Waffles

sådär ja. dagarna går förbi. Vi blandar drinkar, äter god mat på Big pink, så mycket så vi rullar fram. Går i affärer. Lever livet, no doubt.


Young and free

Ännu en vecka.. DET GÅR FÖR FORT. haft en sjuk bilresa, kört utan gps i USA. Gick sådär. Istället för för fyra timmars bilresa till Orlando tog det 10. Ha ha ha. men vi bodde fint på all star sport Disney resort. Sköönt. Sen att vi kom fram på natten är en annan sak. men magic kingdom, Disney world va underbart! Magiskt! paraderna o bara gå runt! sen fem h bilresa igen upp till universal för att inse att det är president weekend och alla hotell uppbokade. JA! så efter 6 olika hotell, o de sista va det polisrazzia o nyligen en skottlossning fick vi till slut tag på ett. Trötta.. Upp igen o köra till islands of adventure, universal studio, o ha en ännu bättre upplevelse! Åkte båttur genom jurassic park, bli jätteblöt, o en lång lång backe ner. Nostalgi! Och stod i en timme för att åka genom Hogwarts o inte veta vad det var, men som visade sig vara det häftigaste jag upplevt! Går knappt beskriva, men som simulatorn, kändes som man åkte kvast genom skolan. Åhh lycka! Och hemfärden gick då rakt snabbare! tills vi kom till flygplatsen. Haha. Men en bra helg! och köra bil i USA är förbannat kul, och lätt! Där finns inga heldragna linjer, här kör man med sunt förnuft. Haha. och nu är vi inne i tredje veckan, mer drinkrecept, och testen börjar närma sig! och till helgen, då är det stordåd som gäller!! paraplydrinkar och vi flyr landet för helgen! More to come.


MIAMI

9 dagar har gått. Har hunnit med en massa. Festat på sjuka klubbar, nytt folk, mycket gratis dricka, lär oss blanda drinkar o sånt kul. Shoppat, upptäckt kylan i Miami. Hunnit få första brännan. Ätit en massa gott. Och har insett att det är sjukt bra här. Kort update från ett kallt, men börjar bli varmare, Miami


desperate

hostade förfest igår. himla trevligt. och en bra utgång! trots kylan och en o annan klackning. och idag har sängen varit nummer 1, med Desperate houswives i bakgrunden varvat med att tänka igenom packning, om allt är med. och det tror jag. 9 par skor, men inte så mycket kläder. det är ändå 4 veckor.. så väskan är fylld till bredden, kommer va dubbelt så stor på vägen hem. för IMON. då åker vi. MIAMI here we come.

future

har visst fortf ingen självdisciplin. MEN jag har iaf lagt fram allt som ska med på resan. tror jag. men har dessvärre ingen resaväska än. så istället smider jag framtidsplaner. men som alla andra planer så kommer de att ha ändrats inom fyra veckor. antingen tar jag mitt pick o pack upp till huvudstaden, eller gör den här klassiska Asienresan som alla andra gör, eller åker till Australien och är där. någon är som på, vilket som? ska bara börja spara pengar. efter Miami. och förövrigt, sista jobbkvällen idag!!

like we are the only girls in the world

tre utvalda bilder från stockholm. lördagkvällen. oh herregud vilken bra helg. och ja, en fin tjuga i bhn.

RSS 2.0