addicted

helt på riktigt har jag lite problem. nu är det inte en serie, utan snart uppe i tio, som jag följer. alla serier som sänds i usa just nu, där kommer avsnitten ut en gång i veckan, och där har vi, how i met your mother, new girl, happy endings, glee, 2 broke girl, two and a half men, big bang theory o cougar town. där var vi uppe i 8. även Walking dead, är inne på säsong 3. och som om jag tyckte, att varför inte en serie till? ne då blev det vå. nu är jag fast i Nashville och Once upon a time. dumt. men som en anledning tänkte jag att det bara finns en säsong och det är ca 12-13 avsnitt. så det borde jag ju hinna titta klart på innan jag åker. och det med säkerthet kommer jag att göra. sen ska vi väl lägga till Grimm och American horror story på denna lista. sådär, 13 serier som jag följer just nu. jag lägger rätt mycket tid av att kolla. dumt o ens påpeka ? så medans håret torkar och innan tröttheten slår in ska jag kolla på ett avsnitt Nashville. god natt

life is tricky

onsdag idag. eller torsdag nu iofs när jag skriver det här. dagarna går i ett, tiden går för fort och jag inser att vi snart åker. hur i helvete ska jag hinna med allt ?! inte för att jag vet vad jag ska hinna med. men det är färgtid, läkar-besök, växla pengar, sätta in pengar och framförallt jobba. vilket jag har gjort de här dagarna. på nytt jobb dessutom ! har gått väldigt bra vill jag bara säga. fick jobba helt själv, kassan krånglade och kön blev längre. men efter två telefon-samtal var det löst. och idag har jag serverat, vilket faktiskt är otroligt kul. så halv 12 stämplade jag ut ikväll. och imon, då börjar jag kvart i tolv !!!!!! alltså helig tid för mig på morgonen. ska vara barnvakt hela dagen, vilket innebär hämta i skolan, köra lite på de och spela Skylanders (hoppas jag). men med detta sagt så vill jag säga god natt. om typ 20-40 min, får se vad de blir för serier. har ju kollat klart på alla cougar town...... tror det är ett beroende jag har gällande tv-serier. hälsosamt eller inte, jag gillar de. 

herjå

återkommer imorgon. nu ska jag sova för att börja jobba kl 7. i stan.

roof top

herre min skapare. en månad kvar. en månad tills vi åker, till andra sidan jordklotet !! helt sjukt. har så pass mycket att göra innan. och det börjar jag med idag. det ska bestämmas utbildningar/kurser, ifall jag känner för att plugga. CV ska skrivas. och sen ska det packas inför helgen. och städas klart i rummet. men äh, de fixar jag ! 

best day ever

idag har jag en jättebra dag !! låter häftigare på engelska, i am having an awesome day. så idag är mitt självförtroende på topp, och det får jag ha. kl 14.00 var det dags för min livs första arbetsintervju! svettades lite mer än vanligt. mend det gick galant ! jag va en trevlig och social tjej så det skulle inte bli några problem ! hon frågade om jag kunde börja jobba nästa vecka, så på måndag kl 7.00 börjar jag!! det är ett extra-jobb men har ändå fått tider. 2 st nästa vecka och uppbokad vecka 8. känns så förbannat bra !! och det bästa är, "vi finns kvar när du kommer hem". YES. och jag har inte ens börjat där än. men det ska nog gå awesome det här !! men det här med att åka buss 6.10 en måndag... men det är bara att bita ihop. dags för ny arbetserfarenhet och nya saker att lära sig, såsom kassa och mer servering. det känns helt enkelt mycket bra!! och till råga på allt, jag har en bra hårdag. och jag ska träna, 2 ggr ikväll, dans och body pump. så hejrå! 

she's on top of the world

en bild ifrån i söndags. Http://idasfoton.se
förövrigt är det tisdag. igår hängde jag med min kära syster, tog mod till mig att ringa ett, för mig, jobbigt samtal. men jag klarade det ! och imon ska jag på mitt livs första arbetsintervju. något sånt. för ett extra-jobb. inte nervös, än. men förhoppnigsvis är självförtroendet på topp, vilket det är nu. har kommit igång lite mer med träningen, gör mina övningar som är inlagda i telefonen och gymkortet utnyttjas lite mer nu. plus dans o  simning nån gång då o då. och me detta säger jag godnatt.

