but i still believe

idag har jag sån söndagsångest. jättemycket ångest. har druckit alldeles för mycket alkohol i helgen och spenderats alldeles för mycket pengar ute. ÅÅÅÅÅÅHH. vill jag skrika. sen att min väska är borta, med nytt smink och annat. JA. men förhoppningsvis är den kvar i garderoben. är den inte det ska jag stänga in mig i ett rum och aldrig mer komma ut, typ. men annars. det har vart en helt okej helg ändå! känner att lite träning skulle inte sitta fel nu, ut och springa, RUN LIKE THE WIND. men det tar vi nästa vecka. Det är verkligen oktober imon, o.k.t.o.b.e.r. piss. nu ska jag duscha nån gång, och sen ska minsann kolla klart på DH, för nu är det inte mycket kvar, WAH. det här inlägget är osammanhängande, mycket versaler (heter det så?) och annat. hej då

one dream

 
 
source; http://joannalaajisto.com/projects/
Om den dagen kommer då jag öppnar en bar, med kanske tillhörande restaurang, ska den så ut så här. nästan exakt. hur snyggt med koppar-lampoarna?!

reflection perfection

source; hittad genom http://www.designattractor.com/

Det är när hjärtat hoppar över ett slag man inser hur förbannat fin den där lägenheten var. och soffan ska vi inte ens prata om. påminner mycket om hans j wegners (inte helt omöjligt att det är en sådan) soffa som jag hittade på Illium bolighus. om någon har en ca 48 000 över att ge mig, så köper jag den. för den är för fin för att inte ha hemma. 

and the world will never know

onsdag. ons. dag. den här veckan är en sån vecka där allt bara flyter in i ett och samma. får fråga mig själv, vilken dag är det idag? lustigt det kan bli. fick en liten tinner-droppe i ögat förra veckan, någon som kommer ihåg? och hur ont det gjorde? att jag grät lite? för det gjorde ont. idag gjorde jag det igen. och om det gjorde ont sist, så gjorde det 50 ggr mer ont idag. slant när jag rengjorde koppsprutan (någon som vet vad det är) så det skvätte upp en hel del. i mitt öga. vänster ögat. och den brinnande smärtan ska vi inte prata om. skrek på min bror i lite panik, grät lite mer, och stod och försökte fibrilt blinka med ögonsköljen i ögat. gick knappt få upp det. och nu på senare tid (som om det var jättelängesen) är ögat hälften så stort som det andra. plus att det ser bokstavligt talat ut som ett klot. svullet uppe och nere. SÅ, får ej tinner i ögat, ett litet vardagstips. annars under veckan? dansat. vart barnvakt. druckit dyrt te med rebecka. och just det, var ju onsdag idag. halva veckan kvar! 

put your hands in the air if you want it right now

cirka 10 timmar tar det för mig att bli mänsklig och allert efter en utekväll. har verkligen inte lämnat min oas. min säng. inte för att jag har vart dålig. utan för att jag inte orkat. och inte behövt. tog bilen ner till hemmakväll för att köpa godis, det och Intresseklubben förgyllde min lördagkväll. det här var klockan 20.30. har vart hemma, ätit mat med mina föräldrar. det var inte igår, har inte befunnit mig i Småland på 3 veckor en lördagkväll. fruktansvärt skönt faktiskt. imorgon bär det av mot sydligare breddgarder. lite designshopping, okej designtittande, i Köpenhamn. och en biltur runt i Skåne. kvalitetstid med pappa. rätt fint faktiskt. en hederlig tradition som vi har gjort under 10 års tid. Skåne. vackraste landskapen, och på Haväng ska jag gifta mig en gång i tiden. jag avslutar den här lördagen med desperate housewives, inte många avsnitt kvar nu, forever, och inser att jag somnar vilken minut som helst. 

pink as a pig

där står jag helt normalt och posar som en solgud fram grisarna. inga frågetecken. 
bilden är från en liten fototur med min kusin, http://idasfoton.se/, från Huseby vi gjorde i somras. var mest modell för att hjälpa till, ny kamerautrustning som skulle testas. blev bra bilder förövrigt ! 

socialisera sig med sin telefon

Fick idag en inbjudan till en 20årsfest i samma lokal där jag en gång hade min 18årsfest, hur jävla bra jag hade den kvällen. Men det är en annan historia.

