all you have to do is cry

mannen är ju ett geni. och jag som har sett scrubs 100 gånger har inte lyssnat på han innan!?
jag säger bara, joshua radin!

091029+

gick upp alltför tidigt idag. kvart i åtta, och somnade vid kvart över tre inatt, ville jag bara somna om? ja. jobbade hela dan, mellan 8 och halv fyra. okej, med lång lunchrast. plockade nit, städade kontoret och slipade tomtar m min kära syster. min bror lurade upp mig på taket på byggnaden också. fick lite småpanik då jag är väldigt höjdrädd. inte lika kul. stack och tränade efter jobbet, lite gång på löpbandet sen core en halvtimme, och herregud det kommer kännas imon. träningsverken börjar komma nu i magen. det gör ont, men oj så skönt det är m träningsverk!
åkte in en runda till växjö m syster, köpte en tiara på toys 'r us t emelie, och sen ÄNTLIGEN hittade jag det där dubbla nitarmbandet på lindex, har hoppats att det ska finna i stan flera veckor, sen låg det där! PLUS att jag hittade ett fjäderhalsband från lindex de me. i svart, och det var det sista kvar. jaaaa!
och min kväll kommer bestå av that 70s show, och sen blir det väl någon annan serie.


Linnea

091029

klockan 01.43.
vaknade vid halv tolv av några sms. skönt m lov! degade framför datorn och kollade på that 70s show och lite gossip girl. följde m pappa t ljungby, satt i bilen och pluggade engelska, och mcd på vägen hem. tränade spinning m emelie, förbannat jobbigt! blev en 40 minuters träning i gymmet efter det, inte lika jobbigt, låg mesti stretchrummet. syster kom hem idag också!! rebecka och emelie kom sen och vi stack t andersson där de lanade. har vart  där hela kvällen, kulkul! jag och becka förökste oss på kladdkaka, den blev inte så kladdig som vi ville. illa. 
och det är redan torsdag imon. blä. och det betyder jobb och träning igen! och sen helg igen. tiden går förbannat fort.



Linnea


so true

http://blogg.stureplan.se/viktor/2009/10/13/lagbok-och-straffskala-for-facebookanvandande/

så sant så sant. helt klockrent!


091027

vaknade hyfsat tidigt idag, kvart i tio. då blev det städning och städa akvariet, nu jävla är det rent. hade uppföljningsträning på gymmet, nu ska det bli spinning en gång i veckan! se hur det går, börjar med det imon.
hem igen och fixa allt det sista med städningen i huset och tända alla ljus, visning idag! känns hellustigt. kommer nog inte inse att vi ska flytta förrän vi stänger dörren till huset.
så jag och pappa åkte in till växjö. sen kom mamma, och vi kollade på kakel och allt sånt, så nu vet jag hur nya badrummet ska se ut på övervåningen. och en braskamin blev det också. och lite möbler kollade vi ut, så nu ska allt bara börja renoveras. sen åt vi på akropolis! fläskfilé och bearnaisesås, himmelskt gott, men den där såsen står mig upp i halsen! jag och pappa åkte vidare till hemmakväll, som vanligt. och idag blev det the mummy collection, muiem 1,2,3 och the scorpin king 1 o 2. SAW collectors edition saw 1-4. och den förhistoriska parken för 1 kr. 10 filmer för 212 kr, helt okej.
och nu innan läggdags (sent inatt) blir det några avsnitt av that 70s show! awesome.

Linnea

091026

och ännu en ny vecka. dagen har bestått av städning, monster vs. aliens, fotojobb i lammhult, och kollat på möbler i lammhult, galet dyra. tränat med emelie, lagom träning blev det idag. och nu har jag redigerat och frilgat bilderna från idag och ätit nötter. första dagen på lovet. och vill bara ha mer lovdagar. men snart är det jul! det går fort iaf.

en av sängarna jag fotade.

Linnea

091025

klockan är nio och det är söndag. trött är jag. och det är mörkt ute, men nu har jag lov! ohyeah. så jävla skönt.
jag och pappa tog en liten söndagstur med bilen. kollade på möbler, och sen in t stan. media markt as usual. det blev 5 filmer. kill bill 1 o 2, rec, storm warning och monster vs. aliens! så nu har jag filmer. tjatade lite också så vi gick t hemmakväll och köpte godis, och köpte även da vinci koden för 1kr. och det där godiset sitter jag nu och ångrar. känner mig lite för fet. ska kolla på film snart me me lite folk. paranormal activity blir det! YEAH! så taggad på att se den. och såg även pans labyrint idag! har velat se den ett bra tag. men var den så bra egentligen? trodde det skulle va mer fantasifilm, men rätt brutal var den emellan åt.
dagen har varit seg i allmänhet hela dan, som alla söndagar. har varit i nya lägenheten och kollat och mätt. det blir nog en wallsticker för min del. och kjelle ska hjälpa mig att måla min garderob! mohaha.