something blue

helloooooooo söndag. lika trött idag som igår. helgen har bestått utav lite jobb, 3 st revy-föreställningar, där den sista gick bäst. kan ha berott på min sömnbrist. fredag bestod utav goda ostar, gott mousserande och en gin grape. mycket snack, vilket resulterade att jag hamnade i säng kl 4. för att gå upp vid 9. NEJ inte mänskligt. fick mina naglar gjorda, med påfågeltema, extremt långa ! inte hanterbart från min sida men bra blev de ! och idag, då har det minsann varit fotografering på schemat. kusinen drog ihop ett helg gäng med smink o frisyr, bröllopsfotografering deluxe. lite mer extremt. och vi fotade ute. det var kallt. allt jag behöver säga. men har sett några bilder o det ser bra ut ! kan faktiskt slänga upp lite bilder här, för omväxlingens skull. ikväll ska jag på bio, äntligen ska jag få se Django !! 

well hello

hallihallå! jag lever. har bara inget att säga, inget jätteviktigt. mer än att livet ser precis likadant ut som det gjorde förra året, i princip. den senaste veckan har jag hunnit med att vara barnvakt, färga håret, haft två föreställningar där den senaste gick awesome ! jag har hunnit med revyfest och en massa dans, har hunnit sova några extra timmar på söndagen, ätit Max-mat, planerat resan, tagit en dyr kopp te på condeco, tränat (!), med andra ord varit på ett pass på gymmet, har hunnit sätta igång med annan dans, tagit tag o gjort ett schema för hemma-träning, och nu, duschat. vilket innebär att jag kommer gå o lägga mig halv 11. för jag ska upp lite för tidigt imon, köra mamma till jobbet, och sen köra mig själv till jobbet, i ryssby. så inte så mycket har hänt, men mycket text har hunnits med. med detta sagt, god natt.

so come on and try me

hej hej hej. en otroligt bra hälsningsfras från scrubs. skulle nog säga att den dominerar därifrån. idag är det onsdag. en onsdag då jag vaknade upp alldeles för trött och alldeles för nyfärgat hår. jag är nöjd, men ge mig en vecka och det känns bättre. jobb hela dagen. varit o simmat (!!) så sakta men säkert byggs träningen upp. ska bara ta tag i mitt gymkort som ligger o dammar nånstans. åkte buss för första gången på väldigt länge, rätt trevligt faktiskt. hängt lite med chefen, fått tider för barnvakt. tänkte att, nemen det här blir väl bra veckor innan jag åker, inte så mycket o göra, jobba på. ack så fel jag fick. men jag ska inte klaga, jag gillar det ! barnvakt, jobb på lack, jobb på begravning, utflykt till Svenssons på lördag YES, så kan jag gotta mig i alla möbler till min framtida Skåne-lägenhet, och revy och revyfest. där har ni mina kommande dagar. få se om jag tittar in här. adios 

king of the world

den här veckan blir även den felvänd. med en ledig måndag som spenderades i Köpenhamn, underbara Köpenhamn. trots kallt och blåsigt och att vi gick vilse, hittade dock tillbaka efter en timmes gång. jag har träningsvärk idag. åt på Jensens, gick på Ripleys believe it or not, lite turistande. mysig dag ! avslutade med en tråkig tågresa hem. och idag minsann, då har jag fått ny fräsch hårfärg. känns gött ! nästa vecka vankas det fotografering, bröllopsfotografering med en twist. spännande. så lite fräscht hår kunde va bra när man ska va med på bild. och nu borde jag absolut ta tag i mitt rum, för det ser ut som någon har kastat in lite plastpåsar, kuddar, kartonger och disk. men först, ett avsnitt av Cougar town!

in the end

lätt att läsa, svårt att ta åt sig. är numera bakgrundsbild på telefonen.

