new years eve

då lider det här året mot sitt slut. gör som alla andra, sammanfattar, så mycket det går och så mycket jag vill. och bilder, det kan jag nog skrapa fram några.
Januari. firade in nyåret i göteborg. några veckor senare åkte vår dansgrupp upp till Stockholm för att tävla. vann gjorde vi inte, men vi gjorde en hell of a show och vi blev ihågkomna. upplevde min första utekväll i stockholm. den var helt okej. det skulle komma bättre fick jag veta.
februarimånad. månaden som gick fort. för då, då åkte jag o min kära vän Anna till MIAMI. 4 veckors bartenderutbildning, inte så välanvänd idag men ångrar det inte ett dugg, använde falskleg för att kunna festa, och festa de gjorde vi. vi åkte limousin en gång för mycket, vi hängde på stranden så gott det gick, kallt den första veckan, träffade intressanta människor, åt subway varje dag, jag gick upp fem kilo, och nej jag skojar inte. åkte på kryssning till Bahamas, bara en sån sak. bara sådär. och den kryssningen, den är en annan historia. vi hyrde bil, bilade upp till Orlando, utan gps, var en helvetsfärd utan dess like. men vi kom fram, och vi hittade hotell, vi upplevde Disney World och Islands of adventure. hur. häftigt. som helst. 
mars, kom hem i mars. gick in i en depp-mode när jag kom hem första dagen. det var tyst för första gången på 4 veckor. annars fortsatte festandet lika bra som det gjort innan, kan inte komma på att det var något speciellt.
april, månaden började i stockholm. lika där, där blev det alkohol, utekvällar, och en jävla massa skratt. bra helg !
maj, maj maj. månaden då jag fyllde 20. gick till systemet. åkte till NEW YORK. vilket är en resa vi inte pratar om, oj så många fel vi gjorde, jag och min syster. var på 20 årsfest, 25årsfest, var uppe i örebro för att hälsa på min kära vän rebecka och se henne dansa. 
juni. såg Kent på KB i malmö, en väldigt intim konsert. och det var 1 första av 3 Kent-konserter den månaden. testade på nytt jobb, som kom att bli mitt leverbröd bla i december. utekvällar. de var midsommar, och midsommar är inget att prata om. inte för att det hände nåt. utan, det var bara inte kul. åkte till Paris. och vilka dagar vi hade, och vad champagne vi drack. älskar Paris. 
sen kom JULI. sommarmånaden, gick in i ett semestermode. juli började bra. med härliga dagar i stugan på Öland, två utekvällar på Strand. vilken bra dag det blev när ens kära vänner kommer all the way from alvesta för att kunna festa med en. såg Kent igen, den här gången i göteborg. sen kom mitten av juli. den vill jag mest sudda ut, glömma, eller mer se det som ett väldigt suddigt minne. och med detta i huvudet, då jag mådde som sämst, fick jag ändå uppleva en av de roligaste veckorna i mitt liv so far, EMMABODA. oh herregud. det dracks alkohol i mängder, ja det gör det på festival. det var bra väder, träffade nytt folk, va full på konserter, ramlade och skrapade upp benen, fortfarande ärr. dygnade, somnade ståendes på en konsert, hade de bästa morgarna i mitt liv. allt var bara uppåt. tills min väska blev snodd med mina kläder............... sen kom verkligheten ifatt, sömnbrist och annat som legat o grott blev till att min sista vecka på semestern blev jag sängliggandes. 
augsti, sensommaren började smyga sig på. jag såg kent ännu en gång, och den här gången i malmö, igen. upplevde mycket känslor den kvällen. hämtade upp min kära vän Louise på flygplatsen efter några månader ifrån varann!! festade lite till. började ett nytt jobb som varade i några veckor, sen gick jag tillbaka till mitt gamla.
september. mamma o jag åkte till stockholm, sprang tjejmilen, och jag klarade de !! på 1.02, ska tillägga att jag var otränad och aldrig någonsin sprungit mer än 6 km tidigare. jag är stolt. och dagen efter, träningsvärk från helvetet. veckan efter blev det stockholm igen. utgång och skansen. och hotellfrukost. 
oktober. kommer jag knappt ihåg. jo, jag var ute, för att säga hej då till anna som fick för sig att åka till australien på en obestämd tid. kvällen där alla blev runda om fötterna så att säga. började jobba lite smått på helgerna. och sen kom november. repen till revyn började på allvar. jobbade och jobbade. det var pubkväll, det var begravningar och det var julbord. jag sa hej då till mina vilda helger så att säga. jobb, dans och rep är det enda. och så ser även december ut. nån gång där emellan har jag klämt in en tripp till köpenhamn. och för att avsluta årets näst sista dag var jag och pappa på sveriges vackraste ställe, Österlen. tre ord, jag älskar skåne. haväng, absolut bästa. vi åt på skillinge hamnkrog, en rödspätta sitter aldrig fel. och imon, årets sista dag, DÅ är det dags för PREMIÄR av Svråschlaget. årets Hovmantorpsrevy, där är jag minsann med o dansa. och jag är taggad till hårfästet ! med det säger jag god natt. och så får jag ta o önska er ett gott nytt år ! 

