090822

idag åkte vi ut till Brooklyn, tog tunnelbana och åt frukost på ett mysigt café. feta pannkakor m sirap och färsk frukt, mycket gott. gick utmed hudson river och gick i brooklyn heights, mysigt var det. och varmt. åkte tillbaka till manhattan och gick i battery park och gick upp till ground zero. köpte tre par calvin klein trosor på century21, som förövrigt är en hemsk affär. åkte upp till macy's sen och åt där. sen gick vi lite i affärer där. köpte 5 par converse, till andra, sen två toppar på gap. och ett rouge från covergirl, två läppglans och två par trosor från victoria's secret. det känns som om man inte köper mycket, men det blir mer när man radar upp allt. nu är det väl egentligen bara ett par converse till mig själv, sen har jag nog allt jag vill ha. 
imon är det sista dagen! då blir det central park, times square, och ska äta på max brenner! LOVE IT! 

Linnea

090821

ännu en dag i hettan.
jag mamma och pappa gick runt i Chintown och i Soho på förmiddagen, åt en mycket god frukost! pannkakor m chocolate chips och syrap. tur man inte äter sånt varje dag. tog taxi upp t Grand central och mötte anna vid 12. jag och anna åkte tunnelbana till hotellet, tog en dusch, det är varmt redan vid åtta här, sen gick vi ut och började shoppa. gick runt i typ 7 timmar. har lagom ont i fötterna. det blev en del. och varmt så in i helvete fram till fyra. sen åt vi italienskt, och då börjar det bli oväder och regna och nästan så att man frös. vädret ändrar sig mycket, men sen blev det varmt igen.
köpte en paljettkjol, ÄNTLIGEN! en svart kavaj, sån jag letat efter, fem armband, varav tre köpte på gatan, och två på forever21. en grå tshirt, ett svart linne m knappar, en marc jacobs nyckelring (haha), en paljettmössa, lr nåt liknande, ett halsband, en ring, ensvart pashimnasjal, ett skärp, en plånbok, en grå tjocktröja m mimmie mouse på. har nog glömt nåt litet, men det blev en del. och nu är det smink kvar som ska köpas, en guldig casioklocka förmodligen ett par svarta klassiska converse. underkläder, något randigt och en ralph lauren skjorta i guess. hoppas pengarna räcker bara, haha. 

Linnea

090820

snart är det fredag. har snart vart här en vecka, my god tiden går fort. men vi va i staden Providence och sov en natt, en liten mysig stad. åkte vidare till Cape Cod igår, onsdag, en riktig hamnby, skulle åkt över till en ö som heter Martha's vineyard, men det kostade 500 spänn/person, pretty expensive. så vi tog en 1h timmars båttur, med lite info om Kennedy familjen, då JKFjunior kraschade där och typ hela Kennedy familjen har hus där. även han som startade Gap och andra kedjor. åkte vidare till Boston sen. wow, vilken stad! ashärlig. varmt och mysigt. gick runt på kvällen, åt asgod italiensk mat. blev dock väldigt mätt efter det, men det var det värt. och idag, torsdag, åkte vi till Cambridge och kollade på Harvardområdet, hittade aldrig "huvudbyggnaden", men vi såg en del av det. sen var det bilkö i nästan 2h pga av en bilolycka, mindre roligt. så satt i bilen i 5h idag ungefär. lämnade tillbaka bilen, åkte till annas värdfamilj, hämtade resten av väskorna och sen tog jag mamma och pappa tåget in till Manhattan, anna kommer imon. vi bor typ mitt i Chinatown, med en stor bro, vet inte vad den heter än, precis utanför, fast vi har iaf fönstret nedanför bron som tur är. för där kör både bilar och tåg. åt italienskt idag me, lasagne för min del. har hittat min drömklocka me, den guldiga digitala casio, hörde inte var den kostade, men den är inte äkta, så får pruta lite imon. och imon ska vi gå på upper east side, blir nog shopping imon, bara jag och anna, skönt det.
sitter och kollar på disney channel, haha.


förmodligen den sötaste hunden ever, lily.sällskapsjuk som attan, och den ville "mysa" hela tiden. haha.

jag anna och mamma på cheesecake factory.

jag i boston

Linnea 

090818

för ett år sen lämnade jag och pappa min syster på kastrup. för att hon skulle åka t new york, och va au pair. nu ett år senare sitter vi hos annas värdfamilj. tänk att ett år kan gå så fort. 
anna och pappa hämtar vår hyrbil, sen ska vi åka 2.5h upp t byn (?) Bethel, där Woodstock festivalen hölls för 40 år sen, precis idag. mellan den 15-18e augusti 1969. sen blir det 3h bil, om inte mer, till Providence, där vi ska bo en natt, precis vid havet och stranden. sen får vi se vart vi hamnar. 
och fick förövrigt harper's bazaar av värdmamman lisa, som hade läst ut den. awesome!! och tidingen är awesome! haha. 