seems like i've been running in the wrong direction

jobb jobb jobb. tog mi en välförtjänt sovmorgon idag, efter att ha blivit väckt 4 ggr och gått upp 1 gång. men 9 timmars arbete blev det minsann. begravning och mycket bra arbetskompisar (heter de så?) och chef. åt pizza i bilen hem, multitasking. tänker på resan, tänker på framtiden, tänker på vilken film jag vill se, tänker på att jag ska färga håret, tänker på att jag ska på ett möte, låter så pass flashigt, imon om en fotografering, en bröllopsfotografering med tema. spännande spännande. annars tänker jag rätt mycket, över lag. då är allt som det brukar, allt är på sin plats.

these things will never get out of my head

det här med nyårslöften, funkar de? är det inte samma varje år? det är viktnedgång, mer hälsosamt, göra saker som man vill själv, göra roliga saker, ta bort negativa tankr och personer runt om en som gör en negativ? iofs har jag inga sådana personer, jag umgås med de jag vill, och de jag trivs med. och det här med viktnedgång och hälsosamt, har haft samma mönster i tre år. under perioden feb/mars och fram till mitten av maj, då är det träning, äta efter Gi eller LCHF, vara duktig, se resultat, och inse att man faktiskt mår bra. sen kommer det, mitten av maj, då allt rasar. godiset kommer ifatt en, latheten kommer, skyller på jobb och noll fritid. sommarn kommer, vem vill gå på gymmet på sommarn? det är bara att inse att det aldrig kommer att hända mig. den där kroppen man hade några månader tidigare, den är borta, pga av lathet och ett invant mönster. det är lättare att tänka, att NU JÄVLAR ska det hålla i sig. men för min del är det bara tankar. men har numera godisförbud fram till den 24e feb. och eftersom ett träningsfreak ska me på resan, ska hon nog få ta o dra upp våra lata asses och göra något. det ska nog gå ! och ta bort negativa tankar, det kommer inte hända, eller rättare sagt få bort den här ångesten som har gnagit i kroppen sedan studenten. att aldrig riktigt veta. som, vad ska jag göra till sommarn, när jag är hemma ? vad händer till hösten ? men sådana tankar försöker jag få bort så mycket som möjligt, mitt nyårslöfte får väl bli lite att leva i nuet. har en tendens att alltid tänka steget före. typ så att jag redan planerar min nästa resa ? när jag inte ens kommit iväg på våran livs resa. carpe diem. och för att sätta upp ett hyfsat rimligt mål ska jag börja med träning den 8e januari, bara för att det kändes som ett bra datum. och nu när jag ändå tränar hyfsat mycket genom att stå på scen tre gg i veckan kanske man kan göra något åt kosten också ? och sen får väl det andra komma när det kommer. så några mål 2013 har jag inte direkt, mer än att jag ska besöka 4 nya länder. vilket jag också kommer göra, sådär då va de nyårslöftet fixat ! förra året hade jag även då halvorimliga mål, som absolut inte blev av. som att flytta hemifrån. sitter fortfarande i samma säng som jag suttit i i snart tre år. jag skulle besöka fem nya länder, jag besökte ett, men däremot reste jag, till länder jag varit innan och platser, men platser som inte går att tröttna på, då de känns som nya varenda gång jag är där. men nu är det ändå ett nytt år. få se vart jag sitter om exakt ett år. förhoppningsvis i en stuga i Åre eller en sekelskiftslägenhet i Malmö eller Lund. 

passenger

Vet inte om jag är helt efter, eller helt före alla andra, men gruppen/artisen Passenger. någon som känner till? herre min skapare vad bra musik, rösten texterna framförallt !! inte bara det här där kärlek är lyckligt och vackert. beskriver att kärlek inte är silicons och strap ons. Passenger – All The Little Lights lyssna för guds skull. Let her go, spelas på p3, kan vara en av de bästa låtarna just nu. 