   Snabbt slog minnet tillbaka och jag fick flashbacks från alla förfester jag har haft i mitt gamla hus. Där Balders eller Oleo stod på schemat, och hur häftig man kände sig för att få dricka alkohol och ut och dansa, det här var innan vid var 18 år fyllda. Fyfan vilka bra tider det var, och vad kul vi hade.

   Kommer ni då också ihåg då det fanns en tid där hela sällskapet inte satt med varsin mobil, inte dokumenterade allt på facebook, inte lade upp bilder på sig själv och sina kompisar i 2012-talets Instagram-pose, inte smsade stup i kvarten, inte hade det här hemska ljuskenet som mobilen ger i ett dunkelt ljus. För let’s face it, ingen blir vacker med ljus rätt upp i ansiktet.

   De tiderna är ett vagt minne. Kommer ihåg en speciell kväll. Två kompisar hade fyllt 18 och det skulle givetvis firas. Nyligen inflyttade i vårt nyrenoverade radhus, ställde jag till med förfest. En förfest där hela sällskapet, vad kan vi varit, sju – åtta stycken satt runt vårt då runda soffbord. Några satt och tryckte ihop sig i soffan, resten fick slå sig ner på golvet. Musiken var på hög volym, vi dividerade vilka ölspel vi skulle spela, vilka regler som skulle tillämpas, minns en kompis som hade bestämt sig för att inte kunna uttala sitt efternamn i slutet av kvällen, så blev det även. Det var en kväll där alla hade kul, vi satt där runt bordet, spelade våra ölspel, och kvällen blev mer dimmig. Det jag inte minns är att någon av oss under kvällen uppdaterade med en pose-bild på instagram eller någon som kollade Facebook eller som smsade. Vi hade bara jävligt kul tillsammans, utan telefonen.

 

  På senare tid, har jag nog inte varit på en förfest där det inte ska läggas upp en bild, där mobilen inte ska tittas varannan minut och alla har den upplagda på bordet, med framsidan uppåt. För det kan ju hända något, under de få minuterna du inte har ”slide to unlock”.

   Jag är inte bättre själv, det läggs upp bilder, det kollas Facebook. Och det stör mig, jättemycket. Jag vill förfesta, inte bry mig vad andra gör en fredagkväll. Det är ju för guds skull Jag som ska ut. Jag som ska ha kul med mina kompisar.

   Jag bryr mig inte alltid om de jag följer ska ut, inte om bilden läggs upp varje fredag, vid ungefär samma tidpunkt, då alkoholen kickar igång. Det läggs upp en slags bekräftelsebild där alla kör sin klassiska pose, och det skriv något i stil med ”tonight’s gonna be a good night”. För det blir det ofta, med rätt sällskap. Om man kanske la ner mobilen på förfesten, kollade den när det verkligen kom något viktigt sms eller samtal, så kanske man skulle hinna ha jävligt kul, hinna leka ölspelen där alla är fokuserade och dricka så mycket man vill och kvällen blir en bra kväll. Istället för att ägna sig åt det dyrbaraste man har, iPhonen.

