you know it when you see it

http://www.designattractor.com/
dra mig baklänges! helvete vilken lägenhet. Vem köper betongbordet till mig? skinnsoffan, perfektion.

jag sa alltid ja

helvetesdag. typ. JA jag kunde sova, oj vilken lättnad känsla. idag har jag nästan bokstavligt talat jobbat flitigt som en myra. krypit runt på golvet, allt för att komma åt slipningen. jobbat tre timmar på andra jobbet. sedan tillbaka. 13 timmar, 13 jävla timmar har jag jobbat idag. det var sådär om jag ska va ärlig. imon blir nästan samma sak. men "bara" 11. men när jag väl står där på jobbet drömmer jag bort. om äverntysresor, safari, solnedgångar, dykning. och allt annat jag ska göra till våren.

what

Jag har något krypande i mig, ett förbannat tagg. Men jag vet inte vad det är?! är det kameran, är det träningen, är det resor jag ska göra eller vad är det här?! Någon som vet? Så medans det fnätter i min kropp hoppas jag att IDAG ska mina sömnproblem gå över, annars blir jag ledsen. 5 dagar i streck är inte okej. Någon annan som har dessa problem ?


pinch me

jag tänkte att jag skulle åka in till stan till min syster för att kolla på fotboll, läs; sätta mig nånstans långt ifrån tvn och mer bara va där. men nej så blev det verkligen inte. jag har ju två nya tidningar att gotta mig med också.
stod 40 min på löpbandet, nu jävlar går det bra. tjejmilen here we come.
och idag har jag tyckt lite synd om mig sjölv, för jag har spacklat igen ett skärsår på fingret, det gör ont och börjar bli infekterat. men på mitt jobb har man inte tid med att få små sår, det tillhör vardagen. men sen så blev jag på lite bättre tankar då jag beställde hem en kamera igår!! den jag har tjatat om ett bra tag, varit i Usa två ggr men ändå inte köpt den. men NU. med en snygg väska till. åhå, den ska premiäranvändas i Paris. för där är jag om två, TVÅ veckor. härliga liv

when it happens, it's good

helgen har gått förbi. jag har haft bättre helger, men lördagkvällen va bra, fint umgänge och lite alkohol i sommarkylan. levande ljus och filtar, kallt, men det är ju trots allt sommar.
och nu här den uppe, min känslo-bergodalbana. den som går upp och ner. men för första gången på väldigt länge känns det alldeles för bra, min framtid. jag vet vad jag ska göra. och det känns såååå bra. men när det är för bra, händer väl något som gör att det går nerät igen. men det är väl onödigt att tänka så? istället ska jag sova, tänka på att imon är det måndag, ny vecka, början på sommarn, och sen är det även måndag, 2 veckor tills jag åker till Paris. AAhh. så nu ska jag drömma på franska. bon nuit. (skolfranskan sitter i)

full av liv

då var vi här igen. helgen har gått, hade en trevlig fredagskväll ute, en bra dansuppvisning på lördagen. sedan tog jag den lille röde bilen och körde ner till Malmö. där väntade ett fint och stooort hotellrum med fin väggkonst (har köpt av samma konstnär). och fick leta mig fram på malmös gator med hjälp av iphonen. till slut, så hittade jag mamma och pappa. vi var bra redo för en kväll med Kent på scen. och helsefrid i gud vad bra de va. klubbkonsert är nått nytt för mig, alldeles för bra. jobbveckan har gått bra, testat på mitt extrajobb, terapijobb så det smäller om det, men avkopplande. lite ledigt på nationaldagen fick jag också. gick på bio, the dictator, med fina louise, som nu åker till cypern (kommer sakna dig och det vet du).
idag har jag smidigt framtidsplaner med min kära vän becka, samtidigt som vi träffat vår gamla barndomskompis, vad glad man kan bli när folk man inte träffat på ett år, plötsligt kommer innanför dörren.
kan lova, att det är inte en resa vi ska göra, utan tre. HA. man får drömma sig bort. och nu insåg jag att imon börjar jag vid sju, med två olika jobb under dagen, och ett "tredje", barnvakt, fram till9 för att sedan gå på att. student och utgång!! peace

RSS 2.0