4 yerars !

och bara för att inflika så här på kvällskvisten innan jag tar mitt tv-serier-avsnitt, tror det blir Scrubs till dagens ära, så igår, då blev min lille blogg 4 år. 01 januari 2008. det har hänt mycket på fyra år, de må jag säga ! och just precis insåg jag att jag fyller 21, iår. det känns gammalt... MEN jag får festa lagligt i Usa, så till hösten styr jag kosan 2 veckor till Florida. japp, jag är redan inne i min nästa resa innan jag börjat på min första. godnatt

all these important stuff

idag damp h&m-katalogen ner i brevlådan. shoppingsugen som man är, och särskilt när man minst inte får det, hittar man allt. MEN det som var det bästa är bikinisar. då jag äger en halv, ett par trosor. förutom någon gammal ful sak. för den enda jag trivts med försvann, blev snodd, någon annan får njuta av dena victoria's secret bikini. och inte fanns de i butik när föräldrarna var i usa. NEJ, så jag får glatt nöja mig med en från h&m, och det blir bra. för om några veckor, ja då åker jag till värmen. HERREGUD. några veckor, och caps lock blev de mycket av. och förövrigt, tror jag knappt att jag behöver säga att de va jobbigt o gå upp idag. jättejobbigt. sådär jobbigt att jag nästan somnade ståendes på jobbet. men jag överlevde, med att ta en lucnhrast på 4 timmar. och kvällen spenderades med min syster, snack och alldeles för dyr chokladmjölk.. kanske ett nyårslöfte? FIKA INTE!! och imon, då har jag godisförbud fram till att vi åker. sådär då är det sagt, och nu är det no turning back. så, redan torsdag imon. då ska julen ut !!!! jag som har haft julpynt sen mitten av november är trött på de. stay tuned. och nu ska jag fortsätta beställa biknisar, ja i plural, ska bara bestämma vilken färg, sen är det bara att klicka hem. GODNATT

new life

just de, tänkte skriva de här, eftersom jag vet att de som är nära mig läser det här. på tisdag, den 8e januari börjar mitt nya liv. det innebär, att inte köpa en godispåse för 54 kr, utnyttja det där gymkortet som ligger o dammar, äta bättre. för att va i bikiniform tills vi åker. och för att jag vill. SÅ, no turning back.

new years eve

då små mobilbilder från nyår. 2012s nyårslöfte var att ta mer kort. vet inte om jag uppfyllde det sådär jättebra. mobilen är dominerande, trots att jag köpt en ny bra kamera. MEN bjuder på de här. där jag är blek som aldrig förr, full och glad. gott nytt år

rise up

solen över Skillinge Hamn.

the end of another beginning

tisdag, känns som söndag. första dagen på nya året. och klyschig som man ska va, så kommer 2013 bli bättre än 2012. och det tror jag ändå. smider planer med min flodis, tror det lutar åt en tripp söderut. eller inte en tripp, en flytt. jag ska ut o resa, i 3 månader med mina bästa vänner. sen om vi överlever varandra, joo de gör vi. men, vi tar ett halvår i taget. och nyår, det var bra ! hade premiär med revyn, Svårschlaget, och det gick braaaaaaa! tyvärr har de gått bättre för min del, men ingen som såg, och we nailed it. bara 14 föreställningar kvar ! så nu är det fokus på revy o jobb. och jo, nyår, de fortsätter vi med. den blev fruktansvärt spontan. från att inte ha något speciellt att göra, jag o sara skulle äta 3 rätters. det slutade med några glas champagne, och förrätten som bestod av väldigt goda ostar. tog taxi till stan, gick på förfest med min bror och trevliga människor jag aldrig träffat innan. firade tolvslaget sittandes i en soffa och lyssna på musik, "aha är klockan 00.04?" drog sedan vidare till fest med systern, och tillbaka på förfesten som blev till efterfest. klockan 4, då var det dags att stänga av sina lurviga o dra sig hem. det här med att dricka vin, efter klockan 2 på natten, ingen bra ide. spenderade dagen i sängen, tills det blev mat på Koh Thai!! och en fet jävla godispåse från hemmakväll. och ett bad, i lavender-bubbel, och efterätt. ååh lyx. har mått förvånansvärt bra ändå. och jag borde nu ta o lägga mig. för imon börjar jag jobba igen. kvart över sju. GODNATT

RSS 2.0