awesome

åhå, vad det är underbart väder idag. har vart en runda i stan med mamma pappa och anna. åt på akropolis och sen köpte vi fika. det va mitt onyttighetsförbud.. och har nu satt mig på vår baksida, där det nästan är vindstilla, och jag sitter med solglasögon hatt tshirt och jeansshorts, och det är inte kallt! hur underbart? mindre underbart är att jag sitter här ute för att jag måste plugga. har prov imon i äckelkulturhistoria, och har inte börjat plugga förräns nu. yay. men ska försöka sätta in mig i upplysningen barocken och rokokon och alla nman det fanns på den tiden..
Linnea

showdown

äntligen en välförtjänt sovmorgon. till halv elva. och låg och degade i sängen ett bra tag, innan jag tog tag i mitt liv, och gjorde mig iordning, för snart bär det av till stan, och kollade på musiktilläggets vårshow, den lille kökspojken, där underbara annie är med! ska bli kul, och yohanna kommer också, yeah! ikväll blir det grillning hos isabel, ska lbi mycket trevligt!
so, so long.
Linnea

quiet down now

it is time to watch the show. den frasen har jag haft i huvudet hela dan, och introt till sanford & son. jag säger bara scrubs.
och vilken dag det har vart! en bra fredag. klippte mig hos emelie, som hårmodell, syns dock inget, men så jag ville ha det. hunnit med att gå på stan med becka simon salle och micke en stund. jag och becka stack sen till maria och marie, chillade lite, åt på mcdonalds, och sen vidare till BG's och kollade på bandet Vi-Ska, grymt bra och riktigt skön musik i hoffmeastro anda. och jag och becka tog bussen till samarkand, gick lite på hm, hittade öronhängen till festen, och en cheeseburgare på mcdonalds, och sen fick vi springa till tipshallen i äckelvädert. hagel och blåst och kallt. och hittade inte ingången.. men iaf, de förlorade iaf med 6-0.. och lite filmtittande och bakande har vi hunnit med ikväll. nu byter jag skiva på scrubs och sen är det sovdags !
Linnea

america's sweethearts

ännu en dag. usch vad tiden går fort! imon är det redan fredag..
och var i malmö igår. körde hela vägen dit och hela vägen hem, gick awesome. blev lite kläder. efter några affärer hittade jag klänningen till festen! mamma hittade den, en kvar i strl 34 på rean. hur bra som helst ! och skor till det, lite smycken, ett par läsglasögon, bilden, en röd baseballjacka, isblå shorts från monki, rosa bandeautopp, marinblåa kostymbyxor (mycket oväntat, men ack så snygga), en randig tröja (mindre oväntat) men med snygg urringning i ryggen. och lite smink. men nöjd med allt! hittade det jag ville ha, och har även lagt ett bud på en beige fjällräven jacka. och har hittat en kornblå, dock i strl 50 killstorlek. stort lr?
Linnea

day n' night

ännu en dag, en sån där halvonödig dag där vi ha engelska i en timme. istället för att jobba åt vi. mohaha. fick vänta i stan, för att sedan ha dansuppvisning på fagrabäckskolan för att visa upp ES. sen kom papsi och jag åkte och färgade håret. hade tänkt att bli blond igen, men det gick inte direkt, så nu är jag ljusbrun lite guldbrun, gillar de! och dans som vanligt på tisdag. jag är absolut inte nervös inför fredag, gud nej....
men nu tänker vi på annat. för imon bär det av mot malmö! shopping med min mami. då ska det nog bli en fjällräven och kanske en baseballjacka ? om det nu finns..
och ett annat lite problem jag har tänkt på. att det alltid ska komma upp såna där hemska festbilder. att man inte kan hålla sig borta från kameran i det tillståndet. plus att på 90 % av alla festbilder putar jag med läpparna..
en hyfsad från helgen, dock kommer det fler i helgen blev jag varnad för. och min passoafläck på klänningen synd mycket fint.
söta yohanna och viktoria som hade festen!
Linnea

what goes around comes around


bjuder på en photobooth bild, verkligen inte den första. och upptäckte jag att alltid lyckas ha min randiga tröja från hm, men okej, det r min favorit.
borde egentligen sova. behöver sova, för sömn har jag inte fått så mycket av den här helgen. och idag har jag hunnit med skolan, där vi hade syslöjd och jag bränner hål på min nysydda klänning, jättebra linnea. skrivit gästlista i bokstavsordning och haft gympaavslutning med barnen och dansat. och tog en cykelrunda med kjellberg. lagom kallt..
så nu längtar jag till imon och onsdag. för imon går jag back to blonde och på onsdag blir det shopping i malmö! och jag och kjellberg planerar en spontanresa på lördag, förmodligen till malmö igen. bara för att..
why is it so hard to let small things go?
Linnea

he ate my heart

ligger i sängen, det är alldeles för tidigt för att gå upp, och har dock vart vaken sen 8... och ångrar lite att jag tog den där sista cidern igår, men fyfan vad kul jag hade igår! träffade folk som jag inte träffat på år och dansande, som vanligt. efter många om och men så fick vi skjuts till älmhult och rebecka och emelie hängde me! det blev en lyckad 18årsfest för yohanna och viktoria!
ska försöka pallra mig upp nu och dricka ISvatten, MMMMMh.
Linnea

