million little pieces


resultat under dagen
idag blev en dag med fotande. va med min kusin när hon fotograferade och det fick min att inse att jag älskar att fotografera, så jag drog med kjellberg ut på en långrunda i bilen och fotade en hel del. 30 seconds to mars, this is war spelades flitigt i bilen, på högsta volym, och oss sjungande på högsta volym. även en liten runda in till växjö för att köpa godis (då är det akut sockerbehov), det va stängt överallt i alvesta.. och en latte på max. och avslutade kvällen med baksmällan.
Linnea

kings and queens

dagarna bara flyger iväg, nu är det fredag igen. dansat flera timmar om dagen och lite pilatesträning har det blivit. och barnvakt har jag också hunnit med. och lyssnat på 30 seconds to mars. jag är kär. helt underbart bra. och det bästa är att vi ska se de i london den 30e november. FRICKING AWESOME.
Linnea

from yesterday

FYFAN VAD DET VAR BRA IGÅR!!!
thirty seconds to mars. jag ska gifta mig med jared leto. går inte beskriva vilken grym konsert det var!

kings and queens

om ungefär 8 timmar går bilen upp till göteborg med tilda och becka! där uppe möter vi upp stockholmarna och det är dags för PIER PRESSURE!! äntligen!! ska få lyssna på skön sång från 30 seconds to mars följt av paramore och johnossi. ÅH LYCKA!!

linnea

shoulder pattern

det sista jag gjorde innan sommarlovet på textilen va att så en vit kavaj. och jag blev rätt nöjd faktiskt. den är lite för stor och det är några små detaljer som kan ändras. och den där randiga tröjan från hm med axeldetaljer som varannan tjej har, jag också, den har jag tröttnat på, har använt den två gånger och det räcker. dessutom gick jag in i en spik andra gången jag använde den, så nu är det även ett hål i tröjan. ne då hämtade jag sprätten igår och tog bort detaljerna. så nu har jag en vanlig randig söndrig tshirt. och axeldetaljerna satte jag på min kavaj, och vips blev det nåt helt annat! ska nog sätta fast på min svarta och köra på pumps till det till helgen.
Linnea

sans soleil

för ungefär ett dygn sen var jag också vaken. och då va energin igång. jag dammade av lite plagg, sprättade upp lite plagg, och började prova. så vid kl 2 står jag och fotar i mitt rum, både photobooth och med kameran. och det är ju inte världens kvalité för att jag inte "orkade" hämtade systemkameran..
Linnea

white sparrows

inspiration från diverse bloggar.

down

har spenderat en heldag i linköping hos min syster och med mamma. gått på stan, ÄNTLIGEN hittat ett par snygga svarta skinnpumps för 229:- och en bas tshirt från monki. åt god thaimat och tog en cider på uteserveringen. helt okej faktiskt.
håller på och rensa och städa mitt rum, och det är med STOR glädje som jag slänger alla matte och medicinska grundkurspapper! ren lycka, och skolböckerna ska jag också gömma, för att inte ägna en minut åt skolan.
Linnea

fashion

jag lyckades haffa ett par apsnygga sandaler från fashion against aids (okej, jag va uppe kl 6 på morgonen när de släpptes) och i fredags kom de. galet snygga. så kan det bli lite sommarvärme så jag kan använda de?

white is the new black

två vacka vänner i mitt ansikte, en sitter på kinden, en i pannan.
och insåg igår hur coolt det är med vitt nagellack. så efter tre lager nagellack blev det den där rätta, nästan lite självlysande nyansen av vitt på mina naglar.

kent

okej, HUR underbart är det att KENT släpper sitt nionde album den 30e juni?! förbannat underbart!!
åh älskar redan de nya låtarna som släpptes idag. gamla ullevi och skisser för sommaren.
MMMMH.

