Freedom

Vad gör man dagen efter en utekväll, när man inser att man är ledig i nästa två dagar? Jo, man somnar kl 20.00, sover i tolv timmar, kollar igenom hela säsong 1 av game of thrones, 10 timmar, ser fyra avsnitt av säsong 2 och sen avslutar efter några timmars jobb en ben & jerrys. För det va ju faktiskt extra-pris på Willys. Allt detta med gott sällskap. 

Saturday

Det där mailet jag pratade om? Vi tackade nej. Så mer med det blir det inte. Något annat roligt jag håller på med just nu är det här högskoleprovet. Matte, inte någonstans min starkaste sida. då gäller att gissa eller göra den gamla hederliga leken Ole dole doff. Kan nog funka det också. Men prisa gudarna att vi fick en extra verbal del och inte matte. Så med det sagt ska vi snart gå in på sista delen, matte. Sen är det slut, och det är lördagkväll, och den här lönehelgen är det utgång som gäller!! 

Same

Det är höst. Det börjar bli kallt. Det är ruggigt. Det regnar. Det blåser. Det är höst 2013. Det är höst precis som alls höstar åren dessförinnan. Det ändrar inte sig. Det är samma kyla, regn och blåst som alltid, alltid. Vi vet att det är samma höst, varje år. Vi bor i Sverige, här är det kallt. Punkt.

Love

Om man nån gång tvivlar på sin kärlek till Kent, räcker det med att lyssna på Mannen i den vita hatten för att inse exakt hur bra de är. 

Just like everybody Else

Jag tror jag vill vara den där människan, rutin-människan. Att ha små rutinersom kanske gör livet lite lättare eller bara lite bättre. Som att varje lördag-morgon köpa nybakade frallor. Eller tända fyra ljus (så många ljusstakar har jag just nu i mitt rum) varje kväll innan man ska somna, för att skapa någon slags harmoni. Varje morgon gå upp en halvtimme innan den vanliga tiden, sitta vid köksbordet och lära morgon-tidningen med en kopp te. Och att kunna läsa en bok innan läggdags, ha den disciplinen att stänga av dator och mobil en halvtimme-timme innan sovdags. Men sen inser jag att jag inte är den personen, för fem öre. Istället för att läsa de fem olika böckerna som ligger på mitt nattduksbord kollar jag hellre ett 20 minutersavsnitt av favoritserien. Jag tänder det vanilj-doftljus jag har, när jag kommer på mig själv att det kanske skulle bara mysigt. Den där lördagsfrukosten blir till en dyr söndagsfrukost en gång i månaden istället. Och att gå upp en halvtimme tidigare på morgonen, det skulle aldrig hända. Istället sover jag så att jag får en minut över på morgonen. Men den där rutin-människan kanske kommer till mig på morgonen. Jag har exakta tidsplaner på 35 min vad jag ska hinna. Och jag är alltid 3 minuter för sen till att köra bilen, varenda gång.

Question of The day

7. Hur kan man döpa sin son till Vilde?

The weekend

1. Haft en två-månaders-date, med god mat på vapiano och stor popcorn på bio till captain Phillips, bra film! 
2. Jobbat 9h utan lunch och 15 min rast. Duktigt ont i fötterna, och somnade innan kl 23.
3. Frukost-date med bästa kompisen jag inte träffat på många veckor. God frukost. Frukosten resulterade i ett överraskande mail, och vi skrek lite inombords. Lite utombords i bilen senare. 
4. En tripp till Ikea. 
5. Köpt mig min första designmöbel. En sjuan karm-stol. För en fruktansvärt billig peng. Sen att den inte går att luta sig mot gör mig inget. Den här affären sparade mig 5000kr. 
6. Mer om det skrämmande men otroligt roliga mail vi fick på onsdag. 

simple

hallå hallå. tjenixen. två roliga hälsningsfraser jag har fått den här veckan. trivs väldigt mycket bättre på jobbet, på restaurangen, där jag mest står i kassan eller i caféet. är för första gången i mitt 21-åriga liv inne i en höst-depression, tycker ingenting är kul. det enda jag vill göra är att ligga i min säng. och det hinner jag göra lite, mellan jobben. för det är lite för mycket jobb just nu. och mindre blir det inte. för snart sätter julborden igång, iofs är jag taggad på det. företaget börjar ta fart, eller så mycket som det går att göra i uppstarten. mer om det seeeenare. annars då? jag ska ta ett ryck, städa mitt rum, och plocka upp det där söndriga glasen som har legat under nattduksbordet i två veckor.

love

måndag. igen. och det betyder ett nytt beroende för mig, Masters of sex. en ny HBO-serie som släpper ett nytt avsnitt varje måndag, och för en sån som jag blir jag tokig. jag vill ha minst två avsnitt i rad. och sen konstaterade jag idag att jag älskar makaroner och fiskpinnar. med salt och smör på. med det här lilla inlägget säger jag, hej vecka 42 (?)
 

Sunday

Söndag-morgon. Dagen då jag lovar min själv att aldrig mer dricka alkohol i större mängder, eller ta med mig kortet när jag går ut. Annars hade jag en himla trevlig och rolig kväll! Så det kanske var värt den där onödiga tequilan 01.45. 

Just another day at Work


I'm alive!! eller nästan. men mer om det en annan gång, och allt som hänt där emellan. Nu sitter jag iaf på ett jobb som innebär att hälla upp vin i glas från en bag in Box. Det är fest för läkare och sjuksköterskor. Jag fick äran att ha "baren". Ett glas vin, 20kr. Och när folk äter och fikar, som givetvis jag också har gjort, finns det alltid dötid. När man kollat instagram 100 ggr, Facebook 20 ggr, och spelat allt som går att göra på hay day får man ta fram vad man gjorde back in The days, papper och penna, eller i detta fall var pappret en te-påse. Såhär blev resultatet. 

RSS 2.0