Linnea


091022

föreläsningarna gick bra idag tycker jag. vissa var med intresserade än andra, men så är det.
jag jobbade med becka, hon plockade nit jag städade, och hon uppdaterade mig om skoldagen och allt som händer på så lite tid. jag segade lagom, snackade m min kusin och facebook lite. becka tog ju lagom tid på sig.
och hade tänkt att gå och lägga mig innan tio, men det ser verkligen inte ljust ut, så innan halv elva! har lite plugg kvar och sen naglarna och göra sig iordning. allt tar tid. men imon är det fredag och då är det oleo och även lov! ska bli så jäkla skönt! sen efter lovet väntar både engelska, matte och naturkunskapsprov. mindre kul. för matten kan ta sig nånstans. helt omöjligt och ologiskt, tycker jag.

Linnea

091020

Dagens humör: stressad
Dagens borde: planera torsdagen och lpugga omv!
Dagens frisyr: morronfrilla, mössan på!
Dagens klädsel: CM, converse och mimmi mouse tröja
Dagens planer: det som är kvar, dusha och dricka te
Dagens vill ha: höstlov
Dagens längtan: fredag
Dagens mat: köttfärssås och makaroner
Dagens inspiration: ingen aning.

091020

sitter med blocket framför mig. kan inte få ut tummen ur röven och faktiskt skriva det jag ska. ska föreläsa på torsdag JAG ska föreläsa. oh herregud. om ungdomsrådet och att det faktiskt går att påverka i din kommun. jag ska bara veta vad jag ska säga. för års7 är det också. och 4 pass x 40 min. tror ni 13åringar vill lyssna på mig i 40 minuter? ne, så måste hitta på något annat också. men det kommer väl. lite smått panik också.
men snart är det höstlov! YES
Linnea

091018

excuse me, may I have a hickie please?
where's the candy, you son of a bitch?

091915

har man sett en serie för många gånger när man vet vad de ska säga?

091014

och mitten av oktober. vad händer med tiden? bara nästa vecka sen är det höstlov. herregud.
var på en dansföreställning igår Douar. den va bra, men det var något som inte var helt bra. och så hade vi workshop med de idag! den var också halvbra. kan tillägga att de är från frankrike, så engelskan va inte den bästa.
och dansprov i modernt också. gick halvt. och medicinsk grundkurs sist. städning på pappas kontor och träning har jag också hunnit med. har egentligen inget att skriva om.
så punkt.

Linnea

091009

klockan är 03.41. lovely. inte trött än iaf.
skolan flöt på som vanligt, hittade en röd fin clutch 2nd hand idag, 20 spänn. helt överkomligt pris.
stannade kvar hela dan i stan. och gick på bio på kvällen m kjelle och martina. fame blev det! den var inte lika bra som jag hade trott. för lite dans, och musikal var det ju inte. det var en film med lite dans och lite sång. så ne. var hos kjelle sen, kollade på idol, inte min favorit, och sen våran favoritscen ur year one!! och baksmällan, men den somnade både jag och martina på! haha. älskar filmen förövrigt!
snackat med min syster har jag också hunnit med. hon somnade dock ifrån mig. kanske ska ta och kolla på lite scrubs sen sova?
och så sitter jag i en beige anorak, HAHA älskar ordet, som är snygg faktiskt. ska kanske ta och använda den innan det blir alldeles för kallt.

Linnea

091007

sitter i soffan och tycker lite synd om mig själv. har åkt på en förkylning och huvudvärk, och halsont. näsan är söndersnyten. och papper uppkört i näsborren har jag också. tur ingen ser mig. gör verkligen inget nyttigt. kollar på scrubs och dricker te. funkar det me. och får en vecka till på mig att öva på provet.
ska in till växjö sen och kolla på kakel och sånt, och ett ljudsystem, universalljudsystem tror jag det heter, eller nåt sånt. ljud i de rummen man vill ha iaf. och kollar runt på minhembio.com. en del hus är ju awesome!!
få se vad jag gör, kommer nog ligga och dega i soffan halva dan. lovely.
Linnea

RSS 2.0