the fall issue

Linnea

hangover

sitter och kollar på hangover, älskar jag den filmen eller! indeed.
förövrigt så är klockan bara tio i tio här. igår reste vi hela dan. 8h flyg, tog lång tid att gå igenom tullen, och vi sov förövrigt i det minsta hotellrummet jag vart i på arlanda, men sen stod anna på Newark's flygplats! och då slog värmen till, tropisk hetta och 35 grader!! tog lång tid att åka t scarsdale, det va bilkö överallt. kom iaf fram t slut, och på kvällen blev det en riktig amerikans barbecue m annas värdfamilj, riktigt trevlig familj. och gott var det, awesome cheeseburgare! mysigt område bor de i också, typisk amerikanskt. 
och idag vaknade vi runt 8, åkte bil sen hela dan, till white plains och stamford. åkte t bla affären marshalls, SKOR! hittade dock inga tyvärr, eller många snygga, men det blev inget köp. men det blev ett par röda höga converse i en annan affär. they're gorgeous! sen blev det stamford mall, där de har öppnat ett xxl forever21. tvåvånings affär, underbart. och den va organiserad också. och jag hittade de gråa skorna jag ville ha!!!!! det fanns bara två par och de fanns i min storlek. yes! blev en blommig klänning, en rutig flanell skogshyggarskjorta och en ring. på old navy hittade jag ett snyggt vitt linne m knappar, för typ 50 spänn. och till sist, en tandblekning till, fick en av anna, ett rött nagellack från O.P.I, kostar bara 70 spänn här, 150 hemma!, och ett silvergrått nagellack. och i white plains åt vi på cheesecake factory, älskar deras mat!! blev nachos m cheddarcheese t förrätt, fruktansvärt mättande, sen pasta carbonara, åt inte alltför mycket, och cheesecake t efterrätt. mådde lagom bra sen.
och vi åt pizzaslices och ribs m familjen ikväll. skulle egentligen ha sett på bio i deras trädgård, de har uppblåsbar bioduk och sånt, men så va pumpen sönder, synd, för hade vart kul. 
och imon börjar vår roadtrip, som ska vara till torsdag, då vi bor på manhattan de fyra sista nätterna. men vårt första stopp blir staden Bethel, där Woodstockfestivalen hölls för 40 år sen. sen drar vi vidare upp t boston, tror jag, eller vi ska sova i providence, sen vet jag inte, cape cod blir det m. 

och stockholm åkte jag ju till i torsdags också. jossan och joo mötte upp mig på stationen och vi tog djurgårdsfärjan till Gröna Lund. va där hela dan, fram till elva. hade riktigt kul, deras kompis chatrine va också med. de fick upp mig i katapulten!! skrek rätt mycket åt de när vi satt längst upp och bara väntade på att få åka ner! OMG, hemskt var det. åkte bergochdalbanorna me, riktigt kul. och på fredagen åkte vi in t stan, gick där några timmar, köpte bara ett armband, och sen "ingridienser" till att göra egna armband, och de blev snygga! åkte t åkersberga på kvällen, och umgicks m jossans kompisar. trevligt. och på lördagen sov vi lääänge. hyrde en shopaholics bekännelser, bra tycker jag, och kollade delar ur zack and miri make a porno, den är så jävla rolig! sen skjutsade de ut mig till arlanda. hade riktigt kul m jossan och joo de tre dagarna jag var där! as att vi bor så långt ifrån. 

en liten historia vad jag gjort de senaste dagarna. 

skorna!

Linnea


laughing with

idag målade jag klart staketet, hurra! eller halva, tog bara (!) 50 timmar. blä.
och tog bort missfärgning från limmet på tråden jag har i käften, bra det me.
och imon åker jag till mina bästa 08or johanna och jossan! efter ankomsten blir det gröna lund!
awesome! aldrig vart där. och åker hem sent. fredag, inget planerat än, bara fest på kvällen. och lördag samma sak.
fast då åker jag till arlanda på kvällen. möter upp mamma och pappa, vi checkar in på hotellet. och på söndag förmiddag, runt 11.00 går flyget t new york! yay.
och kan upplysa er om att jag faktiskt packat lätt. den är inte ens full resväskan, mycket bra för att vara mig.
ska fixa det sista, om jag kommer på något, och kolla lite scrubs innan jag somnar!

bild från när de var i alvesta, jan '09
Linnea

sex on fire

jag har bestämt mig för att jag ska beställa lite från forever21 t min syster, så jag slipper frakten hem till sverige, och verkligen får grejerna jag vill ha som jag hittat! awesome. billigt me.

lite grejer:

de skorna ska jag ha, no matter what.



där är något av det jag hittat. får se om det blir klännigarna, känns bättre å ha prövat de innan.

you wish

jobbade lite smått idag också. har fruktansvärt ont i ryggen, och int i rumpan, då jag sitter på en liten vit plasthink hela dagarna. men imon är det klart!! så härligt.
va me becka en stund på eftermiddagen. sen blev det att va hos andersson resten av kvällen m elin emelie viktor och ovesson! riktigt kul. bakade chokladmuffins, glömde dock smöret! haha smart gjort.

