yelloh

vad har jag gjort idag? absolut inget alls. typ. njuter lite för mycket utav semester. vaknade upp efter en jobbig natt med många drömmar, kollade klart på förhäxad, forever. sorligt. gick in i min garderob för att hämta en bh. istället möts jag av en spindel, ungefär 3 cm bred svart. jag började lipa, stängde dörren och tänker bränna upp min garderob. för tänk om jag tar en tröja, det börjar krypa lite lätt och ut kommer en spindel? NEJ det händer inte. efter att ha andas några djupa andetag bjöd systern på mat, vi åkte in till stan, fikade gott, hängde, åt mat igen, kollade på sex and the city. och här sitter jag igen. upp tidigt imon, bara ett par avsnitt av nån serie. GOD NATT

deja vu

okej, jag har typ haft den bästa vecka någonsin. Emmaboda leverade, MINST sagt. fyfan vad bra jag har haft det. druckit alkohol, solat (typ), sovit i tält, dygnat, dansat så mycket att jag nu har en sk. housenacke (träningsvärk fram i halsen). raveat som bara den i Kojan, bästa musikupplevelsen jag vart med om. skrikit mig hes och knuffat mig fram till Maskinen, upptäckt nya band, somnat ståendes under knife party, sovit rätt på marken, blivit kär, ätit kebab i mängder, träffat skönt folk, ramlat på en sten (ej nyktert tillstånd) och skrapat upp hela benet, blåsor på tårna, blivit av med hela resväska och kläder, vart ofräsch, tagit kort med engånskamera, och bara haft förbannat JÄVLA BRA!!!!! 

jetlag

lämnar allt tråkigt hemma. De problemen tar vi tag i på måndag. istället så har dagen gått åt att handla en massa grejer, typ 9 st engångskameror. och plastmuggar. toalettpapper. för tagget är uppe i hårfästet för imon är det EMMABODA. jag är så taggad på festivallivet så jag knappt kommer ihåg vad jag heter. vinet och cidern är nerpackat, och jag har inte för mycket packning!!!! för en gångs skull. åh det spelas så mycket bra band. iiih. ne nu ska jag njuta de sista timmarna i tystnad och en skön säng, för det blir det inte mycket av tills söndag!!!! okej, taggad.

heaven can wait

ny vecka. igen. började dagen i sängen, har knappt gått ut ur den än. kommer inte göra det heller om det inte är nödvändigt. och i såna här tiden så inser jag att jag har världens bästa föräldrar, punkt. 

du var min vän

bilder från underbara öland. där jag spenaderade 4 nätter. gick 11 km och livsfilosoferade. gick sådär. har vart på botten och vänt. har tagit det lugnt, har kört bil, göteborg fram och tillbaka. spenderat en natt ute i skärgården, upptäckt hur vackert Marstrand är. träffat en vän från miami, haft en bra utgång på pm. tröstshoppat på bakfyllan. nu sitter jag här, huvudet fullt av tankar, och avslutar den här veckan med bio. för imon är det ny vecka, nya beslut ska tas och på onsdag åker vi till emmaboda. och herre min skapare vad bra det ska bli. 

vardagskändisar

Står och jobbar (just nu egentagen paus) och lyssnar på p3 känner. Inser att det säger väldigt bra grejer om vardagskändisar. Att allt numera är offentligt. Facebook är som ett stort nyhetsflöde, man lägger upp allt, vem som är tillsammans, vem som ska ha barn, och allt det där. Jag säger inte att jag är bättre. Men härmed ska jag försöka skriva lite mindre privat. Insåg att saker jag skriver här är saker jag inte säger till nån, i princip. Det finns de som "känner" mig pga av Facebook. Känns inte rätt egentligen. Men det är så det är i dagens samhälle. Sådär, tillbaka till slipningen!


this is life

hemma igen. efter 5 dagar på Öland. 5 bra dagar. chillat, solat (BRÄNT MIG), träffat nya roliga människor, haft bra människor på besök i stugan, haft en otroligt rolig och underbar utgång på Strand. Den är topp två, efter Valborg. After Beach med nya människor, upp på hotellrum för att förfesta lite mer. Ner igen och möta upp folk och dricka champagne. Såg soluppgången och hörde rådjuren i skogen (rädd.) NÄ fasen vad fint det var.
och nu är jag hemma igen, i tre dagar, sen bär det av Båstad Göteborg och Öland igen. gött med sommar. 

Vänta på mig i Genova

Någonstans så är jag högst upp på stegen, och lite väntar på att jag ska ramla ner. För just nu går det lite för bra, det känns lite för bra för att vara sant. Ska man kanske istället ignorera den magkänslan och njuta av att vara högst upp för en gångs skull? vem vet. För jag har haft två väldigt mysiga dagar. Och bra dagar överhuvudtaget. Och på toppen av allt så har jag semester. Efter kl 13.00 imon tar jag semester på obestämd tid. Jobbar när det finns jobb. och det första jag ska göra är att ta bilen till Öland och stugan. Och bli lite semesteralkoholist. Jag ska njuta av att det knappt finns teckning, civilisationen finns några kilometer bort, sitta i en solstol dricka rosé och läsa tidningar. Varvat med civilisation på Strand i Borgholm. Jag tänker stanna där på obestämd tid (typ tisdag onsdag.) och nu smäller sömnbristen in, efter att ha sovit dåligt i två veckor. GodNatt

himlen faller ner

platsen jag ska gifta mig på.
Genova. Vilken låt. Ville bara säga det. Idag har jag bokstavligen talat legat ner på golvet i en dammhög. Städa stora slip och putsmaskiner har varit det mest glamorösa jag gjort på jobbet idag. Dammet är uppe i hjärnan enda ner i lungorna. Brorsan har bjudit på hemlagad mat (!), har gått en långrunda med lille Rico och hunnit packa och få klädpanik innan kvällen ens har kommit. Vilket osammanhängade inlägg märkte jag nu. men äh. Men idag ska jag försöka lägga mig innan klickan halv tolv. jag tror inte det går. men PEace out

no we will never be afraid again

Två bilder som sammanfattar en del av vad jag gjort den senaste veckan. (går inte ladda upp mer bilder.) jag har firat midsommar i ett regnigt blandat med soligt midsommar. höll igång hela dagen till natten, med trevligt folk och en helt okej utgång. hela helgen spenderades där. för att sedan komma hem och packa om. och sedan PARIS i måndags. Kan man gifta sig med en stad? I love it. Bodde precis vid Moulin Rouge, vi har sett en och annan porrbutik (kan ha hänt att vi gick in, vilken underhållning), varit på Lido, varit vid Eiffeltornet, Triumfbågen, shoppat, åkte båt på Seine, gått upp til sacre couer, ätit gott, ätit ost, ätit croissants, ätit macarons, ätit crêpés, och druckit champagne. oj vad vi har druckit det, men det är ju semester. så mest har vi ätit och druckit. så värt. vilken resa!! och 31 grader och sol, heeeeelt okej. och den här helgen har jag avslutat på Sveriges bästa plats, Haväng Österlen. där ska jag gifta mig. och sol har vi haft, och varmt. så nu är jag bränd, solbränd. och med det säger jag god natt och dags för en ny jobbvecka efter 8 dagars ledighet! 
 
 

RSS 2.0