climax

svettigt zumbapass! långt jobbpass. x antal skärsår på händer och fingrar. och imon är det helg. helvete i satan vad gött! tänkte att jag skulle försöka decka i sängen innan halv elva idag. få se hur det går.

999

PRAISE THE LORD. tack Kent, för världens bästa musik. LP:n är förhandsbokad, den kommer utan tvekan sitta fint på min tavellist.

bonjour mon amie

en helg som absolut ingen annan. har tagit det förbannat lugnt. dels har jag somnat innan kl 11 en lördagkväll (för att sedan bli väckt några gånger under nattens gång). plus att kl 10.00 en lördagmorgon var jag på gymmet, och det mina vänner, det har aldrig hänt innan.
och jag avslutar detta lilla inlägg med att PRISA SKATTEÅTEBÄRINGEN (om det nu heter så). för nu jävlar kan jag åka till PARIS. åh nu är livet bra igen.

some die young

helloooooooo. här sitter jag en torsdagkväll. det va väl nyss fredag, eller? för förra fredagen va en otroligt bra fredag. 4 krogar och PM med chefen. sen att huvudvärken skulle slå till dagen efter hade jag inte tänkt på. champagne är en förädisk dryck. utgång senare på lördagkvällen också. himla bra faktiskt.
och som alla veckor går de alltid för fort. de flyter in i varandra. den här veckan har jag varit en dag före hela tiden. två gympass, ett joggingpass och idag ett sjukt jobbigt zumbapass. pass pass pass. nu börjar det synas på kroppen, nästan all usafett är borta. hehe. ne, ska fortsätta med min livsfilosofier jag har i mitt huvud, ta en dusch och sova tidigt (kommer aldrig gå) för imon är jag på gymmet 05.45. GODNATT

why

hey hey. träning på morgonen (!!!!), lång dag på jobbet, gick (!!!!) ner till dansen, deckar i sängen med ett ont sår och ömma axlar. men vad gör det? istället innan läggdags läser jag mina kära inredningstidingar. kort och gott. god natt

new beginning

idag, mina kära vänner, har jag och min bror gjort en milstolpe i våra liv. han fick en realitycheck imorse, och jag fick det för några dagar sen. så NU, har vi satt upp våra olika mål, och den som klarar detta innan midsommar vinner nåt bra. så efter jobbet fixade vi, hör o häpna gymkort!! tre dagar i veckan innan jobbet börjar 7.00. det ska fanimej gå. så idag sprang jag utan problem ett varv i spåret och helvete vad gött det kändes att lite av kondition finns kvar. så nu är jag motiverad! och det ska bara hålla i sig också. men inte va negativa! imon börjar vi 05.45.

part of me

hej hej. en söndag utöver det vanliga, ungefär. pigg och fint väder ute. tränade lite. gav goda nyheter till min chef. kollat resor till andra sidan atlanten. spelat hög musik och sjungt hög för mig själv i bilen. tänkt och tänkt på gårdagen på alla dess sett. som förövrigt inte va bra. inte så kul o komma hem till första utekvällen. lite folk till en början, dålig lokal och dåligt uppsatt med biostolar (!) vilket resulterade i ett fett sår på smalbenet, ett djupt sår. så i min säng ser det numera ut som om någon har blivit stucken. ungefär. så istället avslutar jag den här helgen med att tänka lite extra på framtiden, kolla lite desperate housewives, duscha och se fram emot nästa helg. peace

lifetime

sa jag att jag hade ångest? joho den ligger visst kvar. men på något sett så ser framtiden lite ljusare ut efter att ha pratat med min kära vän. en resa på två veckor i höst. kanske även en under sensommaren. jag ahr new york i maj att se fram emot. och i januari eller februari, då åker jag iväg. australien eller usa. och det är fanimej bestämt. inte fega ur. nej nej.

no worries

ångest? ja det är bara förnamnet. tar timmar innan sömnen kommer. det enda som snurrar runt i mitt huvud är framtiden. varför skulle man ta studenten?

i'm in miami bitch

sammanlagt 8hs sömn på fyra dygn. det satte spår på vägen hem. men resan gick bra, jag fick se manhattan skyline och kände mig lite lycklig. blev lite deprimerad här hemma och insåg att jag faktisk va i mitt rum. blandade känslor. och för första gången på 4 veckor var jag helt ensam. ingen som låg i sängen över mig, ingen som va i duschen jämte mig. jag lagade mat och åt själv. lite skön känsla om jag ska va ärlig.
och de sista dagarna i Miami va heeeeeeeelt okej. lite lätt ångestfyllda. kan även säga att jag är bartender nu! YAY. klarade kursen utan problem. så vi avslutade de två riktiga kvällarna med fest. två limousin åkturer, bada i pool mitt i natten, dricka alldeles för mycket. träffa intressanta människor. och sista kvällen, vår avslutningsmiddag åkte hela gruppen cadillac limousine och drack champagne i tre timmar. helvete vilken känsla det va! avslutade kvällen på Amnesia. där jag fick en och annan klack på foten vilket resulterade i en skadad tå och en svullen fot med ett stort blåmärke. låg på stranden dagen efter och såg för varje timme som gick hur stranden fylldes med människor, aldrig förr har så mycket människor vart på "vår" sida av stranden. men det va spring break! och fy vad jag hade velat stanna kvar. men imon börjar verkligheten. med nya arbetstider och ett nytt liv. (la på mig ett o annat amerikakilo). men istället för att tänka på det tänker jag tillbaka lite på miami. hur jag blev kär.

RSS 2.0