linnea

the lovely city

new york.
shopping i massor.
söta klänningar och snygga skor från forever 21.
billiga skor från en outlet m steve madden skor.
2 par converse t mig, till priset av ett par i sverige.
utnyttja syrrans 20 % på hollister.
kolla in snygga modellkillar på abercrombie & fitch, även hollister.
äta (förhoppningsvis) den godaste cheeseburgaren ever.
äta sig fruktansvärt mätt på cheesecake factory.
äta bagels och creme cheese t frukost, och färsk apelsinjuice.
shoppa billiga småprylar från marc by marc jacobs.
köpa fejkade solglasögon och fejkade klockor i china town.
åka runt i scarsdale och white plains.
bila t buffalo, (blir inget kanada) se woodstock på vägen
och annat fint, vattenfall och höga berg.
bo på tre olika ställen under vår vecka. scarsdale, buffalo och manhattan.
jag älskar new york.
och på söndag är vi där igen!

love, linnea

it's hard to look innocent

idag jobbade jag i 8 f*cking timmar. lagom ont i ryggen, lagom målafärgad, lagom äcklad av alla småkryp.
och imon ska jag upp vid halv nio och börja måla igen. blev inget malmö, då hela familjen blivit sjuk efter en vecka i cypern.
inte lika kul. men hinner måla mer.
var och åt på spåren idag! en liten avskedsmiddag m elin! då hon åker t london i 4 månader, hon åker samma dag jag kommer hem!! illa illa. ska iaf åka över och träffa henne i oktober !
och på torsdag träffar jag johanna och jussis igen!! det var över en vecka sen vi träffades, men ändå saknar jag de! för att sen inte veta när vi ses igen, sorligt! 50 mil är för långt. och på söndag träffade jag min syster!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh herregud. det var längesen, inte sen i december!
och snart flyttar hon hem! då blir jag lycklig. att vi kan ta våra "snacka skit och kolla på satc" - stunder i hennes rum! hon flyttar väl hemifrån snart, men ändå! ta en runda m bilen och bara köra. som vi gjorde förra året, april tror jag det va. köpte mat på mcd, åkte långt ut på en ö, och bara körde bil. såna stunder vill jag ha igen! så hon får inte flytta långt!
men det ska bli så kul att ha henne hemma igen!


jag och syster! <3

I'm a natural disaster

veckorna bara går.
förra veckan var 08orna här, hade det awesome! sov och kollade på film var det vi gjorde.
och denna veckan har jag målat för fullt. två omgångar till ska det målas på ena sidan. sen är 2/4 av staketet klart. får väl fortsätta nästa år. var på bio i onsdags kväll, Brüno. jävla vad jag garvade, helt sjuk film! min humor helt klart.
tog ledigt igår, sov länge, och tog lite lång tid på mig att göar mig iordning och duscha. åkte ut t gemla vid ett, var hos min klasskompis sara och firade henne, åt mat och tårta och hade trevligt. åkte in t växjö vid 4, gick ltie på stan, väntade i en och en halvtimme på att rix fmfestivalen skulle börja. och bäst var helt klart hassle! vem annars ?
efter gick vi bara runt på stan, träffade folk, även folk jag inte sett på väldigt länge. kul kul.
kollade när bullet spelade, och åkte hem efter det. och idag vakande jag med kramp i benen, efter igår. inte lika kul.
och ikväll blir det fest! yes.

Linnea

i'm having a good time

om två veckor åker jag mamma och pappa till new york, och träffar min underbara syster! har förövrigt inte träffat henne sen i december!! men snart flyttar hon hem igen.
det är den 2e augusti, min namnsdag, KARIN.
iaf, igår hade vi tjejkväll hos sofie, firade rebecka, martina och sofie. spelade ölspelet, drack vin, och hade trevligt. och roligare blev det. haha. kom hem vid 3, alldeles för sent, för att sedan gå upp vid 7 imorse.
halv åtta gick bilen mot helsingborg m pappa. kom dit lite innan tio, så vi satte oss i hamnen och fikade, mycket fint.
sen åkte vi till antikmässan. gick runt där i 3-4 timmar. riktigt kul. och hittade apsnygga möbler, som jag ska köpa när jag flyttar hemmifrån, teakmöbler. hittade en skjutbyrå, lr vad det heter, den kostade dock 40000. inte lika kul. hittade en liknande för 3000. lite rimligare. stig lindberg hittade jag också. goddamnit vad fina grejer han har gjort, lite dyra bara. men nåt ska jag ha. såg en tavla för 1.5 miljon, inget märkvärdigt med det, pappa skulle göra en likadan tyckte han.
men efter mässan åkte vi till Väla centrum. jag köpte ett par svarta cykelbyxor, och fick en jeansskjorta från gina av pappa. som en namnsdagspresent kom vi på sen. var även på älgsafari, HAHA. även bisonoxar. men det var lite småkul, har man vart på det iaf.
och när vi kom hem cyklade jag och pappa en runda, han lämnade ut lappar om golftävling.
och annars har jag inte gjort så mycket ikväll. blev lite scrubs, vilket jag ska fortsätta med nu.

en stig lindberg vas. ca 3000.

Linnea

RSS 2.0