silence

en fika på stan med sara och becka med planering inför höstens dans. mycket trevligt. hem en runda och lacka möbler. in till stan igen och möta upp emelie sen blev det sex and the city 2. den va inte riktigt satc, för lite sex och för lite stan. men ändå sevärd, det är ju ändå satc. jag som sett serien typ 5 gånger..
hämta upp becka och vi körde runt i växjö. virrade bort oss lite, försökte hitta en bensinmack och sen hamnade vi ute på kronobergs slottsruin. en liten stund sen kom myggen..
och imon bär det av till linköping och kära syster!
Linnea

some old shit

fan vad det är roligt att kolla gamla inlägg och kolla gamla bilder.
ett vanlig ilandsproblem i början av 2008 va aggerssionen mot bilddagboken. när det där lilla rutan "hög belastning" kommer upp. eller att folk bara lägger in google bilder.. HAHAH.
och en massa guitar hero spelande hos andersson var det också.
och smilisar efter varenda mening.
tur man ändras iaf.
men från januari 2008 har jag hunnit med 2 branäs resor 2 New York resor. en språkresa till england. österrike resa. slutat nian, börjar gymnasiet på john bauer, hoppas av JB och börja på katedral es Dans i världens bästa klass! fyllt 16, 17 och 18!! tagit körkort. mycket festande under senaste tiden. och mycket annat, sådant oväsentligt som man skriver bara för att.
nian. tandställning, och andersson i svart hår.

isabel och jag i nian, i våra avslutningströjor.

Linnea

rock n roll

vilken go helg. vet inte när jag hade en "ogo" helg senast.
förfest på väster i stan med sköna grabs, sen limousintaxi upp till norr till brorsan. gå fort som fan ner till stan, flörta in sig med rätt personer i kön till loft och inga problem att komma in där. hade en grym kväll, lite föör mycket folk, men äh, kul som fan ändå med mycket dans.
lördagen, drog till stan med anna och becka i bilen, hämtade carro och gjorde lite ärenden och sen ut till åryd till tilda! patrik och linus var även där. chillade, åt mat, kollade på en dubbad djungel george, somnade, lekte knopp mot kropp (?). körde från åryd vid tolv, lämnade carro i stan. jag anna becka och patrik gick runt i växjö och var allmänt coola. patrik stack hem och vi andra tre hämtade bilen och körde runt lite överallt i växjö. skrämde upp oss rejält när vi råkade köra in på en cykelbana, haha. körde hem en full bror som köpt mycket pommes som han va snäll och lämnade kvar, så vi gick till donken och köpte en massa dip (hon skrattade i kassan). hem till alvesta, lämna av becka, byta bil och sen köra hem anna till ryssby! en mysig liten roadtrip, kom hem vid halv fyra. somnade gott sen.
trött som fan hela dan. vart på gammelsmormors 90 årskalas. och hela kvällen har jag degat vid datorn. när jag egentligen borde scannat bilder, städa hos fiskarna och städa rummet. men nej sånt kan man göra nån annan dag.
och gud vad jag skrev nu.
blir lite fler småinlägg sen ist. det tar upp hela sidan annars..

Linnea

YEEEEEEAH

KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

from the bottle of the world

inne på sista veckan nu. och vilken helg det har varit! det är typ det enda jag skriver om. mina helger. men det är väl bara helg hela tiden, vart tar veckorna vägen?
va barnvakt i fredags, kom lite hastigt, men mysigt va det, filmtittande och dataspelande.
och i lördags bjöd jag ellen på drink här hemma och vi förfestade och drog sedan in till stan och där mötte vi upp tora och vi stack till oleo. och jävlar vilken kväll det blev. ock så en vanlig mening jag skriver, men det går aldrig fel! jag och ellen ihop.. efter stan drog vi hem till mig och efterfestade lite. riktigt kul.
Linnea

lobster

fyfan vilken underbar dag. den började dock inte lika bra, men sen gick den uppåt.
ett mvg i sceniska, awesome! spenderade en timme inne på bik bok, KAOS. men kom ut med ett par vita shorts med guldknappar och en marinblå body. nu har jag kläder till fester längre fram.
simon fixade körkortet! han hämtade mig och tog donken två gånger, mcdrive på samarkand och norremark. sen stek vid växjösjön med mina favoriter! och jo visst brände man sig. det går inte undvika..
dags för katedrals bal. alla va riktigt fina och inser nu att det bara är ett år kvar..
och avslutade kvällen med tacos hemma hos carro. hur gött som helst! kan värmen stanna kvar till helgen?!
Linnea

cns

okej, vill jag ta min medicinsk grundkurs bok, ställa mig på balkongen och sikta ner mot ån, och kasta ner den? svar ja! får inte in fanskapet i huvudet och har prov imon på ca 40 sidor och apmånga anteckningar. vi har väl typ 5 olika nervsystem och en jävla massa annat skit i huvudet. ja vi kan tänka och vi får sjukdomar som skadar hjärna. åh nu kan jag det.. GAAAH och att jag aldrig lär mig att plugga i tid.

Linnea

RSS 2.0