nothing new

en dag fylld med slipdamm och nitplock. och för att sedan svetta av två och en halvtimmas dans, skööön träningsverk. och sedan några till timmars dans, med alkohol i kroppen. det vankas onsdagsutgång!

working 9-5

vuxenvärlden. jag har nu mitt egna abonnemang. de ni! jobbar hela dagarna as usual, har idag slipat och grundat kök, kul va? och tisdagar är numera heliga för mig, det är då jag är ledig. och helsefrid vilken träningsvärk jag har från gårdagens dans. tre timmars undervisande. muskler som inte fått träna på hela sommarn kommer igång nu, AWESOME. tänkte ta mig ur sängen efter ett till avsnitt scrubs och rensa ut min garderob. för den är full och den är även full av fula kläder och kläder jag inte kommer använda på ett bra tag. typ blommiga kjolar, när hade jag på mig det sist? ne, vet inte. nu skriver jag detta, sen om det nu kommer att hända, det märker vi.

lycka!

jag känner mig rätt lycklig med mitt liv. jag jobbar hela dagarna, vilket jag egentligen gillar. så jävla gött o tjäna egna pengar och kunna göra saker när väl lönen kommer. och det har resulterat i att jag, linnea ragnarsson, ÄNTLIGEN äger (på onsdag) en vit iphone. åhå jag kommer va hel när den kommer. nu är det bara en ipad kvar.. hehe. och en helhelg i göteborg med min kära vän anna. hotell två nätter, heldag på liseberg och en festkväll. sounds pretty awesome to me. jag har kommit underfund med mitt liv, tror jag. en tatuering är inbokad, miami har vi framför oss också. och den här helgen har jag haft en galen utgång, och sedan en lugn helg i jonstorp, skåne, för att fira mormors 75 års dag. med släkten. mysigt. och GOD MAT! nu ska jag åldras lite, har bankärenden, har två Allers som ska läsas och äta nötter och dricka bubbelvatten. IMON är det tolv timmars arbete som gäller, lackering och äntligen börjar dansen !

victoria

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/
exakt så här vill jag och kommer att se ut i höst.

living the dream

det är för mycket i mitt huvud just nu. jobb heltid, slutade för första gången tidigt idag (halv fem) umgicks lite med min kära far. och har suttit o smidit på mina framtidsplaner. för första gången i mitt liv känns det som om jag har en plan. först och främst en bartenerutbildning!! om allt går som det går och jag får bra på högskoleprovet, klarar matte c (förutsatt att jag kan läsa det nu), sitter jag förmodligen inte i min säng om ett år. förhoppningsvis i en stad som lund eller göteborg. stockholm kan jag nog glömma med mina betyg. 1-2 terminers pluggande utomlands ingår. och fyra år senare har jag en utbildning. då är jag 24 år och kan börja jobba och tjäna cash. eller lägga arbetet på hyllan och resa, flytta utomlands eller flytta in i en sekelskifts lägenhet i malmö eller i nybyggda området i västra hamnen (ljudisolerat ska det va, bra ljudsystem och hög musik är viktigt för mig). det är min dröm. och där ska jag investera i en lägenhet. en volvo c70 ska jag också köpa efter min fyra årsutbildning och jag har ett bra jobb. ett välbetalt jobb. det är det som printas in i mitt huvud nu. jag vill ha lägenhet bil och jobb.
där avslutar jag mitt fullproppade huvud.

my life thru a linse

det här är mitt liv. helvetes jobbet, ny leverans nästa vecka. går ut lite med hunden. helvetes jobb nr2 (okej inte så farligt jobbigt, flyttade ställning och spelade spel på mobilen under tiden) men det tog tid. vilket resulterade att vi kom hem 22.45 igår. och lite färgstänk hann vi minsann med. och träning på kvällarna, idag, 40 min jogging/powerwalk. nu är jag död i sängen.

sleeping time

15 timmars jobb. det är allt jag skriver.

whyyyy

där sprack min framtid en liten bit. varför i helsefrid ska man behöva ha matematik C och typ 20.0 för att bli civilekonom?! aaaaaaaaaah. vill plugga i lund eller göteborg. inte i växjö eller linköping. så nu är frågan, kommer jag orka plugga matte c? big question.

we could have had it all

söndag kväll och jag fasar inför morgondagen. 10 pallar som ska pallas och jag har fortfarande ont i kroppen efter förra veckans jobb.
men iaf. spontanutgång i fredags som blev riktigt lyckad. lördagen blev en trevlig kväll i malmö med middag på casa mia och se solnedgången i västra hamnen, där jag förövrigt ska bo. och idag middag hos farmor, jobb och en himla trevlig kväll och dans/resplanderande hos sara. kommer bli en grym höst med mycket jobb och mycket dans. i love it.