 

 

 

 

 


we used to stay closer then this

herre min skapare vad bra the xx är. äntligen lite ny musik som är utomordentligt bra!! 
haft en bra dag, jobbet har gått ut på att tvätta olika grejer i metall. resulterade i att en liten tinner-droppe träffade ögat. inte så farligt tänkte jag i en sekund tills jag försökte öppna ögat och inse hur förbannat jävla ont det faktiskt gjorde. typ sådär ont så jag faktiskt började gråta. en brännade känsla spred sig i ögat. så fort sprang jag in på kontoret och stod och snyftade över sinken samtidigt som jag blinkade fribrilt med ögontvätten. som blev min vän under en minut. ögat var smalt och illrött efter den incidenten. fy. efter lunch tröstade jag mig med en busstur (okej inte det) men jag och kjellberg hade bokat in simhallen!! så lite äventyrsbad, 20 varv i virvelvinden, hoppa från femmans hopptorn och bada bastu fördrev vi tiden den torsdagseftermiddagen. vilken dag! vi, två 20åringar, och barnfamiljer, med barn på mellan 1 och 7 år. ungefär. men kul hade vi! och imon är det helg. så snabbt. kräftskiva (en sen sådan) står på fredagsschemat och en utgång. ska bli förbannat kul för det är vårt underbara dansgäng som ställer till med såna här härliga tillställningar. GODNATT.

see heavens got a plan for you

and the days has gone by.. as usual. hade en förbaskat trevlig och rolig förfest i fredags. med folk jag tycker om. och prisa gudarna att jag hade kameran med mig. för det var en fröjd för ögat dagen efter. och dagen efter var inte så jobbig. med hyfsad sömn och en dusch senare satte jag mig på ett tåg som tog mig till Lund. fick uppleva Lund i blåsten, och falafel var något jag inte blev förtjust över. vidare till malmö, där vi gick alla gator, som vi gått på innan, och som vi nu kan utan problem. åt god pizza och såg expandables 2. och efter att ha fått höra ryktet om att det alltid händer något när man går på bio i Malmö, typ popcornkrig, men så kul hade vi inte. men en anställd på bion kom in, helt random, gjorde en kullerbytta och ställde sig i en pose. jag skrattade långt efter att han hade gått. en mysig helg. åkte hem på söndagen. på ett fullsatt tåg, trött och åkte baklänges. perfection. det blev dans, som idag har resulterat i olidlig träningsvärk, och jag hade saknat Awkward. det har jag nu plöjt igenom och inser att det finns ett avsnitt 12. men var finns avsnittet?! I need to know. och oj så långt det här inlägget blev, så har ni läst ner hit kan ni gärna fortsätta läsa. veckan är fullspäckad, till söndag. vet inte vad jag tycker om det, eller jooo, jag gillar det. för mycket jobb, det har jag inte. it sucks. men samtidigt liite skönt. men hur ska jag ta mig till andra sidan jordklotet? det löser sig alltid. mitt motto. så för att fortsätta mitt "inte kunna somna"-maraton, ska jag kollar på Intresseklubben, andra avsnittet, och försöka bli trött, för att imon ska jag minsann jobba några timmar. så GODNATT till er som kom så här långt. nästa gång blir det nog bara en bild. med en liten underrubrik.

o m g

strike a POSE!! humöret har gått mest upp. en positiv överraskning, att en sådan liten obetydlig sak kan göra en gott. sen blev det eftermiddag och sömnbristen slog till. ja helvete. hade kunnat sova tills imon. men nej. äta lite, duscha lite, sen var jag back on track. så nu sitter jag i min säng och lyssnar på muskguiden session med Gnucci. oh herregud, partypepp så det smäller om det, och dricker vin. inväntar fina vänner, för sen blir det förfest och ingen vet vart kvällen slutar!! have fun 

poor boy

det är så mycket som surrar runt i mitt huvud just nu. herregud. det är framtidstankar, det är nutidstankar. det är tankar om vad jag har gjort. det är ångestladdade tankar. det är allt man kan tänka sig helt enkelt. och den här kvällen har jag vart ledig. har lagt ut en massa annonser på tradera på skor jag aldrig använt, och kommer inte göra heller. har laddat ner lite nya tv -serier. kollat på avsnitt av new girl. serien som aldrig kommer bli dålig. det är så mycket jag vill skriva, men får inte ner det med ord. så med det säger jag god natt och fortsätter kolla på Awkward, som är en av de nya serierna, den ser lovande ut. 

