hell of a weekend

hallihallå. jag har haft en förbannat bra helg. no doubt !! minibuss upp till STOCKHOLM med världens bästa dansgrupp. god mat, hotellvistelse och en förbannat bra uppladdning till streetstar danceschool challenge ! sen att vi inte gick vidare gör oss faktiskt inget. för vi gjorde en hell of a show. vi är iaf ihågkomna. det pratades om oss efter. man sticker lätt ut i paljetthotpants och bodys och rosa stolar bland alla streetdansare. ne helvete vad bra det gick. fick kommentar av vjn, "now i'm gonna look at chairs differently". och en utgång på Berns blev det på lördagkvällen. en kul kväll men med liite för mycket folk. och som vanligt har jag typ en dålig iphonebild.. så gick det med mitt nyårslöfte! och för att bevisa hur bra helgen var så somnade jag 18.00 igår. så jag har fått min en god 13 h sömn. och nu ska jag ta igen lite till, men först, betala räkningar !

good night sleep

ett litet sista söndagsinlägg såhär innan jag lägger mig i sängen med en kopp te och patrik sjöbergs bok. nu har träningen satt igång på allvar. tillbaka till 9 timmars träning i veckan. ibland mer ibland mindre. musklerna börja komma tillbaka och dessutom synas. i love it. så kan väl hoppas att det här drar igång min träningsmotivation ännu mer så jag kan fortsätta va vältränad! så med det säger jag god natt, vaknar upp till en ny vecka och inser att jag kan säga nästa vecka åker vi till miami. GOD NATT

olympus xz-1

snart löning. trooor jag ska slå till på en sån här, har vart inne på en canon g12, men eftersom den här är i samma klass och jag alltid har haft olympus så trivs jag helt enkelt med det. bra billigare dessutom. behöver en bra kamera till miami. min lilla är för dålig och min systemkamera är inget jag längre orkar gå runt o bära på.

wild one

har haft en otroligt bra dag! just sayin'. alla bekymmer som bortblåsta. en heldag med dansgänget. en vecka kvar!!!! träning 10.00, fotografering, tre h sminkkurs på make up store. god mat på Båten och kvällsfika på condeco. kan knappt bli en bättre lördag. så därför avslutar jag den här lördagen i min säng, med diverse tidningar och tänker lite extra på framtiden. GODNATT

sometimes

insåg precis att om en vecka sitter vi på ett hotellrum i Solna och är sjuukt nervösa. om två veckor festar vi för sista gången på ett tag i småland. för om 16 dagar sitter jag o anna på ett flyg till miami. o helvete vad bra det känns. och sen har jag även insett att jag inte har så jättemycket kläder. typ två par snygga shorts. men desto mer skor. så frågan är om jag tar med mig lite kläder och köper resten over there. okej då, kommer jag göra ändå. och mitt emellan alla dessa tankar kollar jag på Miss Universe. Den dagen jag står och ler som en idiot i en inövad pose, då... (kommer inte på nåt bra). men allt ser fake ut, men snygga kroppar har de iaf. så där har ni min fredagkväll. träning och andra kul grejer står på schemat !

no worries

ja men livet rullar väl på. känner en inre stress. sån stress jag fick när jag hade 15 läxor o prov i gymnasiet. o jag gillar det inte. kan va för att det är 15 grejer som ska göras. jag har ångest inför framtiden. åldersnoja. lite sånt där som gror inom mig. men det som lyser upp tillvaron är underbart gulliga och duktiga barn på dansen idag. när man får fina kort där det står hej linnea, vi har längtat efter dig, äntligen får vi träffa dig. (med en heeelt annan stavning från en 6åring). och ett sjukt bra zumbapass. träningsvärken kom redan under träningen. och imon är det helg. och då händer det bra grejer. så visst, ljusglimtar finns det mitt i alla stress. typ tävling och stockholm nästa vecka. fucking miami om 16 dagar. åh jo, livet är nog helt okej ändå.

i'm having a day from hell

har haft en helvetes dag rent ut sagt. så har väl mest gått runt som ett nervvrak. på jobbet o hemma. men fick en hel del gjort. och i ren depression traskade jag (ja, jag gick) ner till solariet o solade 10 min. imon har jag säkerligen bränt mig. från en sak till en annan, har stooorstädat garderoben. inget damm någonstans. känns skönt. dock har jag knappt några kläder.. och nu såhär innan läggdags så fick jag reda på en himla fin nyhet. det är på riktigt. tihi. no more can say i nuläget. osammanhängande det här blev. men god natt!

