no fear no doubt

peace & love 2010
hela dagen har vart stressfylld. flängt hit o dit, jobbat, hämtat nya bilen, sprungit runt i halva stan efter en mobilficka, köpt campingset, packat, kollat på glee, packat lite till, packat upp o packat ner. men nu börjar det ta sig. bara gummistövlar som ska bli nerpackade. sen är jag redo för PEACE & LOVE!!!

hair

klippt o klart. sjukt nöjd.

oh what a night

herregud vilken underbar midsommarhelg i halmstad. det kommer jag sent att glömma. 12 tjejer i en stuga med redigt midsommarfirande. snapsvisor sill potatis jordgubbstårta o grillat. och alkoholen flödade när vi inte åt. och ätit har vi gjort den här helgen. 2 kg brieost. kvällen slutade på club moon, där jag likt förbannat blev av med min kamera. får lika mycket ångest varje gång jag tänker på det, för tro faaaaan att mina studentbilder va på den. ytterst onödigt o ta den ifrån mig. annars var kvällen AWESOME!! så sjukt kul, träffade en hel del jag kände, tolv mil hemifrån. underbart. kvällen slutade på andra sidan halmstad. lördagen blev bakislördag med mat från burger king och chillande i soffan. grillat stod på menyn på kvällen och mer alkohol. utgång på leffes på tylösand. en timmes köande, men värt det. utan tvekan, för jävelen vad kul vi hade. tequila o sjukt mycket dans och mycket folk. underbar resa hem också. så den här helgen kommer gå till historien. så nu taggar jag om till peace & love istället!! tredje året och det blir bara bättre o bättre. LYCKLIG

I dreamed a dream

jag har ett farligt beroende av tv-serier. så fort jag hittar en serie som klickar, då är jag fast. vilket jag nu är. GLEE. så sjukt töntigt så att det blir sjukt bra. älskar det och kan inte undvika att kolla på det minsta lediga tid. vilket jag har mycket nu och givetvis resulterar i att jag spenderar många timmar framför datorn. och önskar lite innerst inne att jag hade en röst som rachel berry, att jag istället skulle kunna sjunga I dreamed a dream. men nej nej. får drömma det istället.

what to do

idag har dagen spenderats på danslägret. och umgåtts med min käre vän anna. mycket uppdatering om det senaste, några vändor inne på samarkand. såklart vi shoppade. stäade i lägenheten gjorde vi också. BUHU. flyttstädning. vi ska inte mer ha våran lilla lägenhet. känns inte så bra. så många minnen vi har från den lägenheten. ojojoj..
sydde lite på hennes klänning som hon köpte av min syster. MYCKET fin må jag säga. att man inte är en 34a... själv fick jag hem lite grejer från bik bok. någon förvånad? inte det ne. mycket av tiden har även gått till att tagga till MIDSOMMAR. ska bli grymt. halmstad med 12 andra brudar. första gången på bortaplan o jag kunde inte bli mer taggad! that's it.

sometimes it last

en lugn helg minsann. igår spenderades kvällen i en mörk biosalong tillsammans med becka o jack sparrow. filmen var ändå helt okej! och dagen var jag assistent åt min kusin som fotade bröllop. fotade själv lite i kyrkan. fint bröllop! och idag har det börjat flyttstädas i lägenheten...... där vi har haft många minnesvärda kvällar o nätter!! sorgligt. men det vägdes upp lite senare när jag o mamma gick på super 8. en MYCKET bra film! en riktigt bra film jag sett på länge! idag började även danslägret. 11 barn mellan 10 o 13. mycket roligt! mycket är ett ofta återkommande ord i den här texten. tre timmars dans och förhoppningsvis mycket träningsvärk o blåmärken! (nej vi slår inte barnen, bakåtkullerbyttor tär på kroppen). nu, mindre skrivande, MER glee!!

one and only

har upptäckt de där fotoapparna som varannan iphone numera har. men allt för att göra bilden lite roligare.

from here on now

dagarna har spenderats på alvesta lackering. plockat nit och snart är det dags för en liten befodran, om man kan kalla det de. ska ta jobbet till en ny nivå = more cashflow.
annars hade jag en grym onsdags utgång med trevligt folk. har spenderat alldeles för mycket tid framför datorn tittandes på glee. vilket har gjort att jag nu är på andra säsongen. jag är fast. många tårar har fallit till det programmet, bölig som jag är. midsommar är räddat, halmstad here we come! imon ska det fotas på bröllop, som assistent, men mitt fotointresse börjar sakta men säkert smyga fram. en liten fotolektion av min kusin och lån av pappas kamera and i'm on it! fredagkvällen har för en gångs skull spenderats hemma i alvesta. med snittar och ett glas rosé på soldäcket med mina föräldrar. för sedan ett fin besök av släkten från göteborg. och nu borde jag inte alls sitta här och skriva av mig. fingrarna bara flödar på tangentbordet. för imon ska jag upp vid nio, måste. tvätta. håret. för att sedan följa med och förhoppningsvis ÄNTLIGEN köpa ny bil, som jag kommer låna av mamma och cruisar runt i. och air condition ska det fan va i bilen. bye bye saw-bilen. neee, nu ska jag fortsätta kolla på lite glee innan det är dags att somna för några timmar. adios!

där kom den

och där ja. studenten var underbar. men nu då? jag har inga framtidsplaner. inte alls. det enda jag vet är att jag vill resa. och vart fan ska jag jobba? jag har kommit in i en studentdepression. inte alls bra. så gråter lite till och avslutar kvällen med glee och fortsätter grubbla om framtiden.

STUDENT

tre veckor har gått sedan pubrundan. två veckor har gått sedan kungsmads bal. en vecka har gått sedan skattjakt och kungsmad/jb's student = utgång. och sen var det visst TORSDAG. vilket innebar att jag hade en underbar dag, min egen STUDENT!! helt sjukt. hade en gryyyyym dag och en grym efterfest och efter det en grym slututgång på studentveckan på fredagen. jag har mått ovanligt bra. tror det är adrenalinet. och igår kom depressionen. jag ahr tagit studenten. med otroligt mycket blandade känslor. så nu kommer jag ge er en bildbomb med balbider tagna av min duktiga kusin (Ida Sjöö) !

skattjakt

idag har jag hånglat med oboy, borstat tänderna med fyra andra, hämtat bowlingklot o käglor, sett en byggarbetare göra armhävningar med cykelhjälm på, sett rebecka bada i växjös skitigaste kanal och kaffekrig. bra skattjakt!! mindre bra, min fjällräven är borta.................. mer bra, dags för kungsmad och JBs studenter!! har lipat bra mycket, och inser att jag tar om två dagar, TVÅ dagar. så ikväll blir det till att springa fram och tillbaka, häva i sig alkohol för att sedan dansa bort allt på grace!

save the world

ett styck utgång igår. en rolig kväll med ett bra umgänge. och idag har hela dagen spenderats i halmstad!! en roadtrip och vi hamnade till slut på tylösand och stekte på rätt bra. och har fått minst tre kommentarer, "du har ju blivit brun", jag kan tillägga att det skriks ett glädjerop när jag hör det. och lite brun, eller solkysst skulle jag mer uttrycka det, har jag faktiskt blivit. 19 år gammal och jag börjar bygga upp pigment. en lite roadtrip hem, två stannade kvar, där vi körde runt i växjö. vilket har resulterat i många skratt och mycket myggbet. BRA DAG!!

BALEN

igår var det dags. dagen som jag väntat på. klänningen har hängt bakom min dörr sedan i julas. håret och sminket gjordes av emma, jag och min baldate adam blev fotade av min kusin och sedan bar det ut mot åryd där vi var ett gäng. det dracks och fotades och svettades. olidlig värme. beställt limousin som kom o hämtade oss och hade riktigt kul i den. en bra upplevelse. käkarna värkte efter allt fotandes. och väl på balen var det grym stämning god mat mycket dans och mycket alkohol. idag värker fötterna, det är hål är i klänningen och även på fler ställen är den sönder. BRA KVÄLL!!!!!

PROCIVITAS BAL

hade en otroligt bra kväll igår på procivitas bal. älskar klänningen, sydde in i sista minut. emelie fixade håret och rebecka sminkade. markus var rusktigt stilig och vi åkte cabbe till balen. tequilan flödade. god mat och goda drinkar. TACK andersson för kvällen!

RSS 2.0