nothing more for me here

det slinker in en o annan här o kollar. och jag har hittat hit. till tangentbordet. dagarna flyter ihop, sen i torsdags har jag varit en dag före. så idag är det söndag. eller det är det ju rent tidsmässigt men allt har vart upp och ner iaf. jobb har stått på schemat, begravningar och julbord. lite fler jobb rullar in! en massa rep i hovmantorp har vi också hunnit med. snart premiär !! kört oändligt många mil, är så pass trött på 25an just nu. men det är bara att stå ut och försöka hitta lite bra bilmusik. tips ?! annars då. det är det roliga som händer i mitt liv. unnade mig kläder idag, två par jeans och två tröjor, fint med rabatter. och fint var det också. även lite bio, Berättelsen om Pi. se den för guds skull. väldigt annorlunda film. och det här inlägget bara skrevs. känns som ett ihopsatt tråkigt inlägg. jag skyller på tröttheten, och att jag vill kolla Glee innan jag somnar. imon står det lite julklappsköp på schemat och SOVMORGON!!!!!!!!!! första gången på väldigt länge jag inte ställer klockan. har tom lyxat till det med att rulla ner persiennerna. sådär nu blev det ännu längre iaf. godnatt

some day

hemkommen från en hel dag. en fullspäckad dag. först jobb, i 1,5h. biljävlen startade inte när jag skulle köra från jobbet.. småstressad fick jag halvspringa hem, i kylan, helvete vad benen var röda. fixa en bil, duscha och sminka mig. för att sen få tag i bil och åka till jobb nr 2. begravning stod på schemat, och jobbade med de två skönaste och roligaste tanterna som finns, de är över 70. och därifrån, hinna köpa alvedon, åka till jobb nr 3. julbord i ryssby. men det är kul! iofs är allt kul, men en lång dag på 15,5h jobb.
och fick precis ett schema inför jul och nyår, ett rep-schema. och en stor släng av stress och en liten bit av ångest sköljde över mig. det är väldigt mycket tid. och lägg på heltidsjobb på detta. men det är väl bara att jobba på, göra det bästa av situationen! ett socialt liv kan jag ha i februari, efter den 9e. för då, då har jag INGENTING. mer än jobbet. för sen åker vi iväg i tre månader och herre vad jag längtar. och för att försöka pussla ihop mitt liv måste jag bli bättre med sömnen. och jag gör det inte bättre nu. klockan ringer på 8 imon. då är det att stressa runt i en timme, för sen är det rep hela helgen som gäller. så me de, godnatt

sleigh ride

har julmusik i huvudet, men ingen julkänsla i kroppen. den borde ju på topp med tanke på att jag har julpyntat sen i november, det är huuur mycket snö som helst ute, och jag har julmusik på, en hel del. men man börjar väl bli gammal... tiden flyger iväg, jag har njutit av min sista lediga kväll, tills nästa år. eller ja, jag har faktiskt fyra kvällar ledigt och 5 dagar. men det är en hel del uppbokat, rep med revy och jobb. så, något avsnitt av glee, ska städa på rummet, rätt kul faktiskt, har satt upp min Bahamas-mask på väggen, fått en ny taklampa, brorsan behövde någonstans att hänga den, jag tog glädjeligen in den till mitt rum. sen får vi se vad som händer. det sista julpysslet ska jag hålla på med, de där julgranskulorna jag tror jag berättade om. de ska skrivas på, med griffel-krita, hello lågstadiet ! så, imon väntas ca 15 timmars jobb, på 3 olika jobb. så kankse skulle försöka somna i vettig tid, och för att börja med det, loggar jag ut härifrån. adios

