
they say ooh! she walks around like she's the one important
like she owns the world
catching eyes and jealousing you haters but respect from all my girlz
i don't know what it is
but it's got me flyin and i like it
i don't know what it is
but i'm alright, and the best way to describe it is...

i feel good, like the moon is shinin just for me
tonight i'm fly as i can be, though
don't u try to bring me down
it's not like you could
i feel too damn good! 

tippin in my heels with such swagger
fellas how are you?
mmm, debonnaire, sexy, with so much charm
yeah i'm talking to you, so let's go!
let me make u smile with my caress
lead you to the floor
let's dance like we know everybody's watchin
cuz that's what we're here for...

back offa me, that negativity
don't wanna hear what u say
i'm gon dance away my drama
so u best get out my way... heeeey!


let's put tomorrow in a bottle

en bild från förra veckan, när solen stekte på baksidan..
försov mig imorse, ungefär 5 minuter, men efter att ha sovit få timmar i helgen, behövde jag de fem minuterna. sydde klart min klänning i skolan, den är inte snygg nånstans.. och sedan blev det dansprov, och det gick väl ändå rätt bra, hoppas jag iaf. efter skolan blev det ÖoB och City gross med isabel för att fixa allt till på lördag, och tro fan vi hittade allt me! svart vita ballonger, svarta och silviriga dukar och silvriga serpentiner. awesome.
och sen in till stan igen med pappa för att kolla iPhone till honom och även till mig. det blir nog en sådan till 18årspresent! och nu sitter jag här och väntar på fröken K för stt vi ska dansa även ikväll och även ta vår dagliga runda av inlines! dags att köpa nya snart..
Linnea

it was awesome

en vecka sedan. och vad har hänt? jadu. har iaf haft en awesome helg i sölvesborg! med trevligt sällskap och god mat. lär lite gammalt.. men iaf, festade både fredag och lördag, en massa kortspelande rivsår och blåmärken på hela benen efter att ha lekt dunkgömme, i onyktert tillstånd. men gud vad kul det var! och ett första dopp i havet hann vi med. dock bara upp till knäna, men det räknas. kallt? ja. börjar dagen med multivitamin dryck chips och kladdkaka. fina grejer det. ja, det finns mycket att berätta om denna helg. men det tar för lång tid. låter lite bilder tala om det istället.
Linnea

RSS 2.0