Huvfudstaden

hängt i Stockholm i helgen. haft det himla bra, med god frukost, mycket alkohol, hängt på Skansen och klappat en orm. avnjutit god mat på vapiano. vart ute på sturecompagniet. åkt taxi, för mycket taxi. och den här gången har vi även använt sl-kortet, åkt fram och tillbaka. Bott på hotell. och sovit alldeles för lite. Så därför var den här ledig måndagen guldvärd.


to the s

Sitter på en tågstation i Katrineholm och inväntar tåget mot Stockholm. För den här helgen blir det hufvudstaden engång till. men utan träning den här gången. Nu är det turistgrejer, häng och festande som gäller. Känner på mig att det blir en bra helg.


one day

en helt okej tisdag. klippt av en ca 10 cm, eller kanske lite mindre. jag är nöjd. första gången jag trivs med att vara nyklippt. hatar det annars, man får ge det en vecka. men iaf, en snabbvisit på ikea, måste göra en till tavla, nu kryper de kreativa ådrorna fram. hängt med fina louise, åkt på sightseeing i älmhult. yeah. har använt mina kunskaper i att hantera en skruvdragare och satt ben på min tv-bänk. mycket. bättre. och har även insett en liten arbetsskada. ikeas skruvar är fruktansvärt dåliga, det är skillnad på kvalite. nu ska jag fortsätta med new girl, fyfan vad jag älskar serien. längesen jag skrattade högt. 

does anyone know why?

den känslan som uppstår när killen man en gång gillade, för inte så längesen, helt plötsligt har tjej. är det på ren automatik man på något sätt hatar den nya tjejen och tycker hon är ful? någon som vet det. och sen är ju facebook så himla bra på att "rub it in my face". inte något med att det kom upp på nyhetsflödet förra veckan, det kommer upp den här veckan, 2 gånger. ja vi vet, tack. och jämt ska det komma upp något nytt som har hänt, just han. i dont need it. men iaf så blickar jag framåt. lägger mig det bakom mig. forever. (det lät djupt). för jag har en fullspäckad vecka som ska avslutas i den svenska huvudstaden, kan inte bli annat än bra. 

i'm outta here

helgen har vart bra och givande. vaknade inatt av att jag hade ont i höften. och inte vanligt ont, utan träningsvärk ont. HELVETE, kunde inte ens vända mig, utan fick ta hjälp av hela kroppen. och komma upp ur sängen imorse ska vi inte tala om. och sätta sig ner på en stol. träningsvärken har även tagit sig upp till magen. och jag har insett att den har flyttat lite på sig hela dagen. nu sitter den i varenda lite jävla muskel som finns på bakbenen. men nu har iaf min hjärna börjat få in det här "hälsotänket" och jag ska nu bli lika fit som jag var i april. det var en bra månad. och idag har jag även hunnit ventilera mig med min syster. och jag har insett att jag vill. verkligen. härifrån. men jag håller ut till februari. sen får vi se när jag sätter min fot här igen. i sverige blir det nog maj/juni. men sen efter det, alvesta/växjö? Fuck it. men vart jag ska precis? det vet jag inte. men nånstans ska jag, och det är härifrån. och med det ska jag avsluta min vecka, med lite drömmande, lite dans och titta på nya favoritserien New Girl (jag vet att jag är långt efter att ha upptäckt den, men whatevah), så GNIGHT

YEEEES

Okej, idag sprang jag Tjejmilen, och herrejävlar vad jag klarade det!! 1 mil för första gången, någonsin. på en timme och 2 min. Kan jag bli stoltare? Nej. Men höftkulan har tagit rejäl stryk. Så idag har jag och mamma unnat oss en god flaska mousserande och en drink i hotellbaren. så den här lördagskvällen kommer jag somna innan kl slår 22.30. Ha det bra! Peace


RSS 2.0