dream come true

Det finns vissa grejer som snurrar runt i mitt huvud just nu. och det är inga värdsliga problem, de stoppa jag undan för ett tag, utan det är, vad vill jag ha för lägenhet? vad vill jag ha för soffa, ska jag lägga lite extra pengar på en soffa fr svenssons istället för ikea? ska jag ha ett matsalsbord, eller inte ? klart jag vill ha det iofs, så att jag kan ha de stolarna jag drömmer om. och den där fåtöljen som har funnits i mitt huvud många många år, finns på blocket, för ca 11 000 kr. tur då att ikea tycker det är en bra ide att "ta" designen fån dyra möbler och göra den till en tiondel av priset. om nu fåtöljen finns kvar vill säga. en i 50-talsstil och ljust tyg. någon som känner igen den? sen funderar jag på om jag ska ha vita väggar,ljust ljust gråa väggar eller kanske en liten pastellig grön färg i köket ? sånt här kan jag fundera på enda till den dagen då jag faktiskt har köpt en lägenhet. tills dess, synar jag blocket, tradera, bukowskis, och hemnet. på återseende, om mitt förlorade hopp om mänsligheten.

the dream

ungefär NU vill jag ha extra pengar och en lägenhet. ideerna som flödar i mitt huvud just nu, måste komma ut, på riktigt. det är den där fåtöljen jag har letat efter, som har en saftig prislapp, men som tur väl finns för ett billigare pris, från ett annat märke. det är den ljusljusgråa soffan på svenssons, mitt soffbord som ligger i en kartong och väntar på att få packas upp. drömmen om y-stolarna, en till stringhylla och lampan flos som inte går att bli fel. och vet ni vad? om jag ger faaaaan i att spara pengar efter usa, så kommer jag ha flytt boet innan året är slut, i min egen lägenhet.

i'm gonna marry the night

nemen hörrni, ni få läsare, nu var det minsann ett tag sen. flera veckor faktiskt. vad har hänt sen sist? jag har träffat min kärlek efter två månader ifrån varann, haft två riktigt bra veckor i Vietnamn. där jag minst sagt kommer åka tillbaka till, många gånger. dels för att det finns så mycket mer att se, och sen var det trevligt folk, om jag ska jämföra med andra länder i sydostasien. när jag stod i kön för att checka in på kastrup, och jag tittade i mitt pass, där och då bestämde jag mig för att aldrig sluta resa. och det kommer jag aldrig att göra. nu känns det som att mina livsplaner är på en helt annan nivå. just nu gör det inget att jag inte har några pengar sparade, jag har lagt de på resor, resor som jag kommer bära med mig, alltid. men just NU, så är jag tillbaka på jobbet, och jag trivs, otroligt bra. att komma till jobbet och få kramar och att de är uppriktigt glada att se mig, då blir jag otroligt glad. för jag är glada att se dem också. nu är det dags att börja spara inför nästa resa. CALI fucking FORNIA. våra hotell/hostel är bokade, BRITNEY SPEARS i Las vegas och Alcatraz. bara Grand Canyon kvar, sen är jag nöjd.
Vi hörs snart igen, nu kurrar magen.

RSS 2.0