walking in a winterwonder land

idag, eller igår, var det måndag. insåg att klockan är över 12, jag ska jobba imon, men är inte trött. bara lite. helgen flöt förbi, pulkaåkning och bastubadande. och jobb, lör-sön. med en dunderförkylning som hette duga. men det gick an ändå. och nu är jag 94% frisk. och den här måndagen tog jag och min syster bilen till Väla, Helsingborg. för lite julshopping. med andra ord kläder till oss själva. och julklapp till brorsan. iofs det enda som är kvar. och vi gjorde det vi är bäst på. gå och kolla på allt på Zara. och utnyttja provrummen till max. en kavaj blev det, till mig själv i julklapp, från mamma o pappa iofs. en skinntopp, ett alldeles för dyrt halsband och en vinröd mössa. som jag äntligen hittade till ett mycket överenskommligt pris, 79 kr. gick bananas inne på Granit. oj vad jag ska köpa allt därifrån när jag flyttar. blev två julkulor i griffel. och en penna för att kunna skriva på de. lite clips och snöre. sånt kul som ska dukas med när det vankas lite julmys. och för att jag och min syster även har en tendens att göra dumma saker åkte vi ner till Nova Lund. för att kolla in topshop som inte var något att ha. alls. men fick lite finbesök av själva Lund och vi satt istället och fikade. och just de, ett par vinterskor, ett par fodrade, de får vi inte glömma, blev det också. sen var de bara att köra hem i vinterlandskapet. gick väldigt bra, satt fint på passagerarsidan och sa till min syster att gasa, ibland. ne, de som har läst vet vad jag har gjort. och till er som läser sista meningen, God natt.

it has nothing to do with it

en helvetesnatt. somnade någon gång vid 2. pga min förbannade hals. och sömnproblem. så när klockan väl ringde imorse ville jag helst slänga den i ån. men, det var bara att hoppa upp och ignorera sin egen spegelbild. och alla såna där morgonrutiner man har. men ett tillägg den här morgonen. sminkning. och ett desperat försök att dölja de finnar som dykt upp under natten. ungefär tre st bara på hakan. och ingen concealer har jag. hade säkert en rand vid ansiktets slut när jag väl gick ut. men i didn't care. tog mig till Ljungby. för att skala blomkål. japp, började dagen med det. sen köra lite mer bil, frysa mer om tårna, och för att sen jobba på begravning. inser mer och mer att jag gillar det jobbet. att servera, så tack anna! och det finns så otroligt snälla människor man jobbar med. idag blev jag kallad sympatisk, lätt o jobba med, och Anna, vet att du läser, vi är otroligt lika. imon är det samma sak. och förövrigt så är jag barnvakt, eller "barnvakt", den lille somnade i bilen påväg hem från dagis. så nu sitter jag i soffan, försöker få liv i mina tår, och undrar vad jag ska göra, eller snarare, vad jag ska kolla på? känner att American horror story är lite för läskigt just nu. happy endings är klart, jag har ett avsnitt kvar av julkalendern. men efter de 13 minuterna? det får tiden avgöra. få se om ni kom ner så här långt. men det är min torsdag. adios! 

losing you

sitter i min obäddade säng med nya lakan. adventsljusstaken lyser julstämning. skön musik kommer ur högtalarna i form av Solange. den röda rosen står fint på mitt bord, tillsammans med min svarta julbock. samtidigt ligger mitt överkast på golvet, mina gamla lakan, min ouppackade väska från helgen. ett par nya converse ligger på tv-bänken, tillsammans med min mask från Bahamas. och nej, inte en levande mask, utan en sån där i trä. idag ska jag ta tag i alla de saker som ligger på golvet. för nu är det stökigt. föräldrarna är hemkomna från Usa och Bahamas. därför en mask och ett par nya converse. fick även en Obama t-shirt, de tyckte den passade mig. jag tycker den passar utmärkt att sova i. annars så stressas livet på. jag jobbar 7 dagar i veckan. julborden går utmärkt, väldigt roligt må jag säga. dansuppvisningen i söndags gick galant!! lipade x antal tårar, då jag har världens bästa ungar (tonåringar) och inser att jag inte kommer att ha de mer............ så där kom en tår till. fick finbesök, vilket innebar 4 olika filmer, en ledig dag, och absolut inga måsten. välbehövligt under den här stressperioden. den lugnar väl ner sig den 24 februariiiiiii, får då åker vi. men då kommer annan stress, ut i det osäkra. men det tar vi då. stay positive!! imon väntas julbak och jag är taggad som aldrig förr. mest för att äta pepparkaksdeg.... men med det, säger jag hejdå och hej kylskåpet, för nu blev jag hungrig. 

RSS 2.0