it leaves me breathless

mina dagar blir inte roligare än så här. 9 h jobb, hem o äta, ut o springa, eller idag gick jag och min syster ett varv runt växjösjön. hem o dricka vatten o duscha och somna till scrubs. kul va ? händer iaf roliga saker till helgen. och det enda jag ser nu är beachkroppen jan 2012 och pengar och miami! OHYEAH

looking at the news

NU har jag vart grymt jävla duktig. 9 h jobb, vilket innebar grym armträning på köpet. äcklig träningsvärk i underarmarna efter att ha burit och vänt minst 10 kgs skiljeväggar. och imon ser dagen lika dan ut. CASHFLOW. det behövs då miami och tatuering börjar närma sig. PLUS att igår sprang jag ett varv i spåret, tog med hunden. och idag sprang jag ett varv till med brorsan och hunden. plus inget onyttigt har gått in i min mun. jag är stolt, har aldrig sprungit så här mycket i hela mitt liv. OHYEAH

house

http://www.youtube.com/watch?v=OtuwzXFUCm4 lite skön musik såhär på söndagskvisten.
har haft en heldag med min kära syster. lite shopping på grand samarkand, en tshirt och en god subway. hängde lite hos våran bror, för att sedan äta pannkakor hemma hos henne o fredrik. och avslutade kvällen med dip och Super 8. imon börjar verkligheten igen, och mitt nya liv! träning och lchf. OH YEAH

what would you do

hej. http://jakandjil.com/blog/

sorry for party rocking

hade en HIMLA trevlig kväll igår. började med mat o alkohol hos kjellberg, för att sedan fortsätta vi tre i annas lägenhet. och jävlar vad kul jag hade. va taggad upp till hårfästet!! o det får jag ju givetvis sota för idag, men värt.

please don't leave me

LÄMNA MIG INTE!!!!!!! äckliga kjellberg som tycker det är okej o flytta till örebro, rättare sagt kävesta, 40 min utanför örebro. vad är det liksom?! imon vankas det födelsefirande och lite avskedsfest för henne. inte okej, okej?
förövrigt var vi på en joggingrunda. 2.3 km som blev 3 km. jag som aldrig sprungit i spåret innan, skulle springa 75 m själv, det börjar bli mörkt. istället springer jag minst 500 m själv. åt helt fel helvetes håll. adrenalinet pumpade och jag sprang som aldrig förr. KRAMP. rebecka får panik o springer till närmsta hus. aldrig mer själva i skogen när det är mörkt. okej?

satisfaction

fyra bilder från en av de bästa veckorna i mitt liv. de här fyra får räcka, sen har jag nog trehundra till. minder snygga, mer svettiga, mer fula och mer fulla. de får stannar kvar i iPhoto.

pick a little

jag, linnéa ragnarsson, har varit ute och sprungit. JA ni läste rätt. på med de där träningskläderna som har legat i garderoben sen i julas och tom. prislappen är kvar på jackan. min syster tvingade ut mig och fick höra av min kära mor att det var bra av henne att få ut sin inaktiva dotter. var det jobbigt? inte helt farligt. äckligt ont i benhinnor och fötter enbart. och vände efter halva rundan pga svart himmel. MEN jag har ändå vart ute och sprungit. vilket har hänt, typ aldrig.

great sexpectations

tänkte att jag skulle upp o jobba kl. 9.00. klarade jag det? NEJ. helvete vad jag är trött, så det blir en eftermiddag fylld med jobb istället. och sedan en runda till stan/samarkand, för lite shopping åt anna och räta en en hel del frågetecken från sista kvällen. sound pretty awesome to me.

what the fuck

okej, vad ska jag börja? jag har haft en av de bästa veckorna i mitt liv. malmö flygplats, första cidern. drack på bra på flyget. och där la vi grunden. utgång första kvällen, den kvällen satte vi ribban. sol, bad, corona, bacardi, vodka, tequila, lemon drops, white russian, sex on the beach, dans, hångel, barrunda. ja, vad mer ska jag skriva? HAR HAFT SÅ SJUKT JÄVLA KUL. de sista dagarna var bäst. med bra förfest på en bar, treo, och givetvis dansgolvet på grabbarna grus, dansa och löka tills svetten bokstavligen rinner ner till tårna. jag är lycklig.

RSS 2.0