are you sure


bilder från i söndags. och 23+grader på vår baksida igår.
har vart två underbara dagar nu. solen är framme och man behöver inte frysa. och en tjugo minuters lektion i skolan idag. och lite jobb efter det. genom att installera lite program och skrivaren. yeah. och nu sitter jag och inväntar dansen som börjar om en timme. så ska försöka hinna fixa naglarna och städa hos fiskarna.
Linnea

nothing beats the first kiss

det har vart en mycket bra helg. i fredags blev det grillning hos kjellberg. riktigt trevligt, spelade spel och kort och snackade. på lördagen var det dags att åka in t stan och ddansa med klassen i tegnergallerian. gick hyfsat bra.. och sedan vidare mot lenhovda! carros 18 årsfest. riktigt kul där me. mår förbannat bra idag och har gjort hela dan. bakade kladdkaka och kjellberg simon och emelie kom hit. musik, kladdkaka och så satt vi ute i solen på vår lilla trädågård. hur underbart? och givetvis avslutade vi kvällen med ett avsnitt av true blood, och filmen jag har fasat över, allt för min syster. tro fan att jag grätt.. alltid.
Linnea

three makes it a crowd

åhnehj, det vankas grillning, årets första! solen är framme och vi hoppas innerligt att regnet inte kommer tillbaka.
och det har varit en seg fredag as usual, eller seg vet jag inte, men vem gillar matte? och på vårt fete hål spelade jag och marie kort och fetade i oss två cupcakes som såldes på skolan. hur underbart!?
sen blev det lite ärenden på stan med simon micke och simon.
och hade nu tänkt att hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite inför kvällen.
Linnea

you think i'm going crazy

åh herregud vad jag inte vill gå i skolan imon. har suttit hela eftermiddagen med att försöka börja plugga på det där provet jag har imon. på ca 60 sidor och ca 60 ord på latinska och medicinska begrepp. kul va? men saker såsom south park, mad men, facebook och fröken kjellberg har hindrat mig att plugga.. en bra ursäkt... men har iaf översatt alla ord. men de där sidorna ska läsas med, allt från diabetes till rörelseorganen.
Linnea

find your way back to me

sitter här i min fåtölj och lyssnar på förbannat skön musik. har vart i skåne med pappa hela dagen. hunnit med både haväng, brösarp, rörum, kivik och ystad. och en härrans massa småbyar. vi körde "fel", åkte bara på småvägar och körde vänster och höger. hamnade till slut 6 mil från lund, haha. långt ifrån hem. och jag har kört bilen i princip hela dagen. och gud vad det har gått bra, hoppas det gör det på körskolan med imon. går det så här bra, då är jag inte osäker på körkortet, at all. för det ska jag ha. that's it.'

Linnea

shake that move that

och dansade gjorde jag i vitt spetsfodral från bik bok och röda converse.
18årsfest har det också blivit i helgen. och även fest i fredags. men igår då jävlar! riktigt kul hade vi. lyckat med andra ord. och har mått förvånansvärt bra hela dagen, awesome. dansgolvet var vårat under hela kvällen. satt inte ner en minut. mohaha.

Linnea

mad men

vilken påskpresent jag fick. ett påskägg fullt med godis, såsom kexchoklad, kinder och tuggumi. och även mad men säsong 1 på dvd! OHYEAH.

Linnea

weekday

nehe, om det kan bli den 21e april så vi kan åka till malmö. och lite mer pengar på kontot. så jag kan shoppa loss på weekday.

this is why it's so special

älskar när det hänger nytt lite nytt i garderoben, såsom ett vittspetsfodral från bikbok eller en randig tröja med axeldetaljer från hm. och en annan svart klänning som inte syns på bild. men den finns där bland kläderna.
den randiga inviger jag ikväll och den vita imon.
Linnea

come on girl


satt hela kvällen och höll på med ett fotoalbum, med en massa england bilder. bara ett och ett halv år för sent..sommaren 2008, en av de bästa resorna!
träffade världens bästa 08or, som förövrigt kommer hit den 7e maj!!
Linnea

a horse is not a home

ligger i soffan och är inne på min andra film, the island. lagom lustig, och riktigt bra. så det ska va. har även hunnit kolla på red dragon, alla hannibal filmer är ju bra! har även hunnit måla min naglar, mörkröda, inför festen imon! och ikväll blir det också fest eller förfest för min och beckas fest då vi inte är 18........................
får se vart vi tar vägen!
Linnea

i was born in the arms of an imaginary friend

en körlektion avklarad. inte helt okej att den var 07.45, men det gick betydligt bättre den här gången än förra. den kan vi glömma. för det där körkortet ska jag ha! ska städa till mitt rum o göra mig iordning, och då hinner väl klockan bli lite senare så kjellberg kommer och vi kan kolla på true blood!! sen bär det in till stan i hopp om att hitta något snyggt till lördag, för då är det PARTY!!
Linnea

RSS 2.0