Finally

tänkte det här me o lägga mig tidigt skulle va en bra idé. istället ligger jag här med huvudet fullpeppat med självdisciplin. sen att jag knappt har det i verkligheten är en sak jag får jobba på. Men idag jobbade jag hemifrån o det gick awesome!! men idag har jag även hunnit med ett bra styrkepass, o dansat i en timme med Nicole. We are on fire! O imon blir det löpning. Just nu känns det förbannat bra!


true happiness

egentligen sitter jag i en för stor tshirt, blött hår under handduken och mascara över hela ansiktet. men det är ingen som ser. har haft en heldag på ikea med anna o tilda! himla trevligt och grejer kom jag minsann hem med. tyg o kuddar. vuxenpoängen kommer krypandes. imon väntar en ny jobbvecka och även dansen sätter igång på riktigt! och idag är det tre veckor tills vi åker. TRE veckor. plus att om mindre än TVÅ veckor är vi i stockholm och tävlar i dans!! (och vinner) GOD NATT

looks like it

mitt påslakan.och jag ska så krypa ner under mitt duntäcke o sooooova. hela. natten. samtidigt som jag grubblar över livets mysterium. typ att jag SKA ha beachkroppen till sommarn. och så är det. så nu hoppas vi att jag har lite självbehärskning!

just another day

sängläge. hundvakt. ett o annat glas vatten. Vänner på tvn. min lördag, för igår var det utgång! en rolig förfest hos Malin, och en himla bra utgång. få timmars sömn, har tagits igen på eftermiddan. och kvällen ser inte ut att bli bättre. ska lämna hunden. uuh, lite händelse. så med det säger jag hej då.

pk 22

fint. pk 22. de skulle sitta fint på en takterass med utsikt över Manhattan.

a daily reminder

50x70. den står numera på mitt golv jämte min fina KENTtavla

word

word.

rörstrand; filippa k

oj jag vad jag behöver de. vecka 5 lanseras de

awesomeness

lite egen designat så här på kvällskvisten. god natt

7 o'clock

nu kliar det i fingrarna igen. det här är en liten peak på vad jag tänkte ta tag i o göra. ska bara ta in mig till panduro o sedan en platta. när man inte har råd o köpa dyra designgrejer får man minsann ta o göra de själv.

what is rock n roll

heeeej. vaknade upp i byn ryssby, åt god frukost innehållande färskpressad juice. har hunnit gå på stan med min kära mamma, fått vuxenpoäng genom att köpa ett påslakan set. fikat mig alldeles för mätt och stått o fingrat på handdukar. inte ens ett linnet linne fick följa med, ville hellre ha inredning. och ikväll blir det mat och kanske ett eller två glas vin.

one two three

hade en förbannat trevlig kväll igår med tilda på deluxe. twistade o dansade bugg, drack öl o drinkar, fann den sanna glädjen i skadeglädje. en mindre rolig förmiddag på jobbet. med lite lätt huvudvärk så stod jag ändå o grundade. sen en liten eftermiddagstur till Svenssons med pappa. hämtade hem våra Ghost-stolar o helvete vad fina de är. så en står numera i mitt rum, tills vidare......... o nu har jag fått för mig att göra om i rummet, så det är mitt fredagsnöje innan jag tar mig ut till Ryssby!

there will be no sunlight

några höjdpunkter ifrån 2011. ett förbannat bra år må jag säga. mycket studentfester, vilka fester, så underbart. gick på två fina baler. båda underbar på olika sätt. och studenten. klippt av mig håret. haft en underbar vecka på magaluf. och allt annat som har hänt. peace & love. äckliga och trötta och fulla. en vecka jag absolut inte ville åka hem. öland och fina konserter. festkväll i båstad. var och varannan onsdag på terrassen. bra midsommar i halmstad. börjat mitt riktiga liv, heltidsjobb. London, stockholm göteborg. och på mer djupare plan så har jag börjat fundera över mitt liv. det går sådär. iår har jag hunnit bli grundlurad i kärlek. men inte blivit kär. men ändå, så tror jag på något sätt att den har kommit. så med det sentimentala avslutar jag det här.

2012

tackar gudarna för min nyår. inte någonsin i mina 19 åriga levnadsår har jag haft en bra nyår, förräns nu. för helvete vilken bra kväll, minus maten, för den va äcklig. men mycket champagne och tequila sunrise, två olika uteställen, lika bra båda två. så vi kan säga såhär. jag har satt ribban för 2012. och om det stämmer, så kommer det här året bli lite mer crazy än förra året. jag tror på det. och annars har vi levt som kungar på scandic crown. bubbelpool och bastu på nyårsafton. ligga halvdöda i världens bästa hotellsäng, mycket disneychannel och pizza hut några gånger. så TACK för en av de bästa helgerna och för det bästa nyåret.

RSS 2.0