hangover

sitter och kollar på hangover, älskar jag den filmen eller! indeed.
förövrigt så är klockan bara tio i tio här. igår reste vi hela dan. 8h flyg, tog lång tid att gå igenom tullen, och vi sov förövrigt i det minsta hotellrummet jag vart i på arlanda, men sen stod anna på Newark's flygplats! och då slog värmen till, tropisk hetta och 35 grader!! tog lång tid att åka t scarsdale, det va bilkö överallt. kom iaf fram t slut, och på kvällen blev det en riktig amerikans barbecue m annas värdfamilj, riktigt trevlig familj. och gott var det, awesome cheeseburgare! mysigt område bor de i också, typisk amerikanskt. 
och idag vaknade vi runt 8, åkte bil sen hela dan, till white plains och stamford. åkte t bla affären marshalls, SKOR! hittade dock inga tyvärr, eller många snygga, men det blev inget köp. men det blev ett par röda höga converse i en annan affär. they're gorgeous! sen blev det stamford mall, där de har öppnat ett xxl forever21. tvåvånings affär, underbart. och den va organiserad också. och jag hittade de gråa skorna jag ville ha!!!!! det fanns bara två par och de fanns i min storlek. yes! blev en blommig klänning, en rutig flanell skogshyggarskjorta och en ring. på old navy hittade jag ett snyggt vitt linne m knappar, för typ 50 spänn. och till sist, en tandblekning till, fick en av anna, ett rött nagellack från O.P.I, kostar bara 70 spänn här, 150 hemma!, och ett silvergrått nagellack. och i white plains åt vi på cheesecake factory, älskar deras mat!! blev nachos m cheddarcheese t förrätt, fruktansvärt mättande, sen pasta carbonara, åt inte alltför mycket, och cheesecake t efterrätt. mådde lagom bra sen.
och vi åt pizzaslices och ribs m familjen ikväll. skulle egentligen ha sett på bio i deras trädgård, de har uppblåsbar bioduk och sånt, men så va pumpen sönder, synd, för hade vart kul. 
och imon börjar vår roadtrip, som ska vara till torsdag, då vi bor på manhattan de fyra sista nätterna. men vårt första stopp blir staden Bethel, där Woodstockfestivalen hölls för 40 år sen. sen drar vi vidare upp t boston, tror jag, eller vi ska sova i providence, sen vet jag inte, cape cod blir det m. 

och stockholm åkte jag ju till i torsdags också. jossan och joo mötte upp mig på stationen och vi tog djurgårdsfärjan till Gröna Lund. va där hela dan, fram till elva. hade riktigt kul, deras kompis chatrine va också med. de fick upp mig i katapulten!! skrek rätt mycket åt de när vi satt längst upp och bara väntade på att få åka ner! OMG, hemskt var det. åkte bergochdalbanorna me, riktigt kul. och på fredagen åkte vi in t stan, gick där några timmar, köpte bara ett armband, och sen "ingridienser" till att göra egna armband, och de blev snygga! åkte t åkersberga på kvällen, och umgicks m jossans kompisar. trevligt. och på lördagen sov vi lääänge. hyrde en shopaholics bekännelser, bra tycker jag, och kollade delar ur zack and miri make a porno, den är så jävla rolig! sen skjutsade de ut mig till arlanda. hade riktigt kul m jossan och joo de tre dagarna jag var där! as att vi bor så långt ifrån. 

en liten historia vad jag gjort de senaste dagarna. 

skorna!

Linnea


Kommentarer
Postat av: tant

gilllar skorna! amerikansk cheeeseburger like the sound! gillar att du uppdaterar här också så vi kan hinna med i vad som händer! :D rock on bitches!

2009-08-20 @ 22:17:14
URL: http://joskos.blogg.se/
Postat av: neus

svar: skorna är gorgeous! haha anything for u :D ROCK ON!

2009-